Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gün içinde de yapmaya çalışacam en çok ben yapacam

Resmen sonuncu olmuşum yürüyüşte bunda dereceye gircem

Elleeine saglik saglik canim

Hoş geldin canım.
Kendini tanikmak ile başlayabilirsin. Kurallarımız 1.sayfada yazıyor
Tabii adım Aslı 27 yaşındayım 8 ay önce doğum yaptım. 53 kg ile hamile kalıp 76 kg. İle doğuma gittim şuan 58 kg um eski kiloma dönmek istiyorum bu şekilde grup olarak daha fazla motive olacağımı düşündüm ve katılmak istedim

Burda ortalama hepimiz 58 55 arasına inmek istiyoruz .
Aktif olursan burda çok güzel kilolar verirsin.
Allah bağışlasın canım.
Benim kilom 64.20 civarı hedefim en fazla 52

Gün içinde de yapmaya çalışacam en çok ben yapacam
Resmen sonuncu olmuşum yürüyüşte bunda dereceye gircem

Bugünkü yarışma çekişmeli olcak anlaşılannn
Hoşgeldin adaşım ve yaşıtım sağlıkla büyüt bebegini bi an önce hedefine varırsın inşallah zaten çok bi kilon yokmuş

Bugun sonunculugu kimseye kaptirmam bennn aksama yemekli misafirim geliyor yemek yapicam evdeyim biraz da temizlik yarina cikarim anca
Bugün squat yapcaz ama yürüyüş degill yürüyüş olsa da birinciydim 2 bin adım attım bile
Tekrar hoşgeldin canım bnde 76yla doğum yapmıştım 63 te kaldiydim burası gerçekten motive ediuo iyi gelicek sana eminim 2 hafta deneme süren var sonra listeye giriceksin cuma günleri bildirim yapmayı unutmuyoruz bide günlük menülerimizi yazıyoruz emziriyo musun

Hoşgeldin adaşım ve yaşıtım sağlıkla büyüt bebegini bi an önce hedefine varırsın inşallah zaten çok bi kilon yokmuş
İddialıyım

Hoş buldum Evet emziriyorum

Bu arada dün ki menüm

Sabah 2 yumurta 1 dilim ekmek çay
Ara türk kahvesi
Akşam çorba yoğurt 3 yaprak sarması

Saçma sapan bı menü oldu valla yemek yapamadım başım çok agriyodu sarmayı da annem getirdi

Teşekkür ederim valla ben 53 olsam yeter ama 50 ye de hayır demem tabi bu arada boyum da 164
Benim boy 1,56 imiş ben daha fazla sanıyordum

ben daha sıfırdayım

Emzirirken daha çabuk kilo veriluyo normal doğum mu oldu spor yapabilir misin diye soruyorum sezeryanda 1 sene zorlamak sakıncalı çünkü
Sezeryan ama doktorum bana daha 4. Ayımda spora başlayabilirsin demişti bende ara ara spor yapıyorum hala çok abartmadan. Bu arada hamilelik öncesi 5 yıl spor geçmişim var. Yakın zaman da diyetisyene gitmiştim yağ oranım %14 çıktı.

dünkü menü
sabah : 8 de yenmişti
2 adet yumurta zeytinyağı ile pişti .
2 tam ceviz + kırmızı biber + 1 dilim ananas

ara
karışık bitki çay

öğlen : 12:30 gibi
4yk lor içine 2 yk kuru üzüm + 1 t.kşığı çörek otu
kırmızı biber ve marul

ara : 15:30
1 portakal

akşam
7 yk bezelye
3 yk yoğurt + yeşillik

spor : yürüyüş

Yağ oranın çok iyiymiş bnm kesin yüzde 30 falandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…