Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım yürüyüş bandım var.
Annem ver gitsin diyo çok yer kaplıyor diyolar ama ben hiç öyle düşünmüyorum.
Açık havada yürümesi bi başka evet ama benim 3 çocukla dışarı çıkmam çok zor oluyor.
Açıyorum müzigi ohh degme keyfime

Canım yürüyüş bandı nasıl kilo verdiriyor mu gerçekten bendede var ama nadir kullanıyorum pek işe yaramadığını düşünüyorum sanki

Bunada şükür

Biz bu hafta sonuncuyuz sanırım gurur kaynağımız Luluuu94 bak birde uzuldun o kadar sen olmasan takimi kapaticaktik toptan

Evden calismak baslarda zordu ama simdi alistim

Esimde evde canim netflixe taktik sabaha kadar film izliyoruz
bende erken çıkıyorum artık bir iki günde gelmeyebilirim belki duruma göre..
bizde sürekli film izliyoruz var mı komedi film önerin
Yaa benim bugun persembe sanip detoks yapacak olmam ve sabah kuzenimden gelen cuma mesaji ile şok'a ugramam

bende 20 tane yaptım ama 2 kloluk dambıl ile
Günaydın kizlar ben artidayim hemde 500gr anlamıyorum dikkat ediyorum normalde giderdi az az sabit kaldığım çok nadir olurdu ama diyet yaparken artıda olmakta
regli olmadın mı cnım daha
bu hafta aday listesine alırız canım haftaya cuma girersin listeye

Canım yürüyüş bandı nasıl kilo verdiriyor mu gerçekten bendede var ama nadir kullanıyorum pek işe yaramadığını düşünüyorum sanki
Canım kilo vermek sadece bi etkenle olmuyor. Heleki benim gibi hormonal sorunların (Pkos, haşimoto troidi, insülin direnci) varsa iş içinden çıkılmaz bi hal alıyor.
Ama bu demek değil ki devamlı yiyeyim.
Saglıklı beslenip hareket edersem uykumu alırsam Suyumu içersem kilo veriyorum.

Ayrıca D VİTAMİNİM her seferinde düşük çıkıyor.

Şimdi tam zamanı yürüyüş bandının.

d vitmini bende de süekli düşük orak hücre anemisi taşıyorm ondan kaynaklı .
senin işin bize göre bir kaç tık zor ama senin bakışını sevdim yaparım veririm diyorsun önce inanmak sonra başlamak gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…