Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bakalım canım yapicam hatta 6 gün aynı menü yapabikecekmiyim bilmiyorum bugün 3.gün
6 gün zor olur canım yapabildiğin kadar yap 2 günde koruma programı uygula
Günaydın kızlar bu yeni başladığım programdan önce 61.8 gelmiştim tam 500 gr gitti bugün 61.3 geldim eğer başlamasaydım dün fazla çıkacakmışım yani inşallah dahada düşer
Süpersin bugünde yapmaya çalış canım bende yarın toparlarım kendimi listemi hazırladım kafamda şimdilik.
Herkesin miraç kandili mübarek olsun.Butun dualarımız kabul olsun inşallah
Hayırlı kandiller canım

Harika bende temizlik yapacağım
Ortalık mikrop kayniyokn yapılacak en iyi aktivite
Off tabakların harika gözüküyo canım afiyet olsun

Gram gram gidince spora verdik kendimizi
Bnce iyi de oldu
Bende bugün oturup keyif yaparım diye dün temizliğimi yaptım ama anneannemin bugün isteklerini bitiremedim.
Bitmeeezz bnm ananem gençken hep kendi yapardı biz otururduk şimdi oraya gidince oturamuyoz
Evde olmak sıkıcıymış kızlar çok sıkıldım valla ...
Napyonuz
Temizlik yap kuzu bn odaları bitirip Bartu uyuyunca banyo WC yikicam

Hiç enerjim yok kuzum enerjimi işe harcadım çamaşır ser topla yaParim.buz dolabı ve erzak dolabını duzenlerim yeter bugüne artık.
Büyük temizlik mi yapıyorsun

Sağol canım 6 gün zorlayacak gibi evet bakayım olmazsa listeme dönerim yeterki kaçamak yapmayalım bir şekilde gidiyor aslında ben çok kaçırmıştim böyle olacağı belliydi toparlandim artık inşallah bu şekilde devam ederim

Hiç enerjim yok kuzum enerjimi işe harcadım çamaşır ser topla yaParim.buz dolabı ve erzak dolabını duzenlerim yeter bugüne artık.
Büyük temizlik mi yapıyorsun
Bnmde.dolap silincek daha ya işte sil şupur düzenle yapıyorum çamaşırlar fln vardı bayadır el atmiyodum eve iyice işler karışıyodu sizin daha evden çalışma yok mu

Spor yapma zamanın oluyorsa kaçamakları dengelersin.
Bende paket ürün yedigimde ağzım da yara çıkıyor emin oldum.
Liste ayarlarım 10 günlük ortalama 2 listeden karışık şekilde.
Ben sıkı ve zayıf olmak istiyorum .
Bnmde.dolap silincek daha ya işte sil şupur düzenle yapıyorum çamaşırlar fln vardı bayadır el atmiyodum eve iyice işler karışıyodu sizin daha evden çalışma yok mu
Dolap içlerini parça parça yapıyorum birden zor oluyor geçen kış girişi sildim zaten kışa dogru tekrar yaparım.
Yok canım evde pc yok zaten. Isimi bitirip eve geçerim .
Başka çarem yok büroya gitmek daha kolay

Spor yapmaya çalışıyorum artık leslie yapıyorum genelde bugün 3 fast mil yaptım çok güzel yağ yaktırıyor inşallah zayıf ve sıkı vücudumuz olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…