Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Her hareketi zorlarim olabildiğince ama bu twistin durma poziyonunu bı türlü beceremiyorum çok etkiliymis aslında ama

bilemiyorsun ki bazen neyin ne olacağın sorsan herkese çoğu keşke der nasip kısmet inşallah senin ailenin yanında gidersiniz orda güzel bir iş bulursunuz.
sen tr ye neden gelmiştin

yok canım bürodayım .
sabah erken geliyorum 8,30 8 gibi 16 gibi de çıkıcam işten duruma göre 9 10 gibi de gelebilirim . eve taşımayacam pc ve evrakları
Anladm canım inşallah şu günleri çabucak atlatalım da normal düzenimize dönelim araban var mıydı toplu taşıma mı kullanıyosun
imreniyoprum size ..
pazar gününden her yerim ağrıyor benim ama eve geçince yaparım inşallah eve giricem direk banyo yapacam yemek pişerken olmazsa 45 dk birşeyler yaparım ama işte ne yapacam senin var mı videon
İşlerini hallet bi 5 10 dakkada olsa ayır canım çok etkili karın için
Uzun zamandır vidyoyla spor yapıyorum kuduruk çocuğum telefonu kurcalarken klasörü silmiş bilgisayarı açmaya da üşeniyorum
Her hareketi zorlarim olabildiğince ama bu twistin durma poziyonunu bı türlü beceremiyorum çok etkiliymis aslında ama
Zorlanıyosan kuyruk sokumu için çok tehlikeli yeni başladığımda bende tam beceremiyodum durmayı en sonunda kuyruk sokumum kanamıştı düşün yerde durmakta zorlanıyosan koltukta dene alışınca yerde de uygun hale geliyosun zaten

kaçta uyursam uyuyayım erkenden klkıyorum bende :)
Bnde erken uyanıyorum da bekliyorum işte tek kahvaltı yapmiyayim diye bide onlar uyanana kadar ortalığı topluyorum iyi oluyo
Dün ben 200 tane yaptm çok pişmanım karnım nasıl ağrıyo bugün 10 tane zor çıkçak gibi
Aa bu dünkü hareket miydi yoksa boşuna mı yaptım
Onu bırak en ufak bir şey alırken bile on kere düşünüyor insan bize gelen illa onlarada gidecek falan
Zor işte hak geciyo mu diye düşünmekten işten harcama yapamaz bide aldığın seulerde göze batar

bilemiyorsun ki bazen neyin ne olacağın sorsan herkese çoğu keşke der nasip kısmet inşallah senin ailenin yanında gidersiniz orda güzel bir iş bulursunuz.
sen tr ye neden gelmiştin
Evlendim de geldim canım eşim buralı işte
Öyle hiç düşünmemiştim du bakım
Dengede duramıyorum işte kuyruk sokumunda
Aynen ya Sendemi yaşadın kız yoksa öyle

He yok ya Allah ta yaşatmasın ama çevremden duyuyorum aynı yerde oturanlar bir çalışanlar sonradan hep ayriliyo

He yok ya Allah ta yaşatmasın ama çevremden duyuyorum aynı yerde oturanlar bir çalışanlar sonradan hep ayriliyo
Amin amin
Ya bide onların 3 çocuğu var düşün mesela ayda 100 lira kazaniyorsalar hadi 60 onların 40 bizim olsun herkes gönlünce harcasin onuda etmiyorlar.. ki artık bende istemiyorum en iyisi gitmek

ARABA eşimde canım benim tecrübe yok . beleiye ile gidip geliyorum.
yağ yakımı için işte 45 50 dk gerekli acaba eve yürüsem mi diyorum ama 2 saat sürer büyük ihtimal ile
bir<zdan spor programı yapayım zaten 4 te çıkacam sabah ta yürürüm azcık tempo vermem lazım :)
sayarken sap sol 1 mi dicez 2 mi olcak dambıl ile yapınca puan artacak mı ?
özendiğim hayat ama bende o kadar şevk yok eline sağlık

Ya of bu çok zor ama ya dirsekleri yere değdirmesek olmuyo mu

Amin amin
Ya bide onların 3 çocuğu var düşün mesela ayda 100 lira kazaniyorsalar hadi 60 onların 40 bizim olsun herkes gönlünce harcasin onuda etmiyorlar.. ki artık bende istemiyorum en iyisi gitmek
E nolcak hepsi onlara mi gitcekmis
yaparsın aslansin kaplansin

Yokk zararda değilsin bugünün hareketi ama ben dün de yapmıştm

Nasık yapabildin mi koltukta
Çıkabildin mi yürüyüşe canım
Tüm arkadaşlar ekstradan öpücük yollarız sana dambılla yaparsan dirseğin her dokunuşu bi sayı
Ya of bu çok zor ama ya dirsekleri yere değdirmesek olmuyo mu
Ama haksızlık olur diğer yapanlara dicem de herkese zor geldi bu sefer niye böyle olduk hanımlarrr

Yok battaniye serdim baktım.. olmuyor yani az çok oluyor da dirsekler yere gelmiyor kesinlikle hepten yan kapaniyorum degirmeye çalışırken oğlum kikir kikir güldü eğlence çıktı onada
Kız o kadar zor değil aslında uygun pozisyonu bulamamışsındır hatta ben ellerimi yumruk yapıp aksi taraftaki parmaklarımı yere değdirerek yapıyodum normalde dirsekleri yere değdirmek daha kolaymış 360 tane yaptm en sonunda benimki de dayanamadı sabote etti beni düşürdü

Bilemiyorum ki azcik daha inceleyeyim bı pozisyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…