- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.541
Gün içinde de yapmaya çalışacam en çok ben yapacamGünün Finali
1.htc71 16.567 adım
2.SchonerDuft 8.914 adım
3. @ucukgenclik 1 saatlik yürüyüş
4.melisa- 45 dakikalık yürüyüş
5. P Pinarbartu 30 dakikalık yürüyüş
Katılımınız için teşekkürler hanımlar htc71 tebrik ederim canım
Bugünkü yarışmamız SQUAT 1 tane bile olsa herkesi listeye bekliyorum
Beni etiketlemeyi unutmayınn
SchonerDuft
P Pinarbartu
@magickk
@Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
@ucukgenclik
@Buki_89
B BKO
@Ebru muhafaza
Kız öğrenirsin ne var ondaaa ben çok seviyorum bisikleti ama bizim yok işte olsa da bartuyla kullanamam zatenbisiklet sürmesini bilmiyorum kiyoksa süper olurdu hem belediyenin kiralik bisikleti var eldiven ile kullanırdım . eşime deyimde öğretsin bana
Resmen sonuncu olmuşum yürüyüşteGünün Finali
1.htc71 16.567 adım
2.SchonerDuft 8.914 adım
SchonerDuft
P Pinarbartu
@magickk
@Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
@ucukgenclik
@Buki_89
B BKO
@Ebru muhafaza
Bugun sonunculugu kimseye kaptirmam bennnResmen sonuncu olmuşum yürüyüştebunda dereceye gircem
Elleeine saglik saglik canimGünün Finali
1.htc71 16.567 adım
2.SchonerDuft 8.914 adım
SchonerDuft
P Pinarbartu
@magickk
@Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
@ucukgenclik
@Buki_89
B BKO
@Ebru muhafaza
Tabii adım Aslı 27 yaşındayım 8 ay önce doğum yaptım. 53 kg ile hamile kalıp 76 kg. İle doğuma gittimHoş geldin canım.
Kendini tanikmak ile başlayabilirsin. Kurallarımız 1.sayfada yazıyor
Burda ortalama hepimiz 58 55 arasına inmek istiyoruz .Tabii adım Aslı 27 yaşındayım 8 ay önce doğum yaptım. 53 kg ile hamile kalıp 76 kg. İle doğuma gittimşuan 58 kg um eski kiloma dönmek istiyorum bu şekilde grup olarak daha fazla motive olacağımı düşündüm ve katılmak istedim
Diyete ne zaman başlıyorsun kuzuBugun sonunculugu kimseye kaptirmam bennnaksama yemekli misafirim geliyor yemek yapicam evdeyim biraz da temizlik yarina cikarim anca
Teşekkür ederimBurda ortalama hepimiz 58 55 arasına inmek istiyoruz .
Aktif olursan burda çok güzel kilolar verirsin.
Allah bağışlasın canım.
Benim kilom 64.20 civarı hedefim en fazla 52
Gün içinde de yapmaya çalışacam en çok ben yapacam
Resmen sonuncu olmuşum yürüyüştebunda dereceye gircem
Hoşgeldin adaşım ve yaşıtımTabii adım Aslı 27 yaşındayım 8 ay önce doğum yaptım. 53 kg ile hamile kalıp 76 kg. İle doğuma gittimşuan 58 kg um eski kiloma dönmek istiyorum bu şekilde grup olarak daha fazla motive olacağımı düşündüm ve katılmak istedim
Bugün squat yapcaz ama yürüyüş degill yürüyüş olsa da birinciydim 2 bin adım attım bileBugun sonunculugu kimseye kaptirmam bennnaksama yemekli misafirim geliyor yemek yapicam evdeyim biraz da temizlik yarina cikarim anca
Tekrar hoşgeldin canım bnde 76yla doğum yapmıştım 63 te kaldiydimTabii adım Aslı 27 yaşındayım 8 ay önce doğum yaptım. 53 kg ile hamile kalıp 76 kg. İle doğuma gittimşuan 58 kg um eski kiloma dönmek istiyorum bu şekilde grup olarak daha fazla motive olacağımı düşündüm ve katılmak istedim
İddialıyımBugünkü yarışma çekişmeli olcak anlaşılannn
Hoşgeldin adaşım ve yaşıtımsağlıkla büyüt bebegini bi an önce hedefine varırsın inşallah zaten çok bi kilon yokmuş
Hoş buldumBugün squat yapcaz ama yürüyüş degill yürüyüş olsa da birinciydim 2 bin adım attım bile
Tekrar hoşgeldin canım bnde 76yla doğum yapmıştım 63 te kaldiydimburası gerçekten motive ediuo iyi gelicek sana eminim 2 hafta deneme süren var sonra listeye giriceksin cuma günleri bildirim yapmayı unutmuyoruz bide günlük menülerimizi yazıyoruz emziriyo musun
İddialıyım
Emzirirken daha çabuk kilo veriluyo normal doğum mu oldu spor yapabilir misin diye soruyorum sezeryanda 1 sene zorlamak sakıncalı çünküHoş buldumEvet emziriyorum
Hoş buldumBugünkü yarışma çekişmeli olcak anlaşılannn
Hoşgeldin adaşım ve yaşıtımsağlıkla büyüt bebegini bi an önce hedefine varırsın inşallah zaten çok bi kilon yokmuş
Benim boy 1,56 imişTeşekkür ederimvalla ben 53 olsam yeter ama 50 ye de hayır demem tabi bu arada boyum da 164
ben daha sıfırdayımBugünkü yarışma çekişmeli olcak anlaşılannn
Sezeryan ama doktorum bana daha 4. Ayımda spora başlayabilirsin demişti bende ara ara spor yapıyorum hala çok abartmadan. Bu arada hamilelik öncesi 5 yıl spor geçmişim var. Yakın zaman da diyetisyene gitmiştim yağ oranım %14 çıktı.Emzirirken daha çabuk kilo veriluyo normal doğum mu oldu spor yapabilir misin diye soruyorum sezeryanda 1 sene zorlamak sakıncalı çünkü
Yağ oranın çok iyiymişSezeryan ama doktorum bana daha 4. Ayımda spora başlayabilirsin demişti bende ara ara spor yapıyorum hala çok abartmadan. Bu arada hamilelik öncesi 5 yıl spor geçmişim var. Yakın zaman da diyetisyene gitmiştim yağ oranım %14 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?