Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Diyetisyene gittiğin iyi olmuş bence canım boyun kaç olarak biliyordun ki diyetisyen tam ölçüyor boyuna göre daha vermelisin o zaman bencede 55 56 olsan yeter sana listen nasıl zor mu
1.60 civarı biliyordum valla şok oldum .
Liste kolay sayılır o yaptıklarıma kıyasla hele .
Yağ oranını ciddi anlamda düşürmem lazım
Yaparız canım öncülük et yarın için sen bir hareket bul hepimiz yapalım. Pınar rahatsızmış görmemiş olabilir.
Ayy ölüyorum ağrıdan yaaa belim.sirtim bacaklarım hep agriyo hiç böyle olmuyordu çok halsizim bugunnn
Geçmiş olsun canım.
Hamile olabilir misin dicem de koca yeni geldi dimi :)

Diyetisyen ona göre liste verir sana yağ azaltmaya odaklı o yüzden çok iyi yaptın yağ oranı fazla olması sıkıntı ama bundan sonra ne kadar verdiğini gözlerinle görürsün

Tamam canım o zaman ptesi ye kadar bi liste hazırlıyım yapabilen katılsın sonra siz devralırsınız ya da bende devam edebilirim

Ay yok ne hamilesi Allah isteyene versin inşallah
Geçmiş olsun canım
Sağol caniiim

Son düzenleme:
Diyetisyen ona göre liste verir sana yağ azaltmaya odaklı o yüzden çok iyi yaptın yağ oranı fazla olması sıkıntı ama bundan sonra ne kadar verdiğini gözlerinle görürsün
Inşallah canım.
Çok mutsuzum keşke önceden fark ettiğimde gitseydim
Tamam canım o zaman ptesi ye kadar bi liste hazırlıyım yapabilen katılsın sonra siz devralırsınız ya da bende devam edebilirim
Sen devam et şimdilik canım.
Tubi rahatsız biraz belki yapmayabilir ben yaparım ama

Ben tartılamıyorum ama şuan çok özendim. Beni de katın dicem de sonuncu olmaktan korkuyorum.

Ben bugün bu yazıyı erken niye görmedim. Telefonuma adım sayar yüklemem lazım. Bir saatten fazla yürüdüm ama ben bu tontonlukla size yetişemem.

Ben bugün sadece 1300 adım atmışım yarın yürüyüşe çıkayım o zaman
İlk günden en kolayı yürüyüşten başlayalım dedim bugün ayakkabılar yansınnn
Ben tartılamıyorum ama şuan çok özendim. Beni de katın dicem de sonuncu olmaktan korkuyorum.
Niye sonuncu olasın bak dün nasıl yürümüşsün ki olsanda nolcak belki öbürgün birinci olcaksın

Inşallah canım.
Çok mutsuzum keşke önceden fark ettiğimde gitseydim

Sen devam et şimdilik canım.
Tubi rahatsız biraz belki yapmayabilir ben yaparım ama
Tamam canım nesi var grip filan mı
Bı iki üç gün daha sabretmem lazım sonra katılırım canım inşallah
Niye ki hadi bugün dışarı çıkmazsan da yarın bikaç kere squat yaparsın nolcak 10 tane yapsan bile spor sonuçta

Tamam canım nesi var grip filan mı

Niye ki hadi bugün dışarı çıkmazsan da yarın bikaç kere squat yaparsın nolcak 10 tane yapsan bile spor sonuçta
Ayak bileğim ağrıyor canım ondan yoksa zevkle katılırım geçer diye onemsememistim ama spor yaptıkça kötüleşti şişti 3-4 gündür yapmıyorum iyi baya bir iki gün daha yapmazsam başlayacağım bende çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…