- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.361
Her hareketi zorlarim olabildiğince ama bu twistin durma poziyonunu bı türlü beceremiyorum çok etkiliymis aslında amaSquatıda 200 yapmıştm twist i de 200 kere yaptm hemde 2 set halinde 100 tane hiç durmadan ama dün yormakla hiç iyi yapmamışım bugün zorlucak önce esneme hareketleri yaparm açılır belki senide bekliyorum bugün listeye
bilemiyorsun ki bazen neyin ne olacağın sorsan herkese çoğu keşke der nasip kısmet inşallah senin ailenin yanında gidersiniz orda güzel bir iş bulursunuz.Amin amin inşallah canım
Çok pişmanım ama o zaman daha küçüktüm aslında yine o zaman da sinmemisti içime ama en makulu bu olarak gösterdiler bende bilmediğim ülke kim ne derse tamam dedim ki paraların ortak olacağını hiç bilmiyordum keşke zamanı geriye alabilsek
Anladm canım inşallah şu günleri çabucak atlatalım da normal düzenimize dönelim araban var mıydı toplu taşıma mı kullanıyosunyok canım bürodayım .
sabah erken geliyorum 8,30 8 gibi 16 gibi de çıkıcam işten duruma göre 9 10 gibi de gelebilirim . eve taşımayacam pc ve evrakları
İşlerini hallet bi 5 10 dakkada olsa ayır canım çok etkili karın içinimreniyoprum size ..
pazar gününden her yerim ağrıyor benim ama eve geçince yaparım inşallah eve giricem direk banyo yapacam yemek pişerken olmazsa 45 dk birşeyler yaparım ama işte ne yapacam senin var mı videon
Zorlanıyosan kuyruk sokumu için çok tehlikeli yeni başladığımda bende tam beceremiyodum durmayı en sonunda kuyruk sokumum kanamıştı düşünHer hareketi zorlarim olabildiğince ama bu twistin durma poziyonunu bı türlü beceremiyorum çok etkiliymis aslında ama
Bnde erken uyanıyorum da bekliyorum işte tek kahvaltı yapmiyayim diye bide onlar uyanana kadar ortalığı topluyorum iyi oluyokaçta uyursam uyuyayım erkenden klkıyorum bende :)
Aa bu dünkü hareket miydi yoksa boşuna mı yaptımDün ben 200 tane yaptm çok pişmanım karnım nasıl ağrıyo bugün 10 tane zor çıkçak gibi
Zor işte hak geciyo mu diye düşünmekten işten harcama yapamaz bide aldığın seulerde göze batarOnu bırak en ufak bir şey alırken bile on kere düşünüyor insan bize gelen illa onlarada gidecek falan
Evlendim de geldim canım eşim buralı iştebilemiyorsun ki bazen neyin ne olacağın sorsan herkese çoğu keşke der nasip kısmet inşallah senin ailenin yanında gidersiniz orda güzel bir iş bulursunuz.
sen tr ye neden gelmiştin
Öyle hiç düşünmemiştim du bakımAnladm canım inşallah şu günleri çabucak atlatalım da normal düzenimize dönelim araban var mıydı toplu taşıma mı kullanıyosun
İşlerini hallet bi 5 10 dakkada olsa ayır canım çok etkili karın için
Uzun zamandır vidyoyla spor yapıyorum kuduruk çocuğum telefonu kurcalarken klasörü silmiş bilgisayarı açmaya da üşeniyorum
Zorlanıyosan kuyruk sokumu için çok tehlikeli yeni başladığımda bende tam beceremiyodum durmayı en sonunda kuyruk sokumum kanamıştı düşünyerde durmakta zorlanıyosan koltukta dene alışınca yerde de uygun hale geliyosun zaten
Aynen ya Sendemi yaşadın kız yoksa öyleBnde erken uyanıyorum da bekliyorum işte tek kahvaltı yapmiyayim diye bide onlar uyanana kadar ortalığı topluyorum iyi oluyo
Aa bu dünkü hareket miydi yoksa boşuna mı yaptım
Zor işte hak geciyo mu diye düşünmekten işten harcama yapamaz bide aldığın seulerde göze batar
He yok ya Allah ta yaşatmasınEvlendim de geldim canım eşim buralı işte
Öyle hiç düşünmemiştim du bakım
Dengede duramıyorum işte kuyruk sokumunda
Aynen ya Sendemi yaşadın kız yoksa öyle
Amin aminHe yok ya Allah ta yaşatmasınama çevremden duyuyorum aynı yerde oturanlar bir çalışanlar sonradan hep ayriliyo
ARABA eşimde canım benim tecrübe yok . beleiye ile gidip geliyorum.Anladm canım inşallah şu günleri çabucak atlatalım da normal düzenimize dönelim araban var mıydı toplu taşıma mı kullanıyosun
İşlerini hallet bi 5 10 dakkada olsa ayır canım çok etkili karın için
