Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Buraya daha sık girelim en iyisi birbirimizi uyaralim olmayacak böyle eşim de eskisi gibi geç gelmiyor hal böyleyken istekleride bitmiyor bu seferde ya canım helva istedi yapsana diyor bu saatte öf ya dedim olmaz kilo mu alalım yani kacsam bir yere tek başıma gercekten hic kacamak yapmıyorum ama yanımda kimse olmayacak işte akıl verin napalim nasıl dur diyelim ben şaşırdım iyice

Merhaba canım motivasyon açısından ne kadar girersek o kadar iyi olur canım ama alışmak gerek yemeyeceğim diye kendini şartlandır o yiyor bende tadına bakayım dersen arkası kesilmez malesef bu durumun

Merhaba canım motivasyon açısından ne kadar girersek o kadar iyi olur canım ama alışmak gerek yemeyeceğim diye kendini şartlandır o yiyor bende tadına bakayım dersen arkası kesilmez malesef bu durumun
Evet haklısın olay tadına bakmakla bitiyor zaten ondan sonra arkası kesilmiyor hep bunu yasadim hicbirzaman bir lokmayla kalmadım en iyisi hic yememek

Son düzenleme:
Bende listelerime başlıyorm bugün çok sıkı bi gün oldu son stoklarımı tamamladım eşiminde işi ara verdi karantinaya giriyoruz yarın itibarıyla
Akşam 5 te kahvaltı yapma fırsatı bulabildim pazar market yerleştir buzluğa at derken bi baktm akşam yemeği hazırla ıvırı zıvırı gün bitti neyse uzattm

Kahvaltı yok
Öğlen 1 kare yağsız tavada pişmiş milföy
Akşam 1 kase roka salatası
3 4 tane sardalya
Su bol bol içtim 2yi geçmiştir
Ve adım sayarımın beyni yetmemiş beni saymaya magdurum

Canim benim boyum 170 belki ondandr
boyun iyiymiş ya benim boy 1,56 çıktı
Sabah yok
(Dışarı çıkmam gerekiyordu kahvaltı edemedim)
Öğlen bir simit ve çay
Aksam pırasa yemeği salata yogurt ardından bir portakal bir elma 2.5 litre su ve Yürüyüş yaptım
düzensiz olmuş kuzum .
bu arada hayıt otu tohumu al adetinin 2 ya da 3. günü içmeye başla adetinin 14. 15. günü gibi de içmeyi bırak canım bunu 3 4 ay uygulayabilirsin. aklıma geldikçe yzarım demiştim. biraz önce çekmecemde gördüm yazayım dedim
birşey yememişsin kuzum

evet ya toparlanmak lazım kimse gelip gitmiyor niye açtık o zaman takımı

Aynn canım evde oturmaktan kilo almayalım yapacam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…