Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar selam,

bize evde çalışma verildi bi süre evdeyim ve mecbur kalmadıkça da dışarı çıkmıyacağım

inşallah bi an önce biter gider
bizim de 31 martta son olan beyannamemiz 30 nisana ertelendi dört gözle 23 mart ve 26 mart uzamalarını bekliyoruz . uzarsa bir süre eve geçecez

Aynen canım normalde saat 12ye kadar bekleyip listeyi açıklıyorum dün giremedim bugüne kaldı o yüzden
Bugün köprü hareketi yapıyoruz
Şu an köprü 20 tane yaptım daha yaparım leslie de yaptım bugün ne yapsam yediklerimi eritemem heralde 5 km daha yürümem lazım

kızlar selam,

bize evde çalışma verildi bi süre evdeyim ve mecbur kalmadıkça da dışarı çıkmıyacağım

Inşallah biter canım çoluk çocuk evdeyiz bu gidişle kilo alicam diye korkuyorum istekler bitmiyor kek yaptım dayanamadım yedim malesef telafi etmeye çalışıyorum 10 km falan yürümem lazım of bir an önce bitsin normal yaşantımıza dönelim Allahım çok amin

Şu an köprü 20 tane yaptım daha yaparım leslie de yaptım bugün ne yapsam yediklerimi eritemem heralde 5 km daha yürümem lazım
ne yedin kız söle çabuk
bende yarım küçük tabak makarna yedim ama kahvaltı yapmamıştım .
sabah 9 da gözümü markette açtım

ne yedin kız söle çabuk
bende yarım küçük tabak makarna yedim ama kahvaltı yapmamıştım .
sabah 9 da gözümü markette açtım
Kek yapmıştım evdekilere o kadar yemiycem dedim tadına bile bakmamıştım çok güzel olmuş ye bir tadına bak derken hoop yemişim

aynen canım bize evden çalışma vermezler diye annemler geldi ve şimdi evdeyiz ve annemler olunca diyet hak getire listede olmasam homini gırtlak yerdim şimdi sadece tadına bakmaya çalışıyorum

16/03/2020 menü
sabah
1 dilim peynir + 6 fıstık + slatalık + havuç
ara
yok
öğlen
7 yk bebek babaktan sote + 4 yk yoğurt
ara 15 gibi
2 kivi
akşam geç oldu ama 20:00 gibi
7 yk bakla+yoğurt + dom + salatalık

su : 3 lt

Abartmisin ama baya biz bişey almadık ya un aldık bi tek o da 5 kilo
kızlar selam,

Senin adına sevindim kuzu en azından kızımla beraber olacaksın aklım onda kalmaz

Abartmisin ama baya biz bişey almadık ya un aldık bi tek o da 5 kilo

Senin adına sevindim kuzu en azından kızımla beraber olacaksın aklım onda kalmaz
Sana aldiklarimin resmini atayım gül biraz
Akşam yemegimi geç yedim bugun şimdi spor yapma zamaniiii yaris için bugün bari yapayım srtik
Bende yeni kapattım yeme işini ama krizim tuttu bugün . Regli ortasında ua da bitiminde oluyor artık .

Sana aldiklarimin resmini atayım gül biraz

Bende yeni kapattım yeme işini ama krizim tuttu bugün . Regli ortasında ua da bitiminde oluyor artık .
Hani bı Almancı video çekmiş ya dolaplar ful dolu erzak yağ Nutella bile stoklamis valla ben daha olmadım artık iyice 2 ay 1,5 ayda bir olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…