- 4 Ocak 2020
- 2.682
- 7.084
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.521
Tm kuzum ama istediğin zaman girersin listeye aklında olsun tartı fln alırsan eğerYok canım giremem çünkü anneannemde tartı yok cuma günü eczaneye gitmem gerekir o da öğleden sonrayı bulur sizi zor duruma sokmak istemem ben ancak spor yarışı falan gibi listelere katılabilirim.
Neden nenenlere geçtin canım özel değil iseBugün 59 dakika yürüdüm adım sayarım yanımda olmadığı için ancak dakika tutuyorum. Şimdi eve gidiyorum evi temizliğim bitincede squat yaparım. Bu sabah 75 kiloydum bakalım bir dahaki şehre inmemde kaç kilo olucam.
Hadi başla tatlı kız benim hedef 52 olduNasilsiniz kizlaryarindan itibaren diyete basliyorum bugunde disardayim.
Yayılma durumu nasıl canım ölüm oranı iyileşen oluyor mubendee iyim kizlar corona yüzünden biraz hayatimiz kisitli suan Burda ama yuvarlanip gidioyruz
Mersin şehir hastanesine tüm pozitifler gelecekmiş izolasyon başlamışVirüs çıkmış ya kuzu onu diyorum herkes panik valla
Sizin orda durumlar nasıl canım bı tehlike var mı sizin icin
Nasıl çıktı sonuçYok kuzum girmesem mi diyorum çünkü 4 kilo vermek istiyorum nasil olur bilmem
Bugün 11 de evden ciktik daha eve gitmedikdisardayken yag olcumu yaptirdim merak ediyordum schoner yaptirinca yine bir aklima geldi yaptirdim
52 miNeden nenenlere geçtin canım özel değil ise
Hadi başla tatlı kız benim hedef 52 oldu
Yayılma durumu nasıl canım ölüm oranı iyileşen oluyor mu
Mersin şehir hastanesine tüm pozitifler gelecekmiş izolasyon başlamış. Toplu taşımalara binmemeye özen göstermem lazım benimde
Nasıl çıktı sonuç
Bence de 3 4 kilo verebilirsin canım.52 mihadi bakalim benimkinde ideal kilo yazmiyordu attim canim
Normal dedi sonucabilemiyorum bende tam olarak yazan sonuclar nasil ilk defa yaptırdım
ama internetten baktigim kadariyla bir 4 kilo kadar daha versem tam olucak
Evet fistik zaten birkaç kilo aliyoruz en kotu 65 bile kurtarabilir fena durmuyordu bendeBence de 3 4 kilo verebilirsin canım.
Kilo alma aralığı bırakmak lazım
Aynen yorulduğun yere kadar git isteEvet fistik zaten birkaç kilo aliyoruz en kotu 65 bile kurtarabilir fena durmuyordu bende
Biraz daha duserim o da alma payi olsun
Anladmm canım sağlık herşeyden önce geliyo iyleş katılırsınAyak bileğim ağrıyor canım ondan yoksa zevkle katılırım geçer diye onemsememistim ama spor yaptıkça kötüleşti şişti 3-4 gündür yapmıyorum iyi baya bir iki gün daha yapmazsam başlayacağım bende çok istiyorum
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınAy cok guzel dusunmusun canim ❣
Ama ben bugün aksama kadar yattim hastayim 0 adim
Bende bı bartuyu hava almaya çıkartıyorum başka da çıkmıyorum bayadır bı sure çıkmam herhaldeNeden nenenlere geçtin canım özel değil ise
Hadi başla tatlı kız benim hedef 52 oldu
Yayılma durumu nasıl canım ölüm oranı iyileşen oluyor mu
Mersin şehir hastanesine tüm pozitifler gelecekmiş izolasyon başlamış. Toplu taşımalara binmemeye özen göstermem lazım benimde
Nasıl çıktı sonuç
887adjmEvet kızlar başka yürüyüş yapan var mı skorlarımızı alalım ama birinci belli galiba
Bugun biz cok yuruduk ama aralarda durarak hic durmadan degil diEvet kızlar başka yürüyüş yapan var mı skorlarımızı alalım ama birinci belli galiba
Hoş geldin canım.Bende katılmak istiyorum
Çıkma canım havalar ısınsın iyice 25 dereceyi bir görelim allahın izniyle o zaman çıkarsın ben işe nasıl gitsem diye düşünüyorumBende bı bartuyu hava almaya çıkartıyorum başka da çıkmıyorum bayadır bı sure çıkmam herhalde
887adjmya bn bugün dışarı çıktım da telefonu evde unutmuşum
Sabah yürüdüm işe giderken yolun yarısından fazlasını yürüdüm sanırım akşamda uzatarak anmeme yürüdüm öğlende 5.dk.da olsa çıktım yürüdümEvet kızlar başka yürüyüş yapan var mı skorlarımızı alalım ama birinci belli galiba
.yarım.saat kesin yürüdüm zaten yürüyüş için çıkmıştımP Pinarbartu en azından kaç saat yürüdün onu söyle canım
Hoşgeldin canım kendini tanıyabilir mısın bize ,Bende katılmak istiyorum
Çıkma canım havalar ısınsın iyice 25 dereceyi bir görelim allahın izniyle o zaman çıkarsın ben işe nasıl gitsem diye düşünüyorum
Bisiklet turu biseyin olsa aslında onlar gider gelirdin hem spor da olurduGünaydın kızlar nasılsınız
bisiklet sürmesini bilmiyorum ki.yarım.saat kesin yürüdüm zaten yürüyüş için çıkmıştım
Hoşgeldin canım kendini tanıyabilir mısın bize ,❤
Bisiklet turu biseyin olsa aslında onlar gider gelirdin hem spor da olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?