Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba iyi akşamlar kusura bakma canım cevap yazamadım bir türlü unutuyorum sürekli tabii ki seve seve paylaşırım arkadaşlarda kabul ederse aralarına
Hoşgeldin canım
O nasıl bı hareketmis ya şu bakayım degsikm şeyler öğreniyorum

Kızlar diyetisyene gttim ara tartım için aşırı önlem almslardi 83.6 cktim 2 kilo ödem ckti regl dün bitmsti bol su ve evde Leslie ve her gün egzersiz yap şeker Sakın yeme 15 gün sonra eksi gorelm dedi inş 15 günde 3 4 kilo vermem lazm

Bu arada 29.4 ckti yağ oranım çok moralim bozuldu eksi goremedm bu stres ortamı sknti kilo veremedm yağdan almamsm kilo da vermemsm ödem var dedi o da reglden dedi dikkat edelim Beraber zayıflayalm
benim yağ oranımı duy birde kendine şükür et yüzde 37 yağ oranım kilom 63 sen düşün

Olsun kuzum zaten dedim ya sorun diil daha iyi diye herşeyde bir hayır var almaman iyi olmuş hem yoğunluğum 2Kat arttı islerim iyice karıştı bide üstüne hasta oldum bohazlarım filan kötü yani hiç diyet yapabilecek durumda diilim canm listeye girmemem çok iyi olmuş ben hazır diilim listeye uygun zamanda önümüzdeki ay filan girsem daha iyi olacak bu haftalar listeye alma beni canım bu arada sanada geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım listeye girmemen iyi olmuş boşver sağlık en önemlisi keşke bende girmeseydim pek dikkat edemiyorum malum eve kapandık bu dönemi bırak kilo vermek almadan atlatırsam ne mutlu sıkıntıdan biseyler yapıyorum evdekilere spor az yapıyorum benimde iki gündür boğazım ağrıyor hastalanmamak için güzel beslenmem gerekiyor bol meyveyle hayırlısı inşallah sende nisanda baslarsan daha mantıklı bencede zaten bizim hedef kilomuzda tutmuyormuş bana 55 yazmışlar 59 a düşsem öpüp başıma koyucam

Ayy mecburi 55 olmak da ne güzel olur
Aman dikkat et kuzu bende bol meyve ,bitki çayı mecbur bide petekli baldır pekmezdir derken diyet hak getire iyileşiyim başlıcam yoksa böyle olmaz toparlamam lazm ama işte hastalıkda diyette sporda olmuyor tatlım bide şuan ev taşıma olayı çıktı cuma günü yeni eve geçmiş olucam onu yetiştiriyorum sokağa çıkma yasağı filan gelmeden taşınmayı halletsem rahatlıycam hasta olmasam buraya bile bakıcak vakit bulamıyodum zaten

Evet bir an önce taşınman lazım taşınmak çok zor ya Allah kolaylık versin canım hele şu durumda aman ha fazla kilo alma en azından az hasarla atlat yoksa ipin ucu kaçtı mi yakalayamiyoruz yok ya 55 e hayatta düşemem şu metobolizmayla hemde gr bile zor giderken ben 57 yada 58 de korumaya geçerim bu gidişle hep koruyorum kilomu da neyse

Korumada senle kış boyu mastır yaptık zaten
Artk bahar gelmişken bide kilo vermeyetekrar başlasak ama onun için de yememek lazım işte o nasıl olcak onu bilmiyorum onca kiloyu nasıl verdik şimdi düşününce aklım almıyor ya sanki biz diilmiydik o kimdi

Bende kendime inanamıyorum nasıl verdik o kadar kiloyu şimdi olsa veremeyecekmişim demekki şu an sıfır irade ama o zaman herşeye dikkat ediyordum şimdi saldık çayıra mevlam kayıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…