- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.461
Elma kemiriyorum gerçekten anlamıyorum nereden çıktı bu iştah regl yakın ailemi çok özledim canım sıkkın haliyle bunlara bağlıyorum ama bilmiyorum neyse canım seninde kafaniı sisirdim k.bakmaks gevşetici kremin varsa süreydin canım. dinlen canım yürüyüşte pek yapm zor gelir ama erkenden geçmesi için gerekli.
tarçinlı süt ,kakaolu süt,elma üstüne tarçın kuru incir hurma gibi şeyler ye bitter çikolata ye
ne kusuru canım .Elma kemiriyorum gerçekten anlamıyorum nereden çıktı bu iştah regl yakın ailemi çok özledim canım sıkkın haliyle bunlara bağlıyorum ama bilmiyorum neyse canım seninde kafaniı sisirdim k.bakma
Yok canım malum virüs falan en erken ramazan dan sonra oda en erkenne kusuru canım .
elma yerine muz yesene kabuğu koyu olan daha tatlı oluyor . üstüne kakao ekle .
ailenin yanına gitme ihtimalin yok mu ykın zamanda
anladım canım seyhat hiç güvenli değil şuan bebeğin de varYok canım malum virüs falan en erken ramazan dan sonra oda en erken
Aynen canım havalar ısınınca geçer inşallahanladım canım seyhat hiç güvenli değil şuan bebeğin de var
inşallah canım allah korusunAynen canım havalar ısınınca geçer inşallah
Ne dedi pekikızlar diyetisyene gittim geldimkilom 64,40 çıktı .... yağ oranımı hiç söylemek bile istemiyorum keşke ilk aklıma geldiğinde gitseydim
yağ oranım çok yüksek ya yüzde 37 10 kilo yağdan verecem boyum 156 çıktı hedef kilom 52Ne dedi peki
Belki ihtiyacın vardırbu bı isarwttir
Liste nasıl pekiyağ oranım çok yüksek ya yüzde 37 10 kilo yağdan verecem boyum 156 çıktı hedef kilom 52ben 55 e razıyım :ÇD
ET TAVUK yasak tonbalığı ya da balık serbest ara öğün öğlen sonra var sadece 1 meyve . değişik güzel her tercih hakkım 2 gün olacakListe nasıl peki
Anladım canım kolay gelsinET TAVUK yasak tonbalığı ya da balık serbest ara öğün öğlen sonra var sadece 1 meyve . değişik güzel her tercih hakkım 2 gün olacak
Diyetisyene gittiğin iyi olmuş bence canım boyun kaç olarak biliyordun ki diyetisyen tam ölçüyor boyuna göre daha vermelisin o zaman bencede 55 56 olsan yeter sana listen nasıl zor muyağ oranım çok yüksek ya yüzde 37 10 kilo yağdan verecem boyum 156 çıktı hedef kilom 52ben 55 e razıyım :ÇD
Zamanı geldiğinde kendileri alışıveriyo canım bu yaz öğrenirBen öğretemedim canım iki defa denedim hep başa sardık
Bilmiyorum ki aceleyle o kadar anlattı geçen gittiğimde doktor
Canım genelde iştahsız dönem dönem iştahsız oluyor bide çok hareketli boyu uzuyor ama kilo artmıyor bı türlü bir kilo artıyor güzel yediği zaman sonra iştahsızlık geldimi geri veriyor işte 11 le 10 kilo arası gidip geliyor
Lahmacunlar büyükmüydüDünkü listem
Sabah
Tavada 3 yumurta
6 7 yeşil zeytin
Şekersiz çay
Öğlen
2 lahmacun
Akşam
2 3 yk tavuk sote
Spor yok
Fındık değildi ama çok büyükte değildi ev yapımıydıLahmacunlar büyükmüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?