Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kabul ederler mi ki Zipzip- CNm bişey sorcam bn şimdi eski mezun üyeyi eklicm de w hafta deneme süresi yazmama gerek var mı baslamgic kilosu bu haftayla aynı olsa olur mu
Baslangic tarihi gecen hafta olarak alirsaniz sıkıntı olmaz canim
Mezun uyede deneme suresine gerek olmuyor zaten

Kabul ederler mi ki Zipzip- CNm bişey sorcam bn şimdi eski mezun üyeyi eklicm de w hafta deneme süresi yazmama gerek var mı baslamgic kilosu bu haftayla aynı olsa olur mu
Eski üyeye deneme süresi olmuyor diye biliyorum canım ama sen bir sor tabiki sorun olmasın

Ayyy çok mutlu oldum ben listeye girmeden kilo veremiyorum bana yarış şart yuppii gelsin şimdi haftaya eksiler yellow geri döndüüü

Mezun uye oldugunu ve ve baslangic kilosunu eklemelisin canim

Hoşgeldin canım yandık şimdi spor listesinde hepimizi geçersin sen biraz takımımız hareketlenir belki sayende malum hepimiz sabitiz sadece lulu vermiş
Hoşbulduk kuzum
gerinizde kalmışım zaten atak yapmam şart sizi yakalamak için son sürat gidicem artk sizde benle birlikte gaza gelirsiniz korona karantina bitene kadar incecik olalm sokağa birden çıkınca bizi görenler şaşıp kalsın

Ayy inşallah kuzum ya etrafta herkes pasta börek yapa yapa bu gidişle yuvarlanacaklar biz tam aksi incecik olalım onlara inat şaşıp kalsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…