- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.521
Sağol canım iyiki varsınız iyiki açılmış takımCanim 5 li kilolarda ideal olan 500 gramddir moral bozma bu sürecte kilo vermen bile müthıs
Kilo ilk geldigim gün 90.4 tüTekrar hoşgeldin CNm tm madem bekliyoruz menülerini yorumlarını kilo ne alemdeeeee
Bende senin gibiyim canım yalnız değilsinKizlar özür dilerim, hic diyet psikolojisine giremiyorumalmiyor olmama sevindim ama veremedigim icin takima faydam olmuyor
Canım tubi haklı gerçekten niye moral bozuyosun bak biz veremiyoruz bile ki senin kilon azaldikca sabit bile kalacaksın o yüzden hiç canını sıkma biz sıkılalımSağol canım iyiki varsınız iyiki açılmış takım
Canım yürüyüş bandım var.Anladım canım çok çok geçmiş olsun tekrardan valla dışarı çıksak olmuyor içeri girsek olmuyorof of ne yapacağımızı şaşırdık yürüyüş için baya tehlikeli zaman ne yapılabilir ki acaba sen nasıl yapmayı düşünüyorsun canım
Sağol canımCanım tubi haklı gerçekten niye moral bozuyosun bak biz veremiyoruz bile ki senin kilon azaldikca sabit bile kalacaksın o yüzden hiç canını sıkma biz sıkılalım
Canım yürüyüş bandı nasıl kilo verdiriyor mu gerçekten bendede var ama nadir kullanıyorum pek işe yaramadığını düşünüyorum sankiCanım yürüyüş bandım var.
Annem ver gitsin diyo çok yer kaplıyor diyolar ama ben hiç öyle düşünmüyorum.
Açık havada yürümesi bi başka evet ama benim 3 çocukla dışarı çıkmam çok zor oluyor.
Açıyorum müzigi ohh degme keyfime
Bende günleri şaşırıyorum.Yaa benim bugun persembe sanip detoks yapacak olmamve sabah kuzenimden gelen cuma mesaji ile şok'a ugramam
Bunada şükür***14.Takım 667.Etap ***
SchonerDuft ( 63,30///%)sabit
Luluuu94 ( 57,50/57,00/0,50/%0,87)
Pinarbartu ( 57.5/58/+0.50/%-0.87)
tgb1907 (68.1///%) sabit
magickk ( 61.4///% )sabit
diyetlikadn (61.9///%)sabit
14.takim ortalaması:
Takım ortalaması sabit ahahhahahahaha
Biz bu hafta sonuncuyuz sanırım gurur kaynağımız***14.Takım 667.Etap ***
SchonerDuft ( 63,30///%)sabit
Luluuu94 ( 57,50/57,00/0,50/%0,87)
Pinarbartu ( 57.5/58/+0.50/%-0.87)
tgb1907 (68.1///%) sabit
magickk ( 61.4///% )sabit
diyetlikadn (61.9///%)sabit
14.takim ortalaması:
Takım ortalaması sabit ahahhahahahaha
Biz bu hafta sonuncuyuz sanırım gurur kaynağımızLuluuu94 bak birde uzuldun o kadar sen olmasan takimi kapaticaktik toptan
bende erken çıkıyorum artık bir iki günde gelmeyebilirim belki duruma göre..Evden calismak baslarda zordu ama simdi alistim
Esimde evde canim netflixe taktik sabaha kadar film izliyoruz
Yaa benim bugun persembe sanip detoks yapacak olmamve sabah kuzenimden gelen cuma mesaji ile şok'a ugramam
bende 20 tane yaptım ama 2 kloluk dambıl ileBugün sırada HİGH KNEES varrr fotoğrafını paylaşıcam dizleri basen hizasına kadar kaldırabildiğimiz kadar yukarıya kaldırıyoruz zıplayarak yerimizde sayıyoruz her adımı bir sayı olarak hesaplayın kolay gelsinnGünün Finali
1. Mochachocolate 150
1. Eso27eso 150
2. Diyetlikadn 100
3. Luluuu94 20
regli olmadın mı cnım dahaGünaydın kizlar ben artidayim hemde 500granlamıyorum dikkat ediyorum normalde giderdi az az sabit kaldığım çok nadir olurdu ama diyet yaparken artıda olmakta
bu hafta aday listesine alırız canım haftaya cuma girersin listeyeKızlar günaydın iyi kilo vermeler
SchonerDuft P Pinarbartu ben artk hazırım ve listeye girmek istiyorum kızlar bugüm kilom 63.6 nasıl oluyor şimdi listeye şuan mı haftayamı adım yazılıyor kızlar 63.6 ile başlangıcımı yapıp beni de alın ev taşıma ,corena derken yediklerim yeter artık acil düzene giriyorum
Canım kilo vermek sadece bi etkenle olmuyor. Heleki benim gibi hormonal sorunların (Pkos, haşimoto troidi, insülin direnci) varsa iş içinden çıkılmaz bi hal alıyor.Canım yürüyüş bandı nasıl kilo verdiriyor mu gerçekten bendede var ama nadir kullanıyorum pek işe yaramadığını düşünüyorum sanki
d vitmini bende de süekli düşük orak hücre anemisi taşıyorm ondan kaynaklı .Canım kilo vermek sadece bi etkenle olmuyor. Heleki benim gibi hormonal sorunların (Pkos, haşimoto troidi, insülin direnci) varsa iş içinden çıkılmaz bi hal alıyor.
Ama bu demek değil ki devamlı yiyeyim.
Saglıklı beslenip hareket edersem uykumu alırsam Suyumu içersem kilo veriyorum.
Ayrıca D VİTAMİNİM her seferinde düşük çıkıyor.
Şimdi tam zamanı yürüyüş bandının.
❤❤❤❤ MİNNAK ADAYLAR❤❤❤
caroline84 (///%)basl.t:12mart basl.k: hedef:
eso27eso (67///%)basl.t:16mart basl.k:68,70 hedef:50
@mochachocolate (59.9///%)basl.t:17mart basl.k:60.1hedef:50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?