Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben çocuğu götürecektim canım duruma göre davranacağım benim götüreceğim yer devlet hastanesi birde istanbulun en kalabalık hastanelerinden olmazsa iptal edeceğim ortalık durulana kadar napalim yapacak bişey yok

1. Gün Menüsü
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
5 adet yeşil zeytin
Maydanoz roka
1 domates
1 dilim ekmek
Rezene çayı
10-11 arası yürüdüm
Öğlen 1
1 kase yoğurt ve 5 kaşık patlıcan yemeği
Arada yiyemedim bişey
Aksam 7
4 adet firinda köfte ve patates
Yeşil salata yoğurt sonrasında muz
11 gibi
1 bardak süt
İlk günüm böyle geçti bugün bacağım agridigi için fazla spor yapamadım ve 2 litre su içtim

eldevien ile tutulmuyor canım ölçüm için çıplk el ayak olması gerek gitmedim bu kadar risk varken gerek yok .
sizde vazgeçin artık yaz sonrasına kalsın gerekirse riske gerek yok

suyu 2.5 yapman lazım . akşm patates gözüme çok geldi birde sütü en geç 20,30 gibi içmen daha iyi olur 11 de içip 12 gibi uyusan tok uyumuş olursun onun dışında mükemmel br menü

eldevien ile tutulmuyor canım ölçüm için çıplk el ayak olması gerek gitmedim bu kadar risk varken gerek yok .
sizde vazgeçin artık yaz sonrasına kalsın gerekirse riske gerek yok
Vazgeçtik zaten gitsek bile yapmazlar varsın seneye olsun ben acele etmiyordum ama bezliyken kolay olur dediklerinden kalkismistik ama olsun sağlık olsun

Bencede öyle canım benim nefesim el vermedi zıplamayı ama köprü hareketini yapıcam bugün bi iyleşsem tamamen diyetede döncemde iyileşemedim
İnşaallah
Benimde bileğim tam iyileşmiş değil ama sırf katılım olsun diye ayağımı sararak yapıyorum yine spor sonrasi biraz sızlıyor ama olsun motivasyon olsun diye yapıyorum yine ama hep tek kaldım

Benimde yarın diyetisyen randevum var napacam blmyrm sadece ara tartim maske takaym ellerimi iyice yikaym diyorum onlar çok temizliyor orayı ama emin deglim bu arada regl btti şişkinlik biter bakalm eksi gorecekmym en son 83.5 ckmsti orda bu arada bol limonlu sirkeli şu için 45 dk Leslie yapın ben öyle yapyrm

Allah kolaylık versin canım valla dikkat et kendine oralarda diyetisyenin ne dicek bakalım

Vazgeçtik zaten gitsek bile yapmazlar varsın seneye olsun ben acele etmiyordum ama bezliyken kolay olur dediklerinden kalkismistik ama olsun sağlık olsun
aynen canım rike gerek yok .
Sağol canım
Ama kızlar bu takımı actiysak bence biraz daha aktif olmamız lazım bence dimi
ay evet imse gelmiyor bakıp bakıp çıkıyorum
bugün benimde vardı gitmedim çok kişi iptal ediyor . ya online al ya da eski listelerini çevir riske etme değmez canım.
bağışıklık abur cubur yemezsen pek düşmez sanmıyorum canım
Ciddi ciddi oğlum için bez stoğu yapmayı düşünüyorum gerisi hallolur da bez bulamam diye düşünüyorum eve kapanma fln olursa
yap tabi canım biz evi erzak doldurduk halimizi bir görsen allah korusun çokta abarttık 1 seneye yakın bir şey almayız akşam gidine hepsini kovanozlar tuzlarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…