- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.381
Dene canım vidyolarına bak olmadı zor ama çok öldürücü değil yani yapılıyoBilemiyorum ki azcik daha inceleyeyim bı pozisyonu
İllaki yapa yapa alisiliyor herşeye baktım şimdiDene canım vidyolarına bak olmadı zor ama çok öldürücü değil yani yapılıyo
60 tane yaptım ama 50 dk spor sonunda yaptım her tarafım yandıSaol canım vallla bende bugünkü hareketi düşünüyom nasil yaparım diye
E nolcak hepsi onlara mi gitcekmis
yaparsın aslansin kaplansin
Dambilsiz yaptım yemediYokk zararda değilsinbugünün hareketi ama ben dün de yapmıştm
Nasık yapabildin mi koltukta
Çıkabildin mi yürüyüşe canım
Tüm arkadaşlar ekstradan öpücük yollarız sana dambılla yaparsandirseğin her dokunuşu bi sayı
Ama haksızlık olur diğer yapanlara dicem de herkese zor geldi bu sefer niye böyle olduk hanımlarrr
Dur bnde yapcam eşim dalga geçmezse eğer gitmiyo odadan çünkü60 tane yaptım ama 50 dk spor sonunda yaptım her tarafım yandı
Sen yapabildin mi
yaptım kız 60 tane hemde
Dambilsiz yaptım yemedi
60 dk dan fazla spor yaptım bugün pelt oldum.
Yürüyüş yapamadım belediyeye zor yetiştim saatler karıştı .
Evde yaptım sporu iyi oldu bakalım perşembe de yaparım olmazsa 1 dolu 1 boş şeklinde
Hepinize maşallah kızlar bugün dip köşe temizlik yaptık canım vaktim olmadı gün içinde birazdan kalkıp yapmayı düşünüyom inş60 tane yaptım ama 50 dk spor sonunda yaptım her tarafım yandı
Sen yapabildin mi
yaptım kız 60 tane hemde
Dambilsiz yaptım yemedi
60 dk dan fazla spor yaptım bugün pelt oldum.
Yürüyüş yapamadım belediyeye zor yetiştim saatler karıştı .
Evde yaptım sporu iyi oldu bakalım perşembe de yaparım olmazsa 1 dolu 1 boş şeklinde
dalga geçti miDur bnde yapcam eşim dalga geçmezse eğer gitmiyo odadan çünkü
ay benimde yapmam lazım ama çok yorgunum erken çıkmaya başladım zorlarım kendimi biraz .Hepinize maşallah kızlar bugün dip köşe temizlik yaptık canım vaktim olmadı gün içinde birazdan kalkıp yapmayı düşünüyom inş
40tane daha yaptım toplam 60 daha da yapamam karnım.yaniyo
belki kendi ağrısı vardı söyleyemedi canım .Kızlar bugün dedem vücudun nasıl iyi mi sağlıklı mı diye sordu adam hastalık kaparımda ona mı bulaştırırım diye korktu yoksa ben çok şişmanladım da irileştim de o yüzden mi bana dur demek için sordu anlamadım.
daha ne olsun ya 200 tane yapmak nvravo valaBen bugünkü hareketi 200 yaptım daha fazlasI yemedi yordu
Ay istemsiz gulesim geldiKızlar bugün dedem vücudun nasıl iyi mi sağlıklı mı diye sordu adam hastalık kaparımda ona mı bulaştırırım diye korktu yoksa ben çok şişmanladım da irileştim de o yüzden mi bana dur demek için sordu anlamadım.
valla bravoBen bugünkü hareketi 200 yaptım daha fazlasI yemedi yordu
Eh işte hiç yoktan iyidalga geçti mi
ay benimde yapmam lazım ama çok yorgunum erken çıkmaya başladım zorlarım kendimi biraz .
60 da iyi kız hiç yoktan iyi
belki kendi ağrısı vardı söyleyemedi canım .
ama kilo da aldıysan fren yap canım. az yemeye çalış spor yapmaya çalış mutlaka vermek çok zor bilkiyorsun sende
daha ne olsun ya 200 tane yapmak nvravo vala
Bugün bir bakkala gittim o kadar yoksa bir yere gittiğim yok. Teyzemler kilo almamışın dedi ama eczaneye gidip tartılmam gerek.Ay istemsiz gulesim geldiadam da korkuyodur tabi ortalık mikrop kayniuo dışarıda çıkıyorsan eger
valla bravo
Eh işte hiç yoktan iyigeçmedi ama napiyo bu diye bı baktı
Yüzümde bir irileşme yok. Üçümüz olunca iki öğün yiyoruz. Ben de anlamadım.dalga geçti mi
ay benimde yapmam lazım ama çok yorgunum erken çıkmaya başladım zorlarım kendimi biraz .
60 da iyi kız hiç yoktan iyi
belki kendi ağrısı vardı söyleyemedi canım .
ama kilo da aldıysan fren yap canım. az yemeye çalış spor yapmaya çalış mutlaka vermek çok zor bilkiyorsun sende
daha ne olsun ya 200 tane yapmak nvravo vala
Nerden geldiği belli olmuyo ki virüsün ben artık eşimin marketten aldıklarını da siliyorum yerleştirmeden önce korkuyorum çünkü. Çocuklara gecmiuo deniyo ama bana geçse oğlumu kime bırakırım 20 gün napar bensiz insan düşünmekten uyuyamiuoBugün bir bakkala gittim o kadar yoksa bir yere gittiğim yok. Teyzemler kilo almamışın dedi ama eczaneye gidip tartılmam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?