- 4 Ocak 2020
- 2.687
- 7.090
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.321
Yok çok karışık ben cesaret edememCanım önce dediğim gibi 50 Gr un ve suyu karıştırdim kavanoza kapağını kapatıp koydum oda sıcaklığında beşinci güne kadar hergun aynı saatte 50 Gr un ve suyla besledim altıncı gün ise birazını aldım ve un ve suyla cogalttim ekmek yapmak için koydum bir gün daha kalaninida yine 50 Gr un ve suyla besleyip kaldırdım dolaba iki haftada bir böyle besleyecem kullanacağım zamanda ucundan biraz alıp un ve suyla çoğaltıp 8 saat aktiflesmesini bekleyecez sonra hamur yapımına hazir
Ben karışık anlatmış olabilirim istersen hergun aşama aşama anlatabilirimYok çok karışık ben cesaret edemem
Kola dışında güzelEveett bugünkü menüm
Sabah soğanlı yumurta zeytin peynir 2 dilim ekmek çay
Ara türk kahvesi
Akşam balık salata bı bardakta kola içtim
Sabit kalmakta iyi canım evde olduğumuzu düşününce bide süperGünaydın kizlaaarrrr bugün sabitim iyi bnce yediklerime göre
Afiyet olsun canım oo maşallah ekmekte yapıyorsun hamaratsın bayaKahvaltida Soğanlı yumurta yedim şimdi Corbami yapıyorum akşama da taze fasulye yapicam bide salata yaparım mikemmel bı menübugün vaktim kalırsa evde ekmekte yapicam
Ne güzel olmuştur canım ellerine sağlıkEkmeğimi yaptım
Kizlar çok basit deneyin hepiniz bı dahakine patatesli yapicam bu denemelikte birine cevizde attım
Ben bile heveslendim yarın denesem mi dicem ama anneannem bu neymiş diyip döker mi onu bilemedim.Ben karışık anlatmış olabilirim istersen hergun aşama aşama anlatabilirim
Yarın sabah sen 50 Gr un (yarım bardak falan ediyor) ve 50 Gr su karıştır kavanozda ve kapağını kapat sonra bana yine sor
100 kere yaptımHaftalık Spor Listesi
Pazartesi Jump squat Salı Russain twist Çarşamba Crazy jacks Perşembe Kol egzersizi Cuma High knees Cumartesi İpsiz ip atlama Pazar Lunge
Hareketleri günleri geldikçe fotoğraflı olarak anlatıcam kızlar herkese kolay gelsin yarın JUMP SQUAT yapıyoruz
Eki Görüntüle 2607839
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
eso27eso
M mochachocolate
Bu zormuş ya bakalim ne kadar yapacazEvettt yarın RUSSAİN TWİST yapıyoruzGünün Finali
1. Mochachocolate 200
1. Diyetlikadn 200
2. Eso27eso 100
3. Magick 10
 Eki Görüntüle 2608261 Eki Görüntüle 2608262 Eki Görüntüle 2608263
Hareket şu şekilde dirsekleri yere her dokunduruşumuzu bi sayı olarak hesaplayalım
Yüksek skorlar bekliyorum hepinizdenn
Kolay gelsinn
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
eso27eso
M mochachocolate
Tembihlersin canım sendeBen bile heveslendim yarın denesem mi dicem ama anneannem bu neymiş diyip döker mi onu bilemedim.
Süpersin be denemeye bile korktumJump squat 200 kere
Lesli 3 mil
EKMEĞİN NASIL OLDUTembihlersin canım sende
Benimki pişiyor ama galiba benn ön hazırlığını yalnis yaptım dur bakalım pişince göreceğiz olmazsa bidaha yaparım inşallah
Canım ben hamuru biraz cıvık yapmışım dağıldı ama tadı çok güzel di sadece kabarık olmadı o kadar birdaha yapacağım bu sefer biraz toparlanan hamurla bakalımEKMEĞİN NASIL OLDU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?