Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım ben hamuru biraz cıvık yapmışım dağıldı ama tadı çok güzel di sadece kabarık olmadı o kadar birdaha yapacağım bu sefer biraz toparlanan hamurla bakalım
Oooh ellerine sağlık dün bnm ekmeklerin 2 si bitti eşim annemleri getirdi değişiklik olsun evde Lee ne zamandır diye. yemekte baya yediler

Oooh ellerine sağlık ❤ dün bnm ekmeklerin 2 si bitti eşim annemleri getirdi değişiklik olsun evde Lee ne zamandır diye. yemekte baya yediler
Afiyet olsun canım
Bı şu olaylar bitsede bende gidebilsem artık hatta buralardan da gidebilsek hayırlısıyla

Denemek için 20 tane yaptım karnım yandı resmen

Afiyet olsun canım
Bı şu olaylar bitsede bende gidebilsem artık hatta buralardan da gidebilsek hayırlısıyla
İnşallah kuzum ben inanıyorum en kısa zaman da gecicek herşey normale dönecek sende ailene kavusxaksin senin memlekette iş imkanı var mı oraya mi gidiceksiniz

İnşallah kuzum ben inanıyorum en kısa zaman da gecicek herşey normale dönecek sende ailene kavusxaksin ❤ senin memlekette iş imkanı var mı oraya mi gidiceksiniz
Olursa gidecez de zor canım bulunduğumuz yerden gitsek yeter artık eltiyle altlı üstlü paralar ortak ay sonu zor geliyor anladın sen onu
TADI güzel ise her türlü yenir canım eline sağlık
Sağol canım yarın bidaha deneyeceğim bakalım

Olursa gidecez de zor canım bulunduğumuz yerden gitsek yeter artık eltiyle altlı üstlü paralar ortak ay sonu zor geliyor anladın sen onu

Sağol canım yarın bidaha deneyeceğim bakalım
Allah kolaylık versin ya kese bir olunca hiç bişey sahibi olamiuo insan

dünkü hareketten mi 200 tane bravo
Squatıda 200 yapmıştm twist i de 200 kere yaptm hemde 2 set halinde 100 tane hiç durmadan ama dün yormakla hiç iyi yapmamışım bugün zorlucak önce esneme hareketleri yaparm açılır belki senide bekliyorum bugün listeye

imreniyoprum size ..
pazar gününden her yerim ağrıyor benim ama eve geçince yaparım inşallah eve giricem direk banyo yapacam yemek pişerken olmazsa 45 dk birşeyler yaparım ama işte ne yapacam senin var mı videon

çok kötü ya allah hayırlı bir kapı açsın size canım
Amin amin inşallah canım
Çok pişmanım ama o zaman daha küçüktüm aslında yine o zaman da sinmemisti içime ama en makulu bu olarak gösterdiler bende bilmediğim ülke kim ne derse tamam dedim ki paraların ortak olacağını hiç bilmiyordum keşke zamanı geriye alabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…