- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.301
Bende 30 tANe yaparak 3. OldumBirazdan yeni haftanın listesini paylaşıcam bu hafta daha fazla katılalım lütfennGünün Finali
1. Mochachocolate 205
2. Diyetlikadn 100
Çok güzel bir hareket ve zorlayıcıHaftalık Spor Listesi
Pazartesi Jump squat Salı Russain twist Çarşamba Crazy jacks Perşembe Kol egzersizi Cuma High knees Cumartesi İpsiz ip atlama Pazar Lunge
Hareketleri günleri geldikçe fotoğraflı olarak anlatıcam kızlar herkese kolay gelsin yarın JUMP SQUAT yapıyoruz
Eki Görüntüle 2607839
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
@htc71
@tgb1907
@ucukgenclik
@Buki_89
@BKO
@Ebru muhafaza
@caroline84
@eso27eso
@mochachocolate
bugün listeme başladım stresten hep kaçamak yapıyorum şuan da yaptımmKahvaltida Soğanlı yumurta yedim şimdi Corbami yapıyorum akşama da taze fasulye yapicam bide salata yaparım mikemmel bı menübugün vaktim kalırsa evde ekmekte yapicam
kç tne yaptınÇok güzel bir hareket ve zorlayıcı
Valla bizde evdeyiz artık bursa da da cikmis hastalar gerçi İnegöl Bursa'ya uzak ama gidip gelen çok oluyo millet evinde oturmuyo kubugün listeme başladım stresten hep kaçamak yapıyorum şuan da yaptımm
işim btse bir süre bende eve kapanmak istiyorum her gün deli gibi spor yapacam
Valla bunu biraz zor yaparım daha 10 tane yaptımkç tne yaptınseni gçözüme kestirdim seni geçmem lazım
Canım o turkiyeye girmiş artık heryere dağılır Trabzondan tut Van Konya heryerde gelmemesine imkan yok zatenValla bizde evdeyiz artık bursa da da cikmis hastalar gerçi İnegöl Bursa'ya uzak ama gidip gelen çok oluyo millet evinde oturmuyo ku
Herkes evinde dursa bunlar olmicak ama Mehmet öz un yazısını okudum herkese bulasicak bağışıklık kazanan yaşicak yazmış kısacaCanım o turkiyeye girmiş artık heryere dağılır Trabzondan tut Van Konya heryerde gelmemesine imkan yok zaten
Evet ya kimse evde durmuyor ki cumartesi günü burda bütün piknik alanları sahil ful insan kayniyomus o yazısını bende okudum hatta bazılarımız bunu bilmeden atlatmisda olabilirmişiz belli mi olur belki önceki geçirdiğimiz grip coronaydiHerkes evinde dursa bunlar olmicak ama Mehmet öz un yazısını okudum herkese bulasicak bağışıklık kazanan yaşicak yazmış kısaca
Harika canim eline sağlıkEkmeğimi yaptım
Kizlar çok basit deneyin hepiniz bı dahakine patatesli yapicam bu denemelikte birine cevizde attım
Ohh missEkmeğimi yaptım
Kizlar çok basit deneyin hepiniz bı dahakine patatesli yapicam bu denemelikte birine cevizde attım
Ekşi maya yi bnde denixem de cesaret edemiyom ona yaOhh missafiyet olsun
Biz evde yaparız hatta ben kendime tam buğday li ekşi maya yaptım akşama hamur yoğurup ekmek deneyecem bakalım nasıl olacak
Cesaret edemeyecek bişey yok ya ben salı günü başladım mesela 50 gram un 50 gram su hergun aynı saatlerde bir kere un ve suyla besledim hepsi bu dün hazır oldu ekmeklik kısmını ayırdım onu bekliyorum şimdi kalanını da dolabada kaldırdım bir ömür çoğaltıp çoğaltıp kullanacağım inşallah eğer güzel olduysaEkşi maya yi bnde denixem de cesaret edemiyom ona ya
Doğru valla vidyoların içinde diğer hareketlerle yapınca bu kadar yormuyodu öldüm şu an yatyom bacaklarım titriyoÇok güzel bir hareket ve zorlayıcı
Dolapta mi duruyo buzlukta mi nasıl cogaltiliyoCesaret edemeyecek bişey yok ya ben salı günü başladım mesela 50 gram un 50 gram su hergun aynı saatlerde bir kere un ve suyla besledim hepsi bu dün hazır oldu ekmeklik kısmını ayırdım onu bekliyorum şimdi kalanını da dolabada kaldırdım bir ömür çoğaltıp çoğaltıp kullanacağım inşallah eğer güzel olduysa
Canım önce dediğim gibi 50 Gr un ve suyu karıştırdim kavanoza kapağını kapatıp koydum oda sıcaklığında beşinci güne kadar hergun aynı saatte 50 Gr un ve suyla besledim altıncı gün ise birazını aldım ve un ve suyla cogalttim ekmek yapmak için koydum bir gün daha kalaninida yine 50 Gr un ve suyla besleyip kaldırdım dolaba iki haftada bir böyle besleyecem kullanacağım zamanda ucundan biraz alıp un ve suyla çoğaltıp 8 saat aktiflesmesini bekleyecez sonra hamur yapımına hazirDolapta mi duruyo buzlukta mi nasıl cogaltiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?