- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.481
Ev yapimiysa kesin küçüktürFındık değildi ama çok büyükte değildi ev yapımıydı
Regl mi oldun canım geçmiş olsunAyy ölüyorum ağrıdan yaaa belim.sirtim bacaklarım hep agriyo hiç böyle olmuyordu çok halsizim bugunnn
Olmadım.da olmam lazımdı bayaa geçti hiç halim yok yatiyom sabah beriRegl mi oldun canım geçmiş olsun
1.60 civarı biliyordum valla şok oldumDiyetisyene gittiğin iyi olmuş bence canım boyun kaç olarak biliyordun ki diyetisyen tam ölçüyor boyuna göre daha vermelisin o zaman bencede 55 56 olsan yeter sana listen nasıl zor mu
Yaparız canım öncülük et yarın için sen bir hareket bul hepimiz yapalım. Pınar rahatsızmış görmemiş olabilir.Kızlar ya eski takımımda haftalk bi liste hazırlanıyodu günlük belirli bi spor hareketi oluyodu onun yarışı yapılıyodu bizde yapsak ya mesela bi gün yürüyüş yarışması bigün mekik yarışması bigün zıplama yarışması P Pinarbartu
Geçmiş olsun canım.Ayy ölüyorum ağrıdan yaaa belim.sirtim bacaklarım hep agriyo hiç böyle olmuyordu çok halsizim bugunnn
Diyetisyen ona göre liste verir sana yağ azaltmaya odaklı o yüzden çok iyi yaptın yağ oranı fazla olması sıkıntı ama bundan sonra ne kadar verdiğini gözlerinle görürsün1.60 civarı biliyordum valla şok oldum.
Liste kolay sayılır o yaptıklarıma kıyasla hele .
Yağ oranını ciddi anlamda düşürmem lazım
Yaparız canım öncülük et yarın için sen bir hareket bul hepimiz yapalım. Pınar rahatsızmış görmemiş olabilir.
Geçmiş olsun canım.
Hamile olabilir misin dicem de koca yeni geldi dimi :)
Tamam canım o zaman ptesi ye kadar bi liste hazırlıyım yapabilen katılsın sonra siz devralırsınız ya da bende devam edebilirim1.60 civarı biliyordum valla şok oldum.
Yaparız canım öncülük et yarın için sen bir hareket bul hepimiz yapalım. Pınar rahatsızmış görmemiş olabilir.
Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canımAyy ölüyorum ağrıdan yaaa belim.sirtim bacaklarım hep agriyo hiç böyle olmuyordu çok halsizim bugunnn
Ay yok ne hamilesi1.60 civarı biliyordum valla şok oldum.
Geçmiş olsun canım.
Sağol caniiimGeçmiş olsun canım
Çarşamba | Adımlama yarışı |
Perşembe | Squat |
Cuma | Mekik |
Cumartesi | İpsiz ip atlama |
Pazar | Plank |
Inşallah canım.Diyetisyen ona göre liste verir sana yağ azaltmaya odaklı o yüzden çok iyi yaptın yağ oranı fazla olması sıkıntı ama bundan sonra ne kadar verdiğini gözlerinle görürsün
Sen devam et şimdilik canım.Tamam canım o zaman ptesi ye kadar bi liste hazırlıyım yapabilen katılsın sonra siz devralırsınız ya da bende devam edebilirim
Bı iki üç gün daha sabretmem lazım sonra katılırım canım inşallahGÜNLÜK SPOR YARIŞMASI
Çarşamba Adımlama yarışı Perşembe Squat Cuma Mekik Cumartesi İpsiz ip atlama Pazar Plank
Katılımlarınızı bekliyorum kızlar yarışa katılanlar beni etiketlesin gün sonunda birinciyi açıklarım
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
Ben bugün sadece 1300 adım atmışımGÜNLÜK SPOR YARIŞMASI
Çarşamba Adımlama yarışı Perşembe Squat Cuma Mekik Cumartesi İpsiz ip atlama Pazar Plank
Katılımlarınızı bekliyorum kızlar yarışa katılanlar beni etiketlesin gün sonunda birinciyi açıklarım
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
Ben tartılamıyorum ama şuan çok özendim. Beni de katın dicem de sonuncu olmaktan korkuyorum.Kızlar ya eski takımımda haftalk bi liste hazırlanıyodu günlük belirli bi spor hareketi oluyodu onun yarışı yapılıyodu bizde yapsak ya mesela bi gün yürüyüş yarışması bigün mekik yarışması bigün zıplama yarışması P Pinarbartu
Ben bugün bu yazıyı erken niye görmedim. Telefonuma adım sayar yüklemem lazım. Bir saatten fazla yürüdüm ama ben bu tontonlukla size yetişemem.GÜNLÜK SPOR YARIŞMASI
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
Ben bugün bu yazıyı erken niye görmedim. Telefonuma adım sayar yüklemem lazım. Bir saatten fazla yürüdüm ama ben bu tontonlukla size yetişemem.
İlk günden en kolayı yürüyüşten başlayalım dedim bugün ayakkabılar yansınnnBen bugün sadece 1300 adım atmışımyarın yürüyüşe çıkayım o zaman
Niye sonuncu olasın bak dün nasıl yürümüşsün ki olsanda nolcak belki öbürgün birinci olcaksınBen tartılamıyorum ama şuan çok özendim. Beni de katın dicem de sonuncu olmaktan korkuyorum.
Tamam canım nesi var grip filan mıInşallah canım.
Çok mutsuzum keşke önceden fark ettiğimde gitseydim
Sen devam et şimdilik canım.
Tubi rahatsız biraz belki yapmayabilir ben yaparım ama
Niye ki hadi bugün dışarı çıkmazsan da yarın bikaç kere squat yaparsın nolcak 10 tane yapsan bile spor sonuçtaBı iki üç gün daha sabretmem lazım sonra katılırım canım inşallah
Ayak bileğim ağrıyor canım ondan yoksa zevkle katılırım geçer diye onemsememistim ama spor yaptıkça kötüleşti şişti 3-4 gündür yapmıyorum iyi baya bir iki gün daha yapmazsam başlayacağım bende çok istiyorumTamam canım nesi var grip filan mı
Niye ki hadi bugün dışarı çıkmazsan da yarın bikaç kere squat yaparsın nolcak 10 tane yapsan bile spor sonuçta
Eve çok iyi olmuşİlk günden en kolayı yürüyüşten başlayalım dedim bugün ayakkabılar yansınnn
Niye sonuncu olasın bak dün nasıl yürümüşsün ki olsanda nolcak belki öbürgün birinci olcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?