Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Komedi hic izlemem korku ve aksiyon izliyoruz cebimdeki yabanciyi izle dun izledik ben sevdim

Bu güzelmiş hemen başlayım.

Bendeki eksiklik Pkos tan kaynaklanıyor.
Bide canım tüp şeklinde içiyorum ama güneşle actif hale geliyor.
Tatile gidiyoruz otele 3 4 gün ondada pek yeterli olmuyor.

Komedi hic izlemem korku ve aksiyon izliyoruz cebimdeki yabanciyi izle dun izledik ben sevdim
yabancı komediler güzel oluyor .
korku izlemem korkarım aksiyon da izlerim
not aldım aklıma akşam açarız olmazsa
Bendeki eksiklik Pkos tan kaynaklanıyor.
Bide canım tüp şeklinde içiyorum ama güneşle actif hale geliyor.
Tatile gidiyoruz otele 3 4 gün ondada pek yeterli olmuyor.
hmm peynir ile yiyordum sanırım tekrar almam lazım aslında hafta içi alalım olmazsa eşimde bende kullanalım evde yok .
bugünlerde güneşin sağlığın değerini çok daha iyi anlıyorum

Yok canım tabi sürekli yersek ne kadar spor yaparsak yapalım veremeyiz senin durumun çok farklı bu hastalıklar vermeyi engeller ben şunu merak etmiştim bazıları koşu bandı işe yaramıyor dediğinden dolayı sordum devamlı kullanıyor musun faydasını gördünmü ben mesela leslienin daha çok faydasını gördüm benimde d vitaminim çok düşük yerlerde resmen her gün d vitamini damlası kullanıyorum bu gidişle iyice düşecek bu da engelmis mesela

Regl olmadın dimi daha ondan mı ki canım ben kesin beni gecmissindir diyordum yada ödem yapacak bir şeyim yedin?
Test yaptıysan ve hamile değilsen bence maydanoz limon suyu iç canım adetinide söker belki
Yok olmadım yaa ama ilacım ve ondan mı içsem diyorum tayt fln sikiyo elim ayağım şişti hep gerçi o hareketsizlik ten de olabilir
Kuzum mezundun sen dimi
Kilo ilk geldigim gün 90.4 tü
Bu sabah 92 ama reglim acayip şişim ve pkostan dolayı hapla oluyor ve çok sancılı oluyor.
Tm CNm listeye de yaz kilonu haftaya kadar aktif olursan listeye girersin sende
Mikemmel bı ilk olabiliriz

***14.Takım 667.Etap ***

SchonerDuft ( 63,30///%)sabit
Luluuu94
( 57,50/57,00/0,50/%0,87)
Pinarbartu ( 57.5/58/+0.50/%-0.87)
tgb1907 (68.1///%) sabit
magickk ( 61.4///% )sabit
diyetlikadn (61.9///%)sabit

14.takim ortalaması: 0.000

Şu an havlu attık

***14.Takım 667.Etap ***

SchonerDuft ( 63,30///%)sabit
Luluuu94
( 57,50/57,00/0,50/%0,87)
Pinarbartu ( 57.5/58/+0.50/%-0.87)
tgb1907 (68.1///%) sabit
magickk ( 61.4///% )sabit
diyetlikadn (61.9///%)sabit

14.takim ortalaması: 0.000

Kaptanım merhaba
Paylaşımda yazınca bir bakayım dedim de bu ortalamayı nasil yakaladınız buda bir basari
Ben 5.takim kaptan yardimcisiyim geçen hafta sonuncu olmuştuk o yuzden bu hafta biraz daha dikkat ettik ama yinede bizde de durumlar pek parlak değil eşler evde çocuklar evde habire hamur işi yapiyoruz hareket azaldı vs umarım kısa zamanda düzelir bu durum
Sevgiler saygılar

Cnm valla bn o eksiyi görmeseydim iyiydik aslında en azından 0 iz yani ekside n iyidir
Bizimde aynı yatma kalkma saatleri değişti eşim evde sürekli yiyoruz korkudan pazara da gidemiyoruz sebze de alamıyoruz nolcak bilmiuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…