- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.541
Komedi hic izlemembende erken çıkıyorum artık bir iki günde gelmeyebilirim belki duruma göre..
bizde sürekli film izliyoruzvar mı komedi film önerin
bende 20 tane yaptım ama 2 kloluk dambıl ile
regli olmadın mı cnım daha
bu hafta aday listesine alırız canım haftaya cuma girersin listeye
Bu güzelmiş hemen başlayım.Bugün sırada HİGH KNEES varrr fotoğrafını paylaşıcam dizleri basen hizasına kadar kaldırabildiğimiz kadar yukarıya kaldırıyoruz zıplayarak yerimizde sayıyoruz her adımı bir sayı olarak hesaplayın kolay gelsinnGünün Finali
1. Mochachocolate 150
1. Eso27eso 150
2. Diyetlikadn 100
3. Luluuu94 20
Bugun detoks yapiyimda eksi cikiyim diyordumBende günleri şaşırıyorum.
Bendeki eksiklik Pkos tan kaynaklanıyor.d vitmini bende de süekli düşük orak hücre anemisi taşıyorm ondan kaynaklı .
senin işin bize göre bir kaç tık zor ama senin bakışını sevdim yaparım veririm diyorsun önce inanmak sonra başlamak gerekli
yabancı komediler güzel oluyor .Komedi hic izlememkorku ve aksiyon izliyoruz cebimdeki yabanciyi izle dun izledik ben sevdim
hmm peynir ile yiyordum sanırım tekrar almam lazım aslında hafta içi alalım olmazsa eşimde bende kullanalım evde yok .Bendeki eksiklik Pkos tan kaynaklanıyor.
Bide canım tüp şeklinde içiyorum ama güneşle actif hale geliyor.
Tatile gidiyoruz otele 3 4 gün ondada pek yeterli olmuyor.
Yok canım tabi sürekli yersek ne kadar spor yaparsak yapalım veremeyiz senin durumun çok farklı bu hastalıklar vermeyi engeller ben şunu merak etmiştim bazıları koşu bandı işe yaramıyor dediğinden dolayı sordum devamlı kullanıyor musun faydasını gördünmü ben mesela leslienin daha çok faydasını gördüm benimde d vitaminim çok düşük yerlerde resmen her gün d vitamini damlası kullanıyorum bu gidişle iyice düşecek bu da engelmis meselaCanım kilo vermek sadece bi etkenle olmuyor. Heleki benim gibi hormonal sorunların (Pkos, haşimoto troidi, insülin direnci) varsa iş içinden çıkılmaz bi hal alıyor.
Ama bu demek değil ki devamlı yiyeyim.
Saglıklı beslenip hareket edersem uykumu alırsam Suyumu içersem kilo veriyorum.
Ayrıca D VİTAMİNİM her seferinde düşük çıkıyor.
Şimdi tam zamanı yürüyüş bandının.
Yok olmadım yaa ama ilacım ve ondan mı içsem diyorum tayt fln sikiyo elim ayağım şişti hep gerçi o hareketsizlik ten de olabilirRegl olmadın dimi daha ondan mı ki canım ben kesin beni gecmissindir diyordumyada ödem yapacak bir şeyim yedin?
Test yaptıysan ve hamile değilsen bence maydanoz limon suyu iç canım adetinide söker belki
Kuzum mezundun sen dimiKızlar günaydın iyi kilo vermeler
SchonerDuft P Pinarbartu ben artk hazırım ve listeye girmek istiyorum kızlar bugüm kilom 63.6 nasıl oluyor şimdi listeye şuan mı haftayamı adım yazılıyor kızlar 63.6 ile başlangıcımı yapıp beni de alın ev taşıma ,corena derken yediklerim yeter artık acil düzene giriyorum
Tm CNm listeye de yaz kilonu haftaya kadar aktif olursan listeye girersin sendeKilo ilk geldigim gün 90.4 tü
Bu sabah 92 ama reglim acayip şişim ve pkostan dolayı hapla oluyor ve çok sancılı oluyor.
Mikemmel bı ilk olabiliriz***14.Takım 667.Etap ***
SchonerDuft ( 63,30///%)sabit
Luluuu94 ( 57,50/57,00/0,50/%0,87)
Pinarbartu ( 57.5/58/+0.50/%-0.87)
tgb1907 (68.1///%) sabit
magickk ( 61.4///% )sabit
diyetlikadn (61.9///%)sabit
14.takim ortalaması:
Takım ortalaması sabit ahahhahahahaha
Hedef kilom 68 boyumdan 1.70 mis gibi oluyorum.
Resimler var bakıp bakıp duruyorum.
Değiştir bence neyse oaslında 56.9 dum degistirsemde azcik yuzdemiz olsamiki
Şu an havlu attık***14.Takım 667.Etap ***
tgb1907 (68.1///%) sabit
14.takim ortalaması: 0.000
Kaptanım merhaba***14.Takım 667.Etap ***
tgb1907 (68.1///%) sabit
14.takim ortalaması: 0.000
Bnce bizi tebrik etmelilerŞu an havlu attık
Cnm valla bn o eksiyi görmeseydim iyiydik aslındaKaptanım merhaba
Paylaşımda yazınca bir bakayım dedim de bu ortalamayı nasil yakaladınız buda bir basari
Ben 5.takim kaptan yardimcisiyim geçen hafta sonuncu olmuştuk o yuzden bu hafta biraz daha dikkat ettik ama yinede bizde de durumlar pek parlak değileşler evde çocuklar evde habire hamur işi yapiyoruz hareket azaldı vs umarım kısa zamanda düzelir bu durum
Sevgiler saygılar
Dimi canım herkes kolay kolay bu başarıyı elde edemezBnce bizi tebrik etmeliler
Aynen gelceksen yazalım bak bundan iyi bı zaman olamaz ya herru ya merru
Bn kaç senedir buralardayım ilk defa görüyorum şahsenDimi canım herkes kolay kolay bu başarıyı elde edemez
Bencede bak fitblonde tombik blonde ye çevrilecek bu gidişleAynen gelceksen yazalım bak bundan iyi bı zaman olamaz ya herru ya merru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?