- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.721
Hesapladım canım, tekrar bir kontrol edersen iyi olur. Hata yapma olasılığıma karşı.Moni ortalamayı da hesapladın değil mi canım hemen düzelteyim teşekkürler
61,8 mezun olduğu kiloKizlar listenizi duzenledim ama diyetlikadn in hede kilosunda degisiklik yapacağız 62.4 den h3sapladim ben ama baslangic kilosunua 61.8 demissiniz
O zaman sıkıntı yokmuş61,8 mezun olduğu kilo
diyetlikadn (62.4/62.2/0.2/%0.32 )630. Etapta 61,8 kg ile mezun olan üye geri döndü, nick değişikliği : berkas B.T: 5 Mart BK: 62,4 Hedef: 56
magic de 61,8 görünüyor, sanırım karıştırıldı ikisiKizlar listenizi duzenledim ama diyetlikadn in hede kilosunda degisiklik yapacağız 62.4 den h3sapladim ben ama baslangic kilosunua 61.8 demissiniz
Olabilir P Pinarbartu ,magic de 61,8 görünüyor, sanırım karıştırıldı ikisi
Başlaması 62.40 canım orda karışmış sanırımKizlar listenizi duzenledim ama diyetlikadn in hede kilosunda degisiklik yapacağız 62.4 den h3sapladim ben ama baslangic kilosunua 61.8 demissiniz
Notlari duzenleyelim mi kaptanim sure doldu amamagick bu şekilde.
başlangıç kilosu:61,8 olacak.
magickk ( 61,80 /61.4/0.4/% 0.65)578. Etapta 60,0 kg ile mezun olan üye geri döndü. B.T: 6 Mart BK: 61,8 Hedef :55,6
Gecen hafta baktim 61.8 mis canimBaşlaması 62.40 canım orda karışmış sanırım
Düzelttim de internetimde sorun oldu giremedim koptu bağlantım süre de geçtiHesapladım canım, tekrar bir kontrol edersen iyi olur. Hata yapma olasılığıma karşı.
Ortalamalari ben duzenledim canim ama not kismi sıkıntıDüzelttim de internetimde sorun oldu giremedim koptu bağlantım süre de geçti
Takım 6.martta açıldı sanırım bildirimleri de geçen cuma yaptı herkes benim de şuan kafam karıştı süre de geçti ne yapabilirizNotlari duzenleyelim mi kaptanim sure doldu ama
Gecen hafta baktim 61.8 mis canim
O zaman b.t 6 mart olmuyor
Takımın açılması 6 mart. 7martta ilk bildirimler yapıldı başlama sayıldı. O da xx diyelim doğru olmuyor muOrtalamalari ben duzenledim canim ama not kismi sıkıntı
Eline sağlık canımOrtalamalari ben duzenledim canim ama not kismi sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?