Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşbulduk canım başka gruplardayım buraya önceden hiç katılmadım memnun oldum SchonerDuft diyetisyen kontrolünde inanıyorum daha sağlıklı hızlı vereceğine 3.5 ay olacak 70 kilodan 60 kiloya indim karatay beslenmesiyle boyum 1.55 hedefim 55-50 olsa yeterli şimdilik belki yapabilirsem daha çokta inebilirim yaş 24 bekarım şuan çalışmıyorum herkese başarırlar diliyorum kızlar

Bende kendime inanamıyorum nasıl verdik o kadar kiloyu şimdi olsa veremeyecekmişim demekki şu an sıfır irade ama o zaman herşeye dikkat ediyordum şimdi saldık çayıra mevlam kayıra
Bende öyle düşünüyordum geçen sene nasıl verdim ben kilo eskiden emziriyordum da hiç canım istemedim acaba diyordum ama zamanı varmış demekki ne zaman sağlığım elden gidiyor korkusuna kapıldım o zaman başladım çok şükür

Kızlar benim virüsten dolayı psikolojimde diyetim de mahfoldu
Sorma canım ya benimde öyle en azından almamaya ve takım için azda olsa dikkat etmeye çalışıyorum
Stresten reglimde gecikti
Bizim memlekettede vardır muhtemelen ve okullar tatil degil kardeşlerim okula gidiyor ve başkent kalabalık yer evimizde

Bende öyle şuan evde de yok yok herşey var .
Birde sokağa çıkmak beni korkutuyor .
Kardeşinin kronik bir sorunu vr mı yoksa sıkıntı etme canım gençleri etkilemiyor onların bağıklik sistemleri yüksek

Yok ama annem şeker hastası ya onlar bulastirirsa aff Allah'ım Sen koru
Bugün normalde pazardi gitmedik evdeki abur cuburlarda azaldi yoksa kesin daha çok yerdim bende
Ama salmamamiz lazım kendimizi inşallah geçecek

Benden zayıfsın bende 63lerdeyim . Bugün zor geçti dün kaçamak yaptım biraz .
Yaşında genç hızlı verirsin .
Spor ile aran nasıl

Bugün normalde pazardi gitmedik evdeki abur cuburlarda azaldi yoksa kesin daha çok yerdim bende
Valla pazar market geziyorum belediyeye biniyorum
Bizde dolu şuan hızlı ca 60 a inip mezun olmam lazım eski listeye dönerim belki cuma günü

Sabah
Menemen
1.5 dilim TB ekmeği
2 zeytin
Susam ezmesi bal
Kuru hurma ceviz

11:30
Elma 2 tane

17:30
3 küçük kuru incir
2 ceviz
2 küçük hosbes

19:30
Yoğurtlu ıspanak
Salata
Çok az fırında karnabahar

Su 2lt
Spor 30 dk egzersiz
10 dk ip atlama
50 Side lunge
@diyetlikadn

Yaşında genç hızlı verirsin .
Spor ile aran nasıl
Senin kiloda fazla yok gibi olsun canım bir şekilde dengeledinmi bişey olmaz biraz zor veriyorum ama şikayetçi değilim tartıda gördüğüm rakamdan daha fazla zayıf hissediyorum gerçi ara sıra çıkamadığı olsadabol bol yürüyüş yapıyordum şu aralar çıkmıyorum malum durumlardan dolayı onun haricide lesli squat yapıyorum

Yaşında genç hızlı verirsin

Kuzum temas kurmasin kardeşin ile en azından salgın durumu ne durumda
Burada bence daha aktif olmamız birbirimizi motive etmemiz lazım aslında ama
Evet senden benden başka sık giren yok birde magick aktif olsak biraz daha az kaçamak olur.
Bilmiyorum yaa .
Bende öyleydim ondan diyetisyene gittim bir hafta gittim sonra virüs salgını oldu gidemedim
Pazardan beri yürüyüş yapamıyorum. Çok güzel verdiriyor yürüyüş yarın birax yürümeye çalışayım bende .

İşte sıkıntı orda resmiler açıklama yapmıyor İran'a sınır ve söylentiler var olduğu yönünde okullar tatil değil daha hala bilmiyorum işte

Evet yürüyüş çok guzel yardımcı oluyordu kilo vermeye alışmıştım bide yürümeye market acil bişey dışında pek çıkma hevesim kalmadı inş bir an önce başka kayıp olmadan biter bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…