- 4 Ocak 2020
- 2.687
- 7.090
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.241
Aynen öylelistemizin dolgunluğu beni duygulandırdı şimdi magcki ekleyip tekrar paylaşıcam
10 taneyi benim kızım yapiyo
Harika bende temizlik yapacağımBin temizlige baslamisimmmm cam kapı açtım misss
Off tabakların harika gözüküyo canım afiyet olsunEki Görüntüle 2607347
İyi günler kızlar kızlar bugün niyetliyim
Sahur 4.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir tereyağ
Ceviz fındık
Muz Portakal
Maydanoz tere
Gram gram gidince spora verdik kendimizibnde şaşırdım gorunce demek herkes cumayı bekliyoms baktılar sporsuz olmuyo
Bana da birileri böyle tabak hazırlasın görüntüsü mükemmel afiyet olsun.Eki Görüntüle 2607347
İyi günler kızlar kızlar bugün niyetliyim
Sahur 4.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir tereyağ
Ceviz fındık
Muz Portakal
Maydanoz tere
6 gün zor olur canım yapabildiğin kadar yap 2 günde koruma programı uygulaBakalım canım yapicam hatta 6 gün aynı menü yapabikecekmiyim bilmiyorum bugün 3.gün
Süpersin bugünde yapmaya çalış canım bende yarın toparlarım kendimi listemi hazırladım kafamda şimdilik.Günaydın kızlar bu yeni başladığım programdan önce 61.8 gelmiştim tam 500 gr gitti bugün 61.3 geldim eğer başlamasaydım dün fazla çıkacakmışım yani inşallah dahada düşer
Hayırlı kandiller canımHerkesin miraç kandili mübarek olsun.Butun dualarımız kabul olsun inşallah
Ortalık mikrop kayniyokn yapılacak en iyi aktiviteHarika bende temizlik yapacağım
Bnce iyi de olduOff tabakların harika gözüküyo canım afiyet olsun
Gram gram gidince spora verdik kendimizi
Bitmeeezz bnm ananem gençken hep kendi yapardı biz otururduk şimdi oraya gidince oturamuyozBende bugün oturup keyif yaparım diye dün temizliğimi yaptım ama anneannemin bugün isteklerini bitiremedim.
Temizlik yap kuzu bn odaları bitirip Bartu uyuyunca banyo WC yikicamEvde olmak sıkıcıymış kızlar çok sıkıldım valla ...
Napyonuz
Saol canım sanada afiyetler olsunOff tabakların harika gözüküyo canım afiyet olsun
Gram gram gidince spora verdik kendimizi
Saol canım gel ben sana hazırlarım bir tabakBana da birileri böyle tabak hazırlasın görüntüsü mükemmel afiyet olsun.
Hiç enerjim yok kuzum enerjimi işe harcadım çamaşır ser topla yaParim.buz dolabı ve erzak dolabını duzenlerim yeter bugüne artık.Ortalık mikrop kayniyokn yapılacak en iyi aktivite
Bnce iyi de oldu
Bitmeeezz bnm ananem gençken hep kendi yapardı biz otururduk şimdi oraya gidince oturamuyoz
Temizlik yap kuzu bn odaları bitirip Bartu uyuyunca banyo WC yikicam
Sağol canım 6 gün zorlayacak gibi evet bakayım olmazsa listeme dönerim yeterki kaçamak yapmayalım bir şekilde gidiyor aslında ben çok kaçırmıştim böyle olacağı belliydi toparlandim artık inşallah bu şekilde devam ederim6 gün zor olur canım yapabildiğin kadar yap 2 günde koruma programı uygula
Süpersin bugünde yapmaya çalış canım bende yarın toparlarım kendimi listemi hazırladım kafamda şimdilik.
Hayırlı kandiller canım
Teşekkür ederim ellerine sağlık canım.Saol canım gel ben sana hazırlarım bir tabak🍽
Bnmde.dolap silincek daha ya işte sil şupur düzenle yapıyorum çamaşırlar fln vardı bayadır el atmiyodum eve iyice işler karışıyoduHiç enerjim yok kuzum enerjimi işe harcadım çamaşır ser topla yaParim.buz dolabı ve erzak dolabını duzenlerim yeter bugüne artık.
Büyük temizlik mi yapıyorsun
Spor yapma zamanın oluyorsa kaçamakları dengelersin.Sağol canım 6 gün zorlayacak gibi evet bakayım olmazsa listeme dönerim yeterki kaçamak yapmayalım bir şekilde gidiyor aslında ben çok kaçırmıştim böyle olacağı belliydi toparlandim artık inşallah bu şekilde devam ederim
Dolap içlerini parça parça yapıyorum birden zor oluyor geçen kış girişi sildim zaten kışa dogru tekrar yaparım.Bnmde.dolap silincek daha ya işte sil şupur düzenle yapıyorum çamaşırlar fln vardı bayadır el atmiyodum eve iyice işler karışıyodusizin daha evden çalışma yok mu
Spor yapmaya çalışıyorum artık leslie yapıyorum genelde bugün 3 fast mil yaptım çok güzel yağ yaktırıyor inşallah zayıf ve sıkı vücudumuz olur canımSpor yapma zamanın oluyorsa kaçamakları dengelersin.
Bende paket ürün yedigimde ağzım da yara çıkıyor emin oldum.
Liste ayarlarım 10 günlük ortalama 2 listeden karışık şekilde.
Ben sıkı ve zayıf olmak istiyorum.
Dolap içlerini parça parça yapıyorum birden zor oluyor geçen kış girişi sildim zaten kışa dogru tekrar yaparım.
Yok canım evde pc yok zaten. Isimi bitirip eve geçerim .
Başka çarem yok büroya gitmek daha kolay
Gül canım gül çok güzel yaşlıların yarısı sokaklarda parktalar tebrik ederim babanı onlar gibi gezmiyor akşam yemeğide yapmış size oo mis vallaAyy kizlar gulsem mi ağlasam mıbabam evde can sıkıntısından yemek yapmış tarihte bı ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?