- 4 Ocak 2020
- 2.687
- 7.089
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.001
Görmedim ben onu :)Hani bı Almancı video çekmiş ya dolaplar ful dolu erzak yağ Nutella bile stoklamisvalla ben daha olmadım artık iyice 2 ay 1,5 ayda bir olmaya başladım
Merhaba iyi akşamlar kusura bakma canım cevap yazamadım bir türlü unutuyorum sürekliM mochachocolate
Canım benim biraz daha fazla disipline ihtiyacım var.
Tabaklarının resmini burdan paylaşırsan sevinirim.
Sende gel.
hoş geldin canım önceden katıldın sanırım yarışlara kendini tanıtırsan sevinirim .Merhaba iyi akşamlar kusura bakma canım cevap yazamadım bir türlü unutuyorum süreklitabii ki seve seve paylaşırım arkadaşlarda kabul ederse aralarına
Benim pek yeme düzenim yok ama kalorimi asmiyorum herhaldegünaydın kızlar nasılsınız
cumayaaz kldı bugünden kemerleri sıkmakta fayda var . kimseden de ses çıkmıyor . kaçamak yapmıyorsunuz umarım
zararlı şeyler yemiyorsan bir yere kadar kilonu korur aten uzun zamandır diyet yapıyorsun ayarlarsın canım . ben dün abarttım stresten .Benim pek yeme düzenim yok ama kalorimi asmiyorum herhalde
Regli baya gecikiyor çikolata az çok yedim yalan yok ama dengelemeye çalışıyorumzararlı şeyler yemiyorsan bir yere kadar kilonu korur aten uzun zamandır diyet yapıyorsun ayarlarsın canım . ben dün abarttım stresten .
bugün güzel başladım akşamda erkenden kapatırım leslie yapmayı düşünüyorumbirde günn hareketini
SİDE LUNGE yapacaz bugün eklemiş bir önceki sayfaya . evde pek işim yok pazar günü temizledim gece de bulaşık makinesini çalıştırdım sabahta çamaşırı çalıştırdım akşma bir yemek yapacam sonra spor yaparım biraz .Regli baya gecikiyor çikolata az çok yedim yalan yok ama dengelemeye çalışıyorum
Sahi neydi bugün hareket dün de 50 köprü yapmıştım ama unutmuşum yazmayı
işte misin sizin tatil olmadı mı dahaSİDE LUNGE yapacaz bugün eklemiş bir önceki sayfaya . evde pek işim yok pazar günü temizledim gece de bulaşık makinesini çalıştırdım sabahta çamaşırı çalıştırdım akşma bir yemek yapacam sonra spor yaparım biraz .
olmadı canım 31 marta son olan beyanname uzadı sadece o kadr diğerleri uzasa bizde gelmicez de uzamadı işteişte misin sizin tatil olmadı mı daha
Aman dikkat et canımolmadı canım 31 marta son olan beyanname uzadı sadece o kadr diğerleri uzasa bizde gelmicez de uzamadı işte
allaha emanet yaşıyoruz kuzum elimden geldiğince ediyorum ama tek taraflı olmyor malesefAman dikkat et canım
Sorma ya insanlar umarsizca geziyor ortalıkta Allah korusunallaha emanet yaşıyoruz kuzum elimden geldiğince ediyorum ama tek taraflı olmyor malesef
aynen onu anlmıyorum zaten otur evinde ne işin var dışardaSorma ya insanlar umarsizca geziyor ortalıkta Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?