Uzun zamandır vidyoyla spor yapıyorum kuduruk çocuğum telefonu kurcalarken klasörü silmiş bilgisayarı açmaya da üşeniyorum
Zorlanıyosan kuyruk sokumu için çok tehlikeli yeni başladığımda bende tam beceremiyodum durmayı en sonunda kuyruk sokumum kanamıştı düşünyerde durmakta zorlanıyosan koltukta dene alışınca yerde de uygun hale geliyosun zaten
özendiğim hayat ama bende o kadar şevk yokBnde erken uyanıyorum da bekliyorum işte tek kahvaltı yapmiyayim diye bide onlar uyanana kadar ortalığı topluyorum iyi oluyo
Zor işte hak geciyo mu diye düşünmekten işten harcama yapamaz bide aldığın seulerde göze batar
nasıl tanştınız anlatmışta olabilirsin unutmuşum amaEvlendim de geldim canım eşim buralı işte
İnternet canımnasıl tanştınız anlatmışta olabilirsin unutmuşum ama
Ya of bu çok zor ama ya dirsekleri yere değdirmesek olmuyo muEvettt yarın RUSSAİN TWİST yapıyoruzGünün Finali
1. Mochachocolate 200
1. Diyetlikadn 200
2. Eso27eso 100
3. Magick 10
 Eki Görüntüle 2608261 Eki Görüntüle 2608262 Eki Görüntüle 2608263
Hareket şu şekilde dirsekleri yere her dokunduruşumuzu bi sayı olarak hesaplayalım
Yüksek skorlar bekliyorum hepinizdenn
Kolay gelsinn
SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk
Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
@htc71
@tgb1907
@ucukgenclik
@Buki_89
@BKO
@Ebru muhafaza
@caroline84
@eso27eso
M mochachocolate
Saol canım vallla bende bugünkü hareketi düşünüyom nasil yaparım diyeSüpersin be denemeye bile korktum
E nolcak hepsi onlara mi gitcekmisAmin amin
Ya bide onların 3 çocuğu var düşün mesela ayda 100 lira kazaniyorsalar hadi 60 onların 40 bizim olsun herkes gönlünce harcasin onuda etmiyorlar.. ki artık bende istemiyorum en iyisi gitmek
ARABA eşimde canım benim tecrübe yok . beleiye ile gidip geliyorum.
yağ yakımı için işte 45 50 dk gerekli acaba eve yürüsem mi diyorum ama 2 saat sürer büyük ihtimal ile
bir<zdan spor programı yapayım zaten 4 te çıkacam sabah ta yürürüm azcık tempo vermem lazım :)
sayarken sap sol 1 mi dicez 2 mi olcak dambıl ile yapınca puan artacak mı ?
özendiğim hayat ama bende o kadar şevk yokeline sağlık
Arada kime ne lazımsa gidiyor işte ama artık bilmiyorum ayda kim kaç harcıyorE nolcak hepsi onlara mi gitcekmis
Yokk zararda değilsinBnde erken uyanıyorum da bekliyorum işte tek kahvaltı yapmiyayim diye bide onlar uyanana kadar ortalığı topluyorum iyi oluyo
Nasık yapabildin mi koltuktaEvlendim de geldim canım eşim buralı işte
Çıkabildin mi yürüyüşe canımARABA eşimde canım benim tecrübe yok . beleiye ile gidip geliyorum.
yağ yakımı için işte 45 50 dk gerekli acaba eve yürüsem mi diyorum ama 2 saat sürer büyük ihtimal ile
bir<zdan spor programı yapayım zaten 4 te çıkacam sabah ta yürürüm azcık tempo vermem lazım :)
sayarken sap sol 1 mi dicez 2 mi olcak dambıl ile yapınca puan artacak mı ?
özendiğim hayat ama bende o kadar şevk yokeline sağlık
Ama haksızlık olur diğer yapanlara dicem de herkese zor geldi bu sefer niye böyle olduk hanımlarrrYa of bu çok zor ama ya dirsekleri yere değdirmesek olmuyo mu
Yok battaniye serdim baktım.. olmuyor yani az çok oluyor da dirsekler yere gelmiyor kesinlikle hepten yan kapaniyorum degirmeye çalışırken oğlum kikir kikir güldü eğlence çıktı onadaNasık yapabildin mi koltukta
Yok battaniye serdim baktım.. olmuyor yani az çok oluyor da dirsekler yere gelmiyor kesinlikle hepten yan kapaniyorum degirmeye çalışırken oğlum kikir kikir güldü eğlence çıktı onada
Bilemiyorum ki azcik daha inceleyeyim bı pozisyonuKız o kadar zor değil aslında uygun pozisyonu bulamamışsındır hatta ben ellerimi yumruk yapıp aksi taraftaki parmaklarımı yere değdirerek yapıyodum normalde dirsekleri yere değdirmek daha kolaymış 360 tane yaptm en sonunda benimki de dayanamadı sabote etti beni düşürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?