- 23 Mart 2016
- 30.942
- 92.107
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.561
Şu zMnda sabit kalabilmek başarıCnm valla bn o eksiyi görmeseydim iyiydik aslındaen azından 0 iz yani ekside n iyidir
Bizimde aynı yatma kalkma saatleri değişti eşim evde sürekli yiyoruz korkudan pazara da gidemiyoruz sebze de alamıyoruz nolcak bilmiuorum
Bugün içmedim kahve eve geçince dezenfekte isleminden sonra sütlü içecem yanına da portakal ya da 2 kivi yicem .O kadar kilo verdik üstüne bı kahve iyi gider dimi
Komesi ya ağlanacak halimize gülüyoruz***14.Takım 667.Etap ***
SchonerDuft ( 63,30///%)sabit
Luluuu94 ( 57,50/57,00/0,50/%0,87)
Pinarbartu ( 57.5/58/+0.50/%-0.87)
tgb1907 (68.1///%) sabit
magickk ( 61.4///% )sabit
diyetlikadn (61.9///%)sabit
14.takim ortalaması: 0.000
Pınar sana bir sürprizim var hazır mısınBoyun çok iyi yaaa valla bnde 1.58
Hadi siz evdesiniz koca çoluk çocuk ya ben bana ne demeli işe gidip geliyorumKaptanım merhaba
Paylaşımda yazınca bir bakayım dedim de bu ortalamayı nasil yakaladınız buda bir basari
Ben 5.takim kaptan yardimcisiyim geçen hafta sonuncu olmuştuk o yuzden bu hafta biraz daha dikkat ettik ama yinede bizde de durumlar pek parlak değileşler evde çocuