Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyiyizz sen napiyosunn

Evet ya ferah ferah güzel olur hem mutfakta sigara içilmemiş olur balkon varken diyetisyene ne zmn gidiyon aslında iyi gidiyodun niye diyetisyene bslican ki
bendee iyim kizlar corona yüzünden biraz hayatimiz kisitli suan Burda ama yuvarlanip gidioyruz

Kızlar 30 yaşındayım bekarım memurum nöbetler kilo aldrdi diyetteyim 170 boy 83 kiloyum diyetisyen kontrolü ile ilerliyoruz hafta oldu sizinle devam etmek istiyorm
Oo boyun çok iyi valla hoşgeldin aramıza canım bende 159boyum 60 kilom evliyim oglusum var evdeyim çalışmıyorum
Yok kuzum girmesem mi diyorum çünkü 4 kilo vermek istiyorum nasil olur bilmem
Bugün 11 de evden ciktik daha eve gitmedik disardayken yag olcumu yaptirdim merak ediyordum schoner yaptirinca yine bir aklima geldi yaptirdim
Kaç çıktı kaç çıktı valla bende 55 olsan yetcek ama gircem listeye başka türlü olmuyo

Kilo az olduğu için 5 kilo bile 2-3 ayını alıyor hele bizim gibi oburlar için iki ileri bir geri derken şekil a da görüyorsunuz bendeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…