- 4 Ocak 2020
- 2.687
- 7.090
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.341
Oooh ellerine sağlıkCanım ben hamuru biraz cıvık yapmışım dağıldı ama tadı çok güzel di sadece kabarık olmadı o kadar birdaha yapacağım bu sefer biraz toparlanan hamurla bakalım
Afiyet olsun canımOooh ellerine sağlık ❤ dün bnm ekmeklerin 2 si bittieşim annemleri getirdi değişiklik olsun evde Lee ne zamandır diye. yemekte baya yediler
Denemek için 20 tane yaptım karnım yandı resmenEvettt yarın RUSSAİN TWİST yapıyoruzGünün Finali
1. Mochachocolate 200
1. Diyetlikadn 200
2. Eso27eso 100
3. Magick 10
 Eki Görüntüle 2608261 Eki Görüntüle 2608262 Eki Görüntüle 2608263
Hareket şu şekilde dirsekleri yere her dokunduruşumuzu bi sayı olarak hesaplayalım
Yüksek skorlar bekliyorum hepinizdenn
Kolay gelsinn
SchonerDuft
P Pinarbartu
@magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
@htc71
@tgb1907
@ucukgenclik
@Buki_89
@BKO
@Ebru muhafaza
@caroline84
@eso27eso
@mochachocolate
İnşallah kuzum ben inanıyorum en kısa zaman da gecicek herşey normale dönecek sende ailene kavusxaksinAfiyet olsun canım
Bı şu olaylar bitsede bende gidebilsem artık hatta buralardan da gidebilsek hayırlısıyla
Kaçta uyanıyorlar birazdan öğle yemeğimi hazırlayacamGunaydiiinnn kizlaaaarrrr❤❤❤ bugün enerjik uyandım kahvaltıyı hazırladım çayımı demledimm evdekiler uyansın diye bekliyorum
TADI güzel ise her türlü yenir canım eline sağlıkCanım ben hamuru biraz cıvık yapmışım dağıldı ama tadı çok güzel di sadece kabarık olmadı o kadar birdaha yapacağım bu sefer biraz toparlanan hamurla bakalım
Olursa gidecez de zor canım bulunduğumuz yerden gitsek yeter artık eltiyle altlı üstlü paralar ortak ay sonu zor geliyor anladın sen onuİnşallah kuzum ben inanıyorum en kısa zaman da gecicek herşey normale dönecek sende ailene kavusxaksin ❤ senin memlekette iş imkanı var mı oraya mi gidiceksiniz
Sağol canım yarın bidaha deneyeceğim bakalımTADI güzel ise her türlü yenir canım eline sağlık
Kaçta uyanıyorlar birazdan öğle yemeğimi hazırlayacam
Allah kolaylık versin yaOlursa gidecez de zor canım bulunduğumuz yerden gitsek yeter artık eltiyle altlı üstlü paralar ortak ay sonu zor geliyor anladın sen onu
Sağol canım yarın bidaha deneyeceğim bakalım
kaçta uyursam uyuyayım erkenden klkıyorum bende :)geç yatıyoruz geç kalkıyoruz biz kuzum yazdıktan sonra gidip uyandırdım
Dün ben 200 tane yaptm çok pişmanım karnım nasıl ağrıyo bugün 10 tane zor çıkçak gibiDenemek için 20 tane yaptım karnım yandı resmen
dünkü hareketten mi 200 tane bravoDün ben 200 tane yaptm çok pişmanım karnım nasıl ağrıyo bugün 10 tane zor çıkçak gibi
Evden devam ediyorsunuz dimi canımçok sıkıldım ben işler yığılı ama çalışamıyorum
Onu bırak en ufak bir şey alırken bile on kere düşünüyor insan bize gelen illa onlarada gidecek falanAllah kolaylık versin yakese bir olunca hiç bişey sahibi olamiuo insan
yok canım bürodayım .Evden devam ediyorsunuz dimi canım
Squatıda 200 yapmıştm twist i de 200 kere yaptm hemde 2 set halinde 100 tane hiç durmadan ama dün yormakla hiç iyi yapmamışım bugün zorlucak önce esneme hareketleri yaparm açılır belki senide bekliyorum bugün listeyedünkü hareketten mi 200 tane bravo
çok kötü ya allah hayırlı bir kapı açsın size canımOnu bırak en ufak bir şey alırken bile on kere düşünüyor insan bize gelen illa onlarada gidecek falan
imreniyoprum size ..Squatıda 200 yapmıştm twist i de 200 kere yaptm hemde 2 set halinde 100 tane hiç durmadan ama dün yormakla hiç iyi yapmamışım bugün zorlucak önce esneme hareketleri yaparm açılır belki senide bekliyorum bugün listeye
Amin amin inşallah canımçok kötü ya allah hayırlı bir kapı açsın size canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?