- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.281
Afiyet olsun canım bende şimdi öğleni yicem kabak sote ve cacık yaptım kendimeEki Görüntüle 2607604
Sabah 11.30
Tereyağlı Omlet
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz fındık
Portakal elma
Marul
Süt
Kız ben yeni kahvaltı yaptım sen öğle yemeği yiyeceksinAfiyet olsun canım bende şimdi öğleni yicem kabak sote ve cacık yaptım kendime
Saol canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun canım bende şimdi öğleni yicem kabak sote ve cacık yaptım kendime
Erken uyanıyorum canım uyuyamam öyle 8e 9 a kadarKız ben yeni kahvaltı yaptım sen öğle yemeği yiyeceksin
Bende temizlik yapıyorum dip köşeKızlar bismillah deyip spora kalkıyorum 1 saat yapma planım var
Afiyet olsun canım.
Ben çok üşendim temizliğe çamaşır bitmedi bugün her giriş çıkışta tümden değişim birde banyo yapıyoruz. Bitmiyor...Bende temizlik yapıyorum dip köşe
Ben bulgur pilavı yedim canım evdede başka bişey yoktu of şişirir beni yine şimdi temizlik yapınca gözüm döndü çok acıktım onu yaptımAfiyet olsun canım.
Bende mantarlı ıspanak yaptım yanına bulgur pilavı yoğurt var ama bulguru eşime itelicem yarın öğlen menümde bulgur var
Saol canım sanada afiyetler olsunAfiyet olsun canım.
Bende mantarlı ıspanak yaptım yanına bulgur pilavı yoğurt var ama bulguru eşime itelicem yarın öğlen menümde bulgur var
Afiyet olsun canımBen bulgur pilavı yedim canım evdede başka bişey yoktu of şişirir beni yine şimdi temizlik yapınca gözüm döndü çok acıktım onu yaptım
Sağol canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun canım
Bende kaçırdımAyyy kizlaarr uzun zmn aonra dışarı çıktım ablama gittim biraz fazla kaçırdım bugün ama yarından itibaren düzenli yemeye başlıyorum
Pazartesi | Jump squat |
Salı | Russain twist |
Çarşamba | Crazy jacks |
Perşembe | Kol egzersizi |
Cuma | High knees |
Cumartesi | İpsiz ip atlama |
Pazar | Lunge |
Bunu sevdim bu güzel oluyorHaftalık Spor Listesi
Pazartesi Jump squat Salı Russain twist Çarşamba Crazy jacks Perşembe Kol egzersizi Cuma High knees Cumartesi İpsiz ip atlama Pazar Lunge
Hareketleri günleri geldikçe fotoğraflı olarak anlatıcam kızlar herkese kolay gelsin yarın JUMP SQUAT yapıyoruz
Eki Görüntüle 2607839
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
eso27eso
M mochachocolate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?