Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün
Kahvaltı 1 yumurta 2 dilim ekmek peynir 6 zeytin
1 dilim kek kahve
Akşam 1 tabak karnıbahar yemeği yoğurt
2.5 lt su
45 dk leslie
50 köprü

Hani bı Almancı video çekmiş ya dolaplar ful dolu erzak yağ Nutella bile stoklamis valla ben daha olmadım artık iyice 2 ay 1,5 ayda bir olmaya başladım
Görmedim ben onu :)
Benim günü gününe de işte diyet zamanı kötü oluyor bugün abarttim ama kapanış oldu. Listem hazır yarın pazar var gerekeni alırım. Devam ederim.
Senin niye.oyle oldu ki

M mochachocolate
Canım benim biraz daha fazla disipline ihtiyacım var.
Tabaklarının resmini burdan paylaşırsan sevinirim.
Sende gel.
Merhaba iyi akşamlar kusura bakma canım cevap yazamadım bir türlü unutuyorum sürekli tabii ki seve seve paylaşırım arkadaşlarda kabul ederse aralarına

Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Yeşil biber
1 dilim ekmek
Bitki Çayı
Öğlen
Yarım kase yoğurt 4 adet köfte
Ara
Şekersiz Nescafe
Aksam yarım kase çorba
4 çatal makarna ve turşu
22:00 gibi bitki çayı
1 saat yürüyüş 2,5 litre su bugünüm böyle

Merhaba iyi akşamlar kusura bakma canım cevap yazamadım bir türlü unutuyorum sürekli tabii ki seve seve paylaşırım arkadaşlarda kabul ederse aralarına
hoş geldin canım önceden katıldın sanırım yarışlara kendini tanıtırsan sevinirim .
burcu ben muhasebeciyim . 34 yaşındayım sanırım saymayı bıraktım da şuan 63 lerdeyim hedef kilom diyetisyene göre 52 bende inebildiğim kadar inerim diyorum 54 benim için ideal şimdilik önemli olan yağ oranım.

Benim pek yeme düzenim yok ama kalorimi asmiyorum herhalde
zararlı şeyler yemiyorsan bir yere kadar kilonu korur aten uzun zamandır diyet yapıyorsun ayarlarsın canım . ben dün abarttım stresten .
bugün güzel başladım akşamda erkenden kapatırım leslie yapmayı düşünüyorumbirde günn hareketini

Regli baya gecikiyor çikolata az çok yedim yalan yok ama dengelemeye çalışıyorum
Sahi neydi bugün hareket dün de 50 köprü yapmıştım ama unutmuşum yazmayı

Regli baya gecikiyor çikolata az çok yedim yalan yok ama dengelemeye çalışıyorum
Sahi neydi bugün hareket dün de 50 köprü yapmıştım ama unutmuşum yazmayı
SİDE LUNGE yapacaz bugün eklemiş bir önceki sayfaya . evde pek işim yok pazar günü temizledim gece de bulaşık makinesini çalıştırdım sabahta çamaşırı çalıştırdım akşma bir yemek yapacam sonra spor yaparım biraz .

işte misin sizin tatil olmadı mı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…