- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.961
Ben çocuğu götürecektim canım duruma göre davranacağım benim götüreceğim yer devlet hastanesi birde istanbulun en kalabalık hastanelerinden olmazsa iptal edeceğim ortalık durulana kadar napalim yapacak bişey yokGirişte odası canım ama metalleri var cihazın onu ellesem 24 saat canlı kalıyor virüs değer mi diye düşünüyorum.
Sende ertele canım sakın hafife alma durumu olaylar ciddi.
Özelde de gitmicem sanırım bir şey olursa pişman olmak istemiyorum mesaj atarım ortalık durulunca giderim off yaa kırk yılda bir düzgün karar verdim olana bak.
Sizin ne için var randevunuz
eldevien ile tutulmuyor canım ölçüm için çıplk el ayak olması gerek gitmedim bu kadar risk varken gerek yok .Sorma ya bizde durduk durduk karar vermiştik ama bilmiyorum işte eşimde tedirgin
Eldivenle tutarsin bence o cihazları canım yadirgamayacaktir doktorda maskeyle falan gider gelirsin özel hastaneymis bide
Ben kendim olsam neyse de oğlum için korkuyorum işte en çok ta
suyu 2.5 yapman lazım . akşm patates gözüme çok geldi birde sütü en geç 20,30 gibi içmen daha iyi olur 11 de içip 12 gibi uyusan tok uyumuş olursun onun dışında mükemmel br menü1. Gün Menüsü
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
5 adet yeşil zeytin
Maydanoz roka
1 domates
1 dilim ekmek
Rezene çayı
10-11 arası yürüdüm
Öğlen 1
1 kase yoğurt ve 5 kaşık patlıcan yemeği
Arada yiyemedim bişey
Aksam 7
4 adet firinda köfte ve patates
Yeşil salata yoğurt sonrasında muz
11 gibi
1 bardak süt
İlk günüm böyle geçti bugün bacağım agridigi için fazla spor yapamadım ve 2 litre su içtim
Tamamdır yaparımsuyu 2.5 yapman lazım . akşm patates gözüme çok geldi birde sütü en geç 20,30 gibi içmen daha iyi olur 11 de içip 12 gibi uyusan tok uyumuş olursun onun dışında mükemmel br menü
Vazgeçtik zaten gitsek bile yapmazlar varsın seneye olsun ben acele etmiyordum ama bezliyken kolay olur dediklerinden kalkismistik ama olsun sağlık olsuneldevien ile tutulmuyor canım ölçüm için çıplk el ayak olması gerek gitmedim bu kadar risk varken gerek yok .
sizde vazgeçin artık yaz sonrasına kalsın gerekirse riske gerek yok
Sağol canımEvett bugünde köprü hareketi yapmıyoruz hanımlar
Kolay gelsin lulucum
Bencede öyle canım benim nefesim el vermedi zıplamayı ama köprü hareketini yapıcam bugün bi iyleşsem tamamen diyetede döncemde iyileşemedimSağol canım
Ama kızlar bu takımı actiysak bence biraz daha aktif olmamız lazım bence dimi
İnşaallahBencede öyle canım benim nefesim el vermedi zıplamayı ama köprü hareketini yapıcam bugün bi iyleşsem tamamen diyetede döncemde iyileşemedim
Allah kolaylık versin canım valla dikkat et kendine oralarda diyetisyenin ne dicek bakalımBen sinrda calsyrm pazarkulede gümrük memuruym nöbet oradaki Mülteciler gorseniz o çocukları çok kötü halleri nöbet kilo aldrdi kilomu vrsem az da olsa yeter zayıflamaya calsyrm ama hastalık var çok abartmadan uyun listeye bağışıklık dusmesn
Tebrikler lulu maşallah ben 40 tane ancak yapabildimEvett bugünde köprü hareketi yapmıyoruz hanımlar
Kolay gelsin lulucum
aynen canım rike gerek yok .Vazgeçtik zaten gitsek bile yapmazlar varsın seneye olsun ben acele etmiyordum ama bezliyken kolay olur dediklerinden kalkismistik ama olsun sağlık olsun
ay evet imse gelmiyor bakıp bakıp çıkıyorumSağol canım
Ama kızlar bu takımı actiysak bence biraz daha aktif olmamız lazım bence dimi
bugün benimde vardı gitmedim çok kişi iptal ediyor . ya online al ya da eski listelerini çevir riske etme değmez canım.Benimde yarın diyetisyen randevum var napacam blmyrm sadece ara tartim maske takaym ellerimi iyice yikaym diyorum onlar çok temizliyor orayı ama emin deglim bu arada regl btti şişkinlik biter bakalm eksi gorecekmym en son 83.5 ckmsti orda bu arada bol limonlu sirkeli şu için 45 dk Leslie yapın ben öyle yapyrm
bağışıklık abur cubur yemezsen pek düşmez sanmıyorum canımBen sinrda calsyrm pazarkulede gümrük memuruym nöbet oradaki Mülteciler gorseniz o çocukları çok kötü halleri nöbet kilo aldrdi kilomu vrsem az da olsa yeter zayıflamaya calsyrm ama hastalık var çok abartmadan uyun listeye bağışıklık dusmesn
yap tabi canım biz evi erzak doldurduk halimizi bir görsenCiddi ciddi oğlum için bez stoğu yapmayı düşünüyorumgerisi hallolur da bez bulamam diye düşünüyorum eve kapanma fln olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?