- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.081
Merhaba hoşbulduk canım memnun oldum
Aman canım çok dikkat et kendine her geçen günartıyor vakalar Allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar nobete gidip geldim tek tek calscaz artık virüs iyice yayılms biraz dinlenip egzersizi yapcam su oranımi arttirdim su icme programi indirdim içiyorum sürekli bakalm 2 hafta sonra Nolcak
Kusura bakma canım ben ancak nete girebildim. Burada iki gün kar vardı. Telefonum nete girmedi. Dedem prostat hastası ameliyat olmaktan korktu sonta takıldı. Çok yaşlılar illa kendi evimizde yaşayacaz diye tutturdular. Kimse gelipte durmuyor.Neden nenenlere geçtin canım özel değil ise
Hadi başla tatlı kız benim hedef 52 oldu
Yayılma durumu nasıl canım ölüm oranı iyileşen oluyor mu
Mersin şehir hastanesine tüm pozitifler gelecekmiş izolasyon başlamış. Toplu taşımalara binmemeye özen göstermem lazım benimde
Nasıl çıktı sonuç
Gec oldu biraz canım iyı günler diyeyim bende iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız
Çoluk cocugu evde olanlar falan var canım durumlarda insanlar etkiliyor vakit bulamayan hevesi kalmayanlarda çok ondan herhalde canımevet ya toparlanmak lazım kimse gelip gitmiyor niye açtık o zaman takımı
Aynen canım inan vakit olmadı ama o bahaneyle tekrar diyete döndüm aç kalmanın hafifliğini hatrladımboyun iyiymiş ya benim boy 1,56 çıktı
düzensiz olmuş kuzum .
bu arada hayıt otu tohumu al adetinin 2 ya da 3. günü içmeye başla adetinin 14. 15. günü gibi de içmeyi bırak canım bunu 3 4 ay uygulayabilirsin. aklıma geldikçe yzarım demiştim. biraz önce çekmecemde gördüm yazayım dedim
birşey yememişsin kuzum
Talihsiz günlere denk geldi takımın açılması ama moral bulmak için daha çok uğramamız lazmevet ya toparlanmak lazım kimse gelip gitmiyor niye açtık o zaman takımı
Evett hazır evdeyken daha aktif sporlar yapalmAynn canım evde oturmaktan kilo almayalım yapacam inş
Merhaba hoşbulduk canım memnun oldum
Evet canım bugün sumo squat günüKızlar sumo squat bugün mü?melisa- ben sizin gibi hergün giremiyorum takip edemiyorum ama.
60 kiloyum canım 55-50 arası ilk hedef verebilirsem dahada vermeye çalışıcam inşAynen canım inan vakit olmadı ama o bahaneyle tekrar diyete döndüm aç kalmanın hafifliğini hatrladım
Talihsiz günlere denk geldi takımın açılması ama moral bulmak için daha çok uğramamız lazm
Evett hazır evdeyken daha aktif sporlar yapalm
kaç kilosun canım hedefin kaç
Evet canım bugün sumo squat günü
Hepimizin kiloları yakın yakına bizde genelde takım olarak 60lı kilolardayız[
60 kiloyum canım 55-50 arası ilk hedef verebilirsem dahada vermeye çalışıcam inş
Evet canım hep o civarlarda boy 1.55 canım birazda boy olsaydı ne olurdu sankiHepimizin kiloları yakın yakına bizde genelde takım olarak 60lı kilolardayızboyun kaç
Tabağına menune bayıldım canım afiyet olsunEki Görüntüle 2606680
İyi günler kızlar
Sabah 11.30
Tereyağlı yumurta
Sucuk
Zeytin Peynir tereyag
Elma portakal
Ceviz fındık
Tere
Böğürtlen çayı
Öğlen
Türk kahvesi
Saol canım gel beraber olsunTabağına menune bayıldım canım afiyet olsun
Afiyet olsun canımSaol canım gel beraber olsun
Saol canımAfiyet olsun canım
Çok güzel gidiyorsun afiyet olsun canımEki Görüntüle 2606727
İyi akşamlar kızlar
Akşam 18.00
Havuç tarator
Biraz pırasa yemeği vardı
Yoğurt
Tere acıbiber
Çok iyi yapmışlar keşke bizim de şartlarımız düzelse sabah akşam kalabalığa maruz kalıyorum gelen giden de oluyor.Kızlar nobete gidip geldim tek tek calscaz artık virüs iyice yayılms biraz dinlenip egzersizi yapcam su oranımi arttirdim su icme programi indirdim içiyorum sürekli bakalm 2 hafta sonra Nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?