- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.501
evet canım . evde bugünTamam canım nesi var grip filan mı
Niye ki hadi bugün dışarı çıkmazsan da yarın bikaç kere squat yaparsın nolcak 10 tane yapsan bile spor sonuçta
gözümden birşey mi kaçtı canımGünaydın kizlaarr güne kötü haberlerle uyandık rabbim ülkemizi müslüman alemini korusun inşallah
Ay cok guzel dusunmusun canimGÜNLÜK SPOR YARIŞMASI
Çarşamba Adımlama yarışı Perşembe Squat Cuma Mekik Cumartesi İpsiz ip atlama Pazar Plank
Katılımlarınızı bekliyorum kızlar yarışa katılanlar beni etiketlesin gün sonunda birinciyi açıklarım
SchonerDuft
@Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
tugbaFB
ucukgenclik
Buki_89
bendee iyim kizlar corona yüzünden biraz hayatimiz kisitli suan Burda ama yuvarlanip gidioyruzİyiyizz sen napiyosunn
Evet ya ferah ferah güzel olur hem mutfakta sigara içilmemiş olur balkon varken diyetisyene ne zmn gidiyon aslında iyi gidiyodun niye diyetisyene bslican ki
Virüs çıkmış ya kuzu onu diyorum herkes panik vallaevet canım . evde bugün
gözümden birşey mi kaçtı canım
Sizin orda durumlar nasıl canım bı tehlike var mı sizin icinbendee iyim kizlar corona yüzünden biraz hayatimiz kisitli suan Burda ama yuvarlanip gidioyruz
Sen listeye Gircek mıydın kuzum yarın hzirlicam daBugün 59 dakika yürüdüm adım sayarım yanımda olmadığı için ancak dakika tutuyorum. Şimdi eve gidiyorum evi temizliğim bitincede squat yaparım. Bu sabah 75 kiloydum bakalım bir dahaki şehre inmemde kaç kilo olucam.
Hoşgeldin caniiim kendini tanıtır mısın bizeBende katılmak istiyorum
Oo gel gelNasilsiniz kizlaryarindan itibaren diyete basliyorum bugunde disardayim.
Yok kuzum girmesem mi diyorum çünkü 4 kilo vermek istiyorum nasil olur bilmemOo gel gellisteye gircen miii
Hoşgeldin canımKızlar 30 yaşındayım bekarım memurum nöbetler kilo aldrdi diyetteyim 170 boy 83 kiloyum diyetisyen kontrolü ile ilerliyoruz hafta oldu sizinle devam etmek istiyorm
Oo boyun çok iyi vallaKızlar 30 yaşındayım bekarım memurum nöbetler kilo aldrdi diyetteyim 170 boy 83 kiloyum diyetisyen kontrolü ile ilerliyoruz hafta oldu sizinle devam etmek istiyorm
Kaç çıktı kaç çıktı valla bende 55 olsan yetcek ama gircem listeye başka türlü olmuyoYok kuzum girmesem mi diyorum çünkü 4 kilo vermek istiyorum nasil olur bilmem
Bugün 11 de evden ciktik daha eve gitmedikdisardayken yag olcumu yaptirdim merak ediyordum schoner yaptirinca yine bir aklima geldi yaptirdim
Kilo az olduğu için 5 kilo bile 2-3 ayını alıyor hele bizim gibi oburlar için iki ileri bir geri derkenOo boyun çok iyi vallahoşgeldin aramıza canım bende 159boyum 60 kilom evliyim oglusum var evdeyim çalışmıyorum
Kaç çıktı kaç çıktı valla bende 55 olsan yetcek ama gircem listeye başka türlü olmuyo
Hoşgeldin canımBende katılmak istiyorum
Yok canım giremem çünkü anneannemde tartı yok cuma günü eczaneye gitmem gerekir o da öğleden sonrayı bulur sizi zor duruma sokmak istemem ben ancak spor yarışı falan gibi listelere katılabilirim.Sen listeye Gircek mıydın kuzum yarın hzirlicam da
Kilo az olduğu için 5 kilo bile 2-3 ayını alıyor hele bizim gibi oburlar için iki ileri bir geri derkenşekil a da görüyorsunuz bendeniz
İnşallah canımbu sefer vericez hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?