- 8 Eylül 2016
- 103.455
- 438.625
- 898
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.581
Baslangic tarihi gecen hafta olarak alirsaniz sıkıntı olmaz canimKabul ederler mi kiZipzip- CNm bişey sorcam bn şimdi eski mezun üyeyi eklicm de w hafta deneme süresi yazmama gerek var mı baslamgic kilosu bu haftayla aynı olsa olur mu
Eski üyeye deneme süresi olmuyor diye biliyorum canım ama sen bir sor tabiki sorun olmasınKabul ederler mi kiZipzip- CNm bişey sorcam bn şimdi eski mezun üyeyi eklicm de w hafta deneme süresi yazmama gerek var mı baslamgic kilosu bu haftayla aynı olsa olur mu
Teşekkür ederimBaslangic tarihi gecen hafta olarak alirsaniz sıkıntı olmaz canim
Mezun uyede deneme suresine gerek olmuyor zaten
Baslangic tarihi gecen hafta olarak alirsaniz sıkıntı olmaz canim
Mezun uyede deneme suresine gerek olmuyor zaten
Heh tm o zmnEski üyeye deneme süresi olmuyor diye biliyorum canım ama sen bir sor tabiki sorun olmasın
***14.Takım 667.Etap ***
SchonerDuft ( 63,30///%)sabit
Luluuu94 ( 57,50/57,00/0,50/%0,87)
Pinarbartu ( 57.5/58/+0.50/%-0.87)
tgb1907 (68.1///%) sabit
magickk ( 61.4///% )sabit
diyetlikadn (61.9///%)sabit
fit blone (63.6///%)sabit yeni üye b.tarih 20mart b.kg hedef 58
14.takim ortalaması: 0.000
Tamam canım bende kilo alıp takımı düşürmem inşSenide haftaya alalım listeye en azından kulunun yanına kilo veren birileri olsun
Ay hadi İnşallah haftaya hepimiz veririz insallahhhhhhAyyy çok mutlu oldum ben listeye girmeden kilo veremiyorum bana yarış şart yuppii gelsin şimdi haftaya eksiler yellow geri döndüüü
Valla bn haftaya hepimizden umutluyumTamam canım bende kilo alıp takımı düşürmem inş
Mezun uye oldugunu ve ve baslangic kilosunu eklemelisin canim***14.Takım 667.Etap ***
SchonerDuft ( 63,30///%)sabit
Luluuu94 ( 57,50/57,00/0,50/%0,87)
Pinarbartu ( 57.5/58/+0.50/%-0.87)
tgb1907 (68.1///%) sabit
magickk ( 61.4///% )sabit
diyetlikadn (61.9///%)sabit
fit blone (63.6///%)sabit yeni üye b.tarih 20mart b.kg hedef 58
14.takim ortalaması: 0.000
Kız benim boy diyetisyende 1. 56 çıktı en kısa benim : DAy nolmus nolmussssssss
Aaa tm unutmuşumMezun uye oldugunu ve ve baslangic kilosunu eklemelisin canim
Ahahahaah şu an sevindimKız benim boy diyetisyende 1. 56 çıktı en kısa benim : D
Hedef kilosunu unutmusumAaa tm unutmuşum
TeşkrlerHedef kilosunu unutmusumkilosunun yuzde 10 u nu hesaplamalisin
63.6-6.36=57.24 oluyor 57.2 yazabilirsiniz
Tekrar hoşgeldin canım özlettin kendiniAyyy çok mutlu oldum ben listeye girmeden kilo veremiyorum bana yarış şart yuppii gelsin şimdi haftaya eksiler yellow geri döndüüü
Hoşbulduk canımTekrar hoşgeldin canım özlettin kendini
Hoşgeldin canımHoşbulduk canımbende sizi özledim
Hoşbulduk kuzumHoşgeldin canımyandık şimdi spor listesinde hepimizi geçersin sen biraz takımımız hareketlenir belki sayende malum hepimiz sabitiz sadece lulu vermiş
Ayy inşallah kuzum ya etrafta herkes pasta börek yapa yapa bu gidişle yuvarlanacaklar biz tam aksi incecik olalım onlara inat şaşıp kalsınlarHoşbulduk kuzum
gerinizde kalmışım zaten atak yapmam şartsizi yakalamak için son sürat gidicem artk sizde benle birlikte gaza gelirsiniz korona karantina bitene kadar incecik olalm sokağa birden çıkınca bizi görenler şaşıp kalsın
Hedef kilosunu unutmusumkilosunun yuzde 10 u nu hesaplamalisin
63.6-6.36=57.24 oluyor 57.2 yazabilirsiniz
Geç kaldım sanırım yaa erken bakayım keşke bn onu hesaplamistmm da düz 58olsun dediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?