- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.061
Allah kabul etsin inşallahEki Görüntüle 2606493
İyi akşamlar kızlar niyetliydim bugün sahuru çekemedim
Akşam 19.14
Zeytinyağlı pırasa
Salata
Turşu acıbiber
Acı ezme
Zeytin ceviz
Yoğurt
Amin canım cümlemizinAllah kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin canımEki Görüntüle 2606493
İyi akşamlar kızlar niyetliydim bugün sahuru çekemedim
Akşam 19.14
Zeytinyağlı pırasa
Salata
Turşu acıbiber
Acı ezme
Zeytin ceviz
Yoğurt
Amin canım sağolasın cümlemizinAllah kabul etsin canım
Buraya daha sık girelim en iyisi birbirimizi uyaralim olmayacak böyle eşim de eskisi gibi geç gelmiyor hal böyleyken istekleride bitmiyor bu seferde ya canım helva istedi yapsana diyor bu saatte öf ya dedim olmaz kilo mu alalım yani kacsam bir yere tek başıma gercekten hic kacamak yapmıyorum ama yanımda kimse olmayacak işte akıl verin napalim nasıl dur diyelim ben şaşırdım iyiceKuzum temas kurmasin kardeşin ile en azından salgın durumu ne durumda
Evet senden benden başka sık giren yok birde magick aktif olsak biraz daha az kaçamak olur.
Bilmiyorum yaa.
Bende öyleydim ondan diyetisyene gittim bir hafta gittim sonra virüs salgını oldu gidemedim
Pazardan beri yürüyüş yapamıyorum. Çok güzel verdiriyor yürüyüş yarın birax yürümeye çalışayım bende .
Merhaba canım motivasyon açısından ne kadar girersek o kadar iyi olur canım ama alışmak gerek yemeyeceğim diye kendini şartlandır o yiyor bende tadına bakayım dersen arkası kesilmez malesef bu durumunBuraya daha sık girelim en iyisi birbirimizi uyaralim olmayacak böyle eşim de eskisi gibi geç gelmiyor hal böyleyken istekleride bitmiyor bu seferde ya canım helva istedi yapsana diyor bu saatte öf ya dedim olmaz kilo mu alalım yani kacsam bir yere tek başıma gercekten hic kacamak yapmıyorum ama yanımda kimse olmayacak işte akıl verin napalim nasıl dur diyelim ben şaşırdım iyice
Evet haklısın olay tadına bakmakla bitiyor zaten ondan sonra arkası kesilmiyor hep bunu yasadim hicbirzaman bir lokmayla kalmadımMerhaba canım motivasyon açısından ne kadar girersek o kadar iyi olur canım ama alışmak gerek yemeyeceğim diye kendini şartlandır o yiyor bende tadına bakayım dersen arkası kesilmez malesef bu durumun
Aynn canım bir dilim bir çatal diyerek diyet falan kalmıyor ortada en iyisi hiç yememekEvet haklısın olay tadına bakmakla bitiyor zaten ondan sonra arkası kesilmiyor hep bunu yasadim hicbirzaman bir lokmayla kalmadımen iyisi hic yememek
boyun iyiymiş ya benim boy 1,56 çıktıCanim benim boyum 170 belki ondandr
düzensiz olmuş kuzum .Sabah yok
(Dışarı çıkmam gerekiyordu kahvaltı edemedim)
Öğlen bir simit ve çay
Aksam pırasa yemeği salata yogurt ardından bir portakal bir elma 2.5 litre su ve Yürüyüş yaptım
birşey yememişsin kuzumBende listelerime başlıyorm bugün çok sıkı bi gün oldu son stoklarımı tamamladım eşiminde işi ara verdi karantinaya giriyoruz yarın itibarıyla
Akşam 5 te kahvaltı yapma fırsatı bulabildim pazar market yerleştir buzluğa at derken bi baktm akşam yemeği hazırla ıvırı zıvırı gün bitti neyse uzattm
Kahvaltı yok
Öğlen 1 kare yağsız tavada pişmiş milföy
Akşam 1 kase roka salatası
3 4 tane sardalya
Su bol bol içtim 2yi geçmiştir
Ve adım sayarımın beyni yetmemiş beni saymaya magdurum
evet ya toparlanmak lazım kimse gelip gitmiyor niye açtık o zaman takımıEvet kızlar yarın SUMO SQUAT yapıyoruz iç bacaklar hazır mııGünün Finali
1. Luluuu94 50
2. Magickk 20
3. Diyetlikadn 15
Hadi ama yarın herkes bi silkelensin noluyoz böyle evdeyiz diye yuvarlanalım mı yani spor yapalımm
Aaa kızcam artık
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
eso27eso
M mochachocolate
Günaydın canımgünaydın kızlar nasılsınız
Günaydın çok Teşekkür ederimgünaydın kızlar nasılsınız
Aynn canım evde oturmaktan kilo almayalım yapacam inşEvet kızlar yarın SUMO SQUAT yapıyoruz iç bacaklar hazır mııGünün Finali
1. Luluuu94 50
2. Magickk 20
3. Diyetlikadn 15
Hadi ama yarın herkes bi silkelensin noluyoz böyle evdeyiz diye yuvarlanalım mı yani spor yapalımm
Aaa kızcam artık
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
eso27eso
M mochachocolate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?