- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.041
Hoşbulduk canım başka gruplardayım buraya önceden hiç katılmadım memnun oldumhoş geldin canım önceden katıldın sanırım yarışlara kendini tanıtırsan sevinirim .
burcu ben muhasebeciyim . 34 yaşındayım sanırım saymayı bıraktım daşuan 63 lerdeyim hedef kilom diyetisyene göre 52 bende inebildiğim kadar inerim diyorum 54 benim için ideal şimdilik önemli olan yağ oranım.
Hoşgeldin canımHoşbulduk canım
Merhaba hoşbulduk canımHoşgeldin canım
Bende öyle düşünüyordum geçen sene nasıl verdim ben kilo eskiden emziriyordum da hiç canım istemedim acaba diyordum ama zamanı varmış demekki ne zaman sağlığım elden gidiyor korkusuna kapıldım o zaman başladım çok şükürBende kendime inanamıyorum nasıl verdik o kadar kiloyu şimdi olsa veremeyecekmişim demekkişu an sıfır irade ama o zaman herşeye dikkat ediyordum şimdi saldık çayıra mevlam kayıra
Hoşgeldin canımMerhaba hoşbulduk canım
Sorma canım ya benimde öyle en azından almamaya ve takım için azda olsa dikkat etmeye çalışıyorumKızlar benim virüsten dolayı psikolojimde diyetim de mahfoldu
Bende öyle şuan evde de yok yok herşey var .Sorma canım ya benimde öyle en azından almamaya ve takım için azda olsa dikkat etmeye çalışıyorum
Stresten reglimde gecikti
Bizim memlekettede vardır muhtemelen ve okullar tatil degil kardeşlerim okula gidiyor ve başkent kalabalık yer evimizde
Yok ama annem şeker hastası ya onlar bulastirirsa aff Allah'ım Sen koruBende öyle şuan evde de yok yok herşey var .
Birde sokağa çıkmak beni korkutuyor.
Kardeşinin kronik bir sorunu vr mı yoksa sıkıntı etme canım gençleri etkilemiyor onların bağıklik sistemleri yüksek
Benden zayıfsın bende 63lerdeyim . Bugün zor geçti dün kaçamak yaptım biraz .Hoşbulduk canım başka gruplardayım buraya önceden hiç katılmadım memnun oldumSchonerDuft diyetisyen kontrolünde inanıyorum daha sağlıklı hızlı vereceğine 3.5 ay olacak 70 kilodan 60 kiloya indim karatay beslenmesiyle boyum 1.55 hedefim 55-50 olsa yeterli şimdilik belki yapabilirsem daha çokta inebilirim yaş 24 bekarım şuan çalışmıyorum herkese başarırlar diliyorum kızlar
Valla pazar market geziyorum belediyeye biniyorumYok ama annem şeker hastası ya onlar bulastirirsa aff Allah'ım Sen koru
Bugün normalde pazardi gitmedik evdeki abur cuburlarda azaldi yoksa kesin daha çok yerdim bende
Ama salmamamiz lazım kendimizi inşallah geçecek
Burada bence daha aktif olmamız birbirimizi motive etmemiz lazım aslında amaValla pazar market geziyorum belediyeye biniyorum
Bizde dolu şuan hızlı ca 60 a inip mezun olmam lazım eski listeye dönerim belki cuma günü
Off napıcaz yaKızlar benim virüsten dolayı psikolojimde diyetim de mahfoldu
Senin kiloda fazla yok gibi olsun canım bir şekilde dengeledinmi bişey olmaz biraz zor veriyorum ama şikayetçi değilim tartıda gördüğüm rakamdan daha fazla zayıf hissediyorum gerçiBenden zayıfsın bende 63lerdeyim . Bugün zor geçti dün kaçamak yaptım biraz .
Yaşında genç hızlı verirsin .
Spor ile aran nasıl
Benden zayıfsın bende 63lerdeyim . Bugün zor geçti dün kaçamak yaptım biraz .Hoşbulduk canım başka gruplardayım buraya önceden hiç katılmadım memnun oldumSchonerDuft diyetisyen kontrolünde inanıyorum daha sağlıklı hızlı vereceğine 3.5 ay olacak 70 kilodan 60 kiloya indim karatay beslenmesiyle boyum 1.55 hedefim 55-50 olsa yeterli şimdilik belki yapabilirsem daha çokta inebilirim yaş 24 bekarım şuan çalışmıyorum herkese başarırlar diliyorum kızlar
Kuzum temas kurmasin kardeşin ile en azından salgın durumu ne durumdaYok ama annem şeker hastası ya onlar bulastirirsa aff Allah'ım Sen koru
Bugün normalde pazardi gitmedik evdeki abur cuburlarda azaldi yoksa kesin daha çok yerdim bende
Ama salmamamiz lazım kendimizi inşallah geçecek
Evet senden benden başka sık giren yok birde magick aktif olsak biraz daha az kaçamak olur.Burada bence daha aktif olmamız birbirimizi motive etmemiz lazım aslında ama
Bilmiyorum yaaOff napıcaz ya
Bende öyleydim ondan diyetisyene gittim bir hafta gittim sonra virüs salgını oldu gidemedimSenin kiloda fazla yok gibi olsun canım bir şekilde dengeledinmi bişey olmaz biraz zor veriyorum ama şikayetçi değilim tartıda gördüğüm rakamdan daha fazla zayıf hissediyorum gerçiara sıra çıkamadığı olsadabol bol yürüyüş yapıyordum şu aralar çıkmıyorum malum durumlardan dolayı onun haricide lesli squat yapıyorum
İşte sıkıntı orda resmiler açıklama yapmıyor İran'a sınır ve söylentiler var olduğu yönünde okullar tatil değil daha hala bilmiyorum işteKuzum temas kurmasin kardeşin ile en azından salgın durumu ne durumda
Evet senden benden başka sık giren yok birde magick aktif olsak biraz daha az kaçamak olur.
Bilmiyorum yaa.
Bende öyleydim ondan diyetisyene gittim bir hafta gittim sonra virüs salgını oldu gidemedim
Pazardan beri yürüyüş yapamıyorum. Çok güzel verdiriyor yürüyüş yarın birax yürümeye çalışayım bende .
Evet yürüyüş çok guzel yardımcı oluyordu kilo vermeye alışmıştım bide yürümeye market acil bişey dışında pek çıkma hevesim kalmadı inş bir an önce başka kayıp olmadan biter bu durumKuzum temas kurmasin kardeşin ile en azından salgın durumu ne durumda
Evet senden benden başka sık giren yok birde magick aktif olsak biraz daha az kaçamak olur.
Bilmiyorum yaa.
Bende öyleydim ondan diyetisyene gittim bir hafta gittim sonra virüs salgını oldu gidemedim
Pazardan beri yürüyüş yapamıyorum. Çok güzel verdiriyor yürüyüş yarın birax yürümeye çalışayım bende .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?