- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.981
bizim de 31 martta son olan beyannamemiz 30 nisana ertelendi dört gözle 23 mart ve 26 mart uzamalarını bekliyoruz . uzarsa bir süre eve geçecezkızlar selam,
bize evde çalışma verildi bi süre evdeyim ve mecbur kalmadıkça da dışarı çıkmıyacağım
inşallah bi an önce biter gider
geçilmesi gerek canım zaten inşallah yaparlar size debizim de 31 martta son olan beyannamemiz 30 nisana ertelendi dört gözle 23 mart ve 26 mart uzamalarını bekliyoruz . uzarsa bir süre eve geçecez
inşallah cnım herkes önemsemiyor. el uzatmadı amcam mükellefe uzatmadı korkuyor diye gidip sarılmya kalktı anlatamıyorsun insanlara . risk insnlar iştegeçilmesi gerek canım zaten inşallah yaparlar size de
Aynen canım normalde saat 12ye kadar bekleyip listeyi açıklıyorum dün giremedim bugüne kaldı o yüzdenTebrikler lulu maşallah ben 40 tane ancak yapabildimbugün köprü mu yapılacak
Şu an köprü 20 tane yaptım daha yaparım leslie de yaptım bugün ne yapsam yediklerimi eritemem heralde 5 km daha yürümem lazımAynen canım normalde saat 12ye kadar bekleyip listeyi açıklıyorum dün giremedim bugüne kaldı o yüzden
Bugün köprü hareketi yapıyoruz
Inşallah biter canım çoluk çocuk evdeyiz bu gidişle kilo alicam diye korkuyorum istekler bitmiyorkızlar selam,
bize evde çalışma verildi bi süre evdeyim ve mecbur kalmadıkça da dışarı çıkmıyacağım
ne yedin kız söle çabukŞu an köprü 20 tane yaptım daha yaparım leslie de yaptım bugün ne yapsam yediklerimi eritemem heralde 5 km daha yürümem lazım
Kek yapmıştım evdekilere o kadar yemiycem dedim tadına bile bakmamıştım çok güzel olmuş ye bir tadına bak derken hoop yemişimne yedin kız söle çabuk
bende yarım küçük tabak makarna yedim ama kahvaltı yapmamıştım .
sabah 9 da gözümü markette açtım
yeni listemde tarçınlı kek varKek yapmıştım evdekilere o kadar yemiycem dedim tadına bile bakmamıştım çok güzel olmuş ye bir tadına bak derken hoop yemişim
aynen canım bize evden çalışma vermezler diye annemler geldi ve şimdi evdeyiz ve annemler olunca diyet hak getireInşallah biter canım çoluk çocuk evdeyiz bu gidişle kilo alicam diye korkuyorum istekler bitmiyorkek yaptım dayanamadım yedim malesef telafi etmeye çalışıyorum 10 km falan yürümem lazım of bir an önce bitsin normal yaşantımıza dönelim Allahım çok amin
1 dilim yemek için kek mi yapacaksınyeni listemde tarçınlı kek var1 dilim hafta da 1 yerim muhtemelen daha doğrusu 5 günde 1 bugün yapıp difrize atacam
Onun hayalini kurmakta çok güzel bir dilim olsun bizim olsun1 dilim yemek için kek mi yapacaksın
Yap canım tabi gerisini koklarsınyeni listemde tarçınlı kek var1 dilim hafta da 1 yerim muhtemelen daha doğrusu 5 günde 1 bugün yapıp difrize atacam
3 dilim eşime veririm iş yerine götürür . kalanı difrize atarım daha difrizimde biberli ekmeğim duruyor1 dilim yemek için kek mi yapacaksın
Yap canım tabi gerisini koklarsın
Abartmisin ama bayaaynen canım rike gerek yok .
ay evet imse gelmiyor bakıp bakıp çıkıyorum
bugün benimde vardı gitmedim çok kişi iptal ediyor . ya online al ya da eski listelerini çevir riske etme değmez canım.
bağışıklık abur cubur yemezsen pek düşmez sanmıyorum canım
yap tabi canım biz evi erzak doldurduk halimizi bir görsenallah korusun çokta abarttık 1 seneye yakın bir şey almayız akşam gidine hepsini kovanozlar tuzlarım artık
Senin adına sevindim kuzu en azından kızımla beraber olacaksın aklım onda kalmazkızlar selam,
Sana aldiklarimin resmini atayım gül birazAbartmisin ama bayabiz bişey almadık ya un aldık bi tek o da 5 kilo
Senin adına sevindim kuzu en azından kızımla beraber olacaksın aklım onda kalmaz
Bende yeni kapattım yeme işini ama krizim tuttu bugün . Regli ortasında ua da bitiminde oluyor artıkAkşam yemegimi geç yedim bugun şimdi spor yapma zamaniiii yaris için bugün bari yapayım srtik
Hani bı Almancı video çekmiş ya dolaplar ful dolu erzak yağ Nutella bile stoklamisSana aldiklarimin resmini atayım gül biraz
Bende yeni kapattım yeme işini ama krizim tuttu bugün . Regli ortasında ua da bitiminde oluyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?