Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Saol canım vallla bende bugünkü hareketi düşünüyom nasil yaparım diye
60 tane yaptım ama 50 dk spor sonunda yaptım her tarafım yandı
Sen yapabildin mi
E nolcak hepsi onlara mi gitcekmis

yaparsın aslansin kaplansin
yaptım kız 60 tane hemde
Dambilsiz yaptım yemedi
60 dk dan fazla spor yaptım bugün pelt oldum.
Yürüyüş yapamadım belediyeye zor yetiştim saatler karıştı .
Evde yaptım sporu iyi oldu bakalım perşembe de yaparım olmazsa 1 dolu 1 boş şeklinde

Dur bnde yapcam eşim dalga geçmezse eğer gitmiyo odadan çünkü

Hepinize maşallah kızlar bugün dip köşe temizlik yaptık canım vaktim olmadı gün içinde birazdan kalkıp yapmayı düşünüyom inş

Günün Finali
1. Diyetlikadn 360
2. Eso27eso 200
2. Mochachocolate 200

3. SchonerDuft 60
3. Magick 60
3. Pinarbartu 60

Katılımınız için çok thanks kızlarr aynı tempoylaa yarn CRAZY JACKS yapıyoruzz çok eğlenceksiniz bu harekete bayılıyorum

Hareket jumping jacks ın coverlanmış hali
Fotoğrafta gördüğünüz gibi başlıyoruz hoplayarak diğer el ve ayağa geçiyoruz çook yorucu ama aşırı eğlenceli bi hareket saçlarınızı sıkıca toplayın çünkü dağılcaksınızzz
Her bacakla diz dokunuşunu bi sayı olarak sayalımm kolay gelsinnnn

SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71
@tgb1907
ucukgenclik
Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84
eso27eso
M mochachocolate

Dur bnde yapcam eşim dalga geçmezse eğer gitmiyo odadan çünkü
dalga geçti mi

Hepinize maşallah kızlar bugün dip köşe temizlik yaptık canım vaktim olmadı gün içinde birazdan kalkıp yapmayı düşünüyom inş
ay benimde yapmam lazım ama çok yorgunum erken çıkmaya başladım zorlarım kendimi biraz .
40tane daha yaptım toplam 60 daha da yapamam karnım.yaniyo

60 da iyi kız hiç yoktan iyi
belki kendi ağrısı vardı söyleyemedi canım .
ama kilo da aldıysan fren yap canım. az yemeye çalış spor yapmaya çalış mutlaka vermek çok zor bilkiyorsun sende
Ben bugünkü hareketi 200 yaptım daha fazlasI yemedi yordu
daha ne olsun ya 200 tane yapmak nvravo vala

Ay istemsiz gulesim geldi adam da korkuyodur tabi ortalık mikrop kayniuo dışarıda çıkıyorsan eger
Ben bugünkü hareketi 200 yaptım daha fazlasI yemedi yordu
valla bravo
Eh işte hiç yoktan iyi geçmedi ama napiyo bu diye bı baktı

Ay istemsiz gulesim geldi adam da korkuyodur tabi ortalık mikrop kayniuo dışarıda çıkıyorsan eger
valla bravo

Eh işte hiç yoktan iyi geçmedi ama napiyo bu diye bı baktı
Bugün bir bakkala gittim o kadar yoksa bir yere gittiğim yok. Teyzemler kilo almamışın dedi ama eczaneye gidip tartılmam gerek.

Yüzümde bir irileşme yok. Üçümüz olunca iki öğün yiyoruz. Ben de anlamadım.

Bugün bir bakkala gittim o kadar yoksa bir yere gittiğim yok. Teyzemler kilo almamışın dedi ama eczaneye gidip tartılmam gerek.
Nerden geldiği belli olmuyo ki virüsün ben artık eşimin marketten aldıklarını da siliyorum yerleştirmeden önce korkuyorum çünkü. Çocuklara gecmiuo deniyo ama bana geçse oğlumu kime bırakırım 20 gün napar bensiz insan düşünmekten uyuyamiuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…