- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.261
Of bu ne ya kız tabakların kırılcak yerken tıkancan bu ne güzel özen ya utanmasam tencereden yicem bende ahahahahahEki Görüntüle 2607478
İyı akşamlar kızlar
Akşam 19.17
Etli nohut yemeği
Köfte
Cızbız domates biber
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Turp
Zeytin ceviz
Yoğurt
Acıbiber
Ayran
Saol canım allah ne verdiyse artık onu yiyorum tencereden yemekte başkadır hani hele yaprak sarması yaparsam bulgurdan yapacam kendime bu gidişle o da 3 5 tane tadımlıkOf bu ne ya kız tabakların kırılcak yerken tıkancan bu ne güzel özen ya utanmasam tencereden yicem bende ahahahahah
Cok beğendim afiyet olsun canım bende böyle özensem keşkeEki Görüntüle 2607478
İyı akşamlar kızlar
Akşam 19.17
Etli nohut yemeği
Köfte
Cızbız domates biber
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Turp
Zeytin ceviz
Yoğurt
Acıbiber
Ayran
Saol canım gel beraber olsun yaptıklarından hepsinden bir tabağa koy oldu bitti 🍽Cok beğendim afiyet olsun canım bende böyle özensem keşke
1 dakika yaptıysa bravo canım ben yarım dakika zor dayandımWall sit hmm bakayım kolay sanki yapınca da vay be dediğim hareket 1 dakika zor dayandim arada dinlenerek 1 er dakika 10 tekrar yaptım
Zorladim kendimi biraz ama yaptım artık favori hareketim oldu sevdim1 dakika yaptıysa bravo canım ben yarım dakika zor dayandım
Hoşgeldin canım güzelcene dinlen yarın görüsürüzArkadaşlar merhaba
Kusura bakmayın bazı özel sebeblerden ötürü şehir dışındayım.
Evime yeni gelebildim yarın tek tek yazdığınız msjları okurum.
Görüşürüz.
İyi geceler dilerim
Sevdiysen ne ala canım valla ayda yılda bir yapsam yeter ya benim için 10 km yürümeye razıyımZorladim kendimi biraz ama yaptım artık favori hareketim oldu sevdim
Sevdiysen ne ala canım valla ayda yılda bir yapsam yeter ya benim için 10 km yürümeye razıyım
Hayır bence ben uğursuz geldim herhalde baksana iki gündür yapamıyorum diye su katılımabnde şaşırdım gorunce demek herkes cumayı bekliyoms baktılar sporsuz olmuyo
Sorma bugun sabahtan akşama anca mutfağı bitirebildim odaları hergun az çok yapıyordum bide camlara girisirsem pek bişey kalmıyor çok şükürBin temizlige baslamisimmmm cam kapı açtım misss
Off sarma deme ağlarımmSaol canım allah ne verdiyse artık onu yiyorum tencereden yemekte başkadır hani hele yaprak sarması yaparsam bulgurdan yapacam kendime bu gidişle o da 3 5 tane tadımlık
Evett yarn PLANK JACK yapıyoruz vuhuuu hoplayıp zıplıyoruzGünün Finali
1. Eso27eso 10 dk
2. Diyetlikadn 6 dk
3. Mochachocolate 5 dk
Skorunuzu gece 12ye kadar adet olarak bildirmenizi rica ediyorum şimdiden kolay gelsin
Eki Görüntüle 2607526
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
eso27eso
M mochachocolate
Bulgurla yapınca kalırım emin ol canım pirinçin tadını vermiyorOff sarma deme ağlarımm3 5 taneyle kalır mısın gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?