Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar nobete gidip geldim tek tek calscaz artık virüs iyice yayılms biraz dinlenip egzersizi yapcam su oranımi arttirdim su icme programi indirdim içiyorum sürekli bakalm 2 hafta sonra Nolcak
Aman canım çok dikkat et kendine her geçen günartıyor vakalar Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kusura bakma canım ben ancak nete girebildim. Burada iki gün kar vardı. Telefonum nete girmedi. Dedem prostat hastası ameliyat olmaktan korktu sonta takıldı. Çok yaşlılar illa kendi evimizde yaşayacaz diye tutturdular. Kimse gelipte durmuyor.

Aynen canım inan vakit olmadı ama o bahaneyle tekrar diyete döndüm aç kalmanın hafifliğini hatrladım
evet ya toparlanmak lazım kimse gelip gitmiyor niye açtık o zaman takımı
Talihsiz günlere denk geldi takımın açılması ama moral bulmak için daha çok uğramamız lazm
Aynn canım evde oturmaktan kilo almayalım yapacam inş
Evett hazır evdeyken daha aktif sporlar yapalm
Merhaba hoşbulduk canım memnun oldum
kaç kilosun canım hedefin kaç
Kızlar sumo squat bugün mü? melisa- ben sizin gibi hergün giremiyorum takip edemiyorum ama.
Evet canım bugün sumo squat günü

60 kiloyum canım 55-50 arası ilk hedef verebilirsem dahada vermeye çalışıcam inş

Son düzenleme:
Kızlar nobete gidip geldim tek tek calscaz artık virüs iyice yayılms biraz dinlenip egzersizi yapcam su oranımi arttirdim su icme programi indirdim içiyorum sürekli bakalm 2 hafta sonra Nolcak
Çok iyi yapmışlar keşke bizim de şartlarımız düzelse sabah akşam kalabalığa maruz kalıyorum gelen giden de oluyor.
Böyle gidersen güzel bir sonuç alırsın

P Pinarbartu nerdesin canım
Sabah
Hünnap şekersiz gevrek cocopops 20 gram
Şekersiz unsuz kek minik
Üç zeytin
1 portakal küçük

Ara
1,5 ceviz
2 kuru kayısı

Öğle
2yk ıspanak yemeği
3-4 yk fırında karnabahar
Yoğurt

Ara
1.5 elma

Akşam
3_4 kaşık kuru fasulye
Salata
Yoğurt

150 sumo squat
melisa-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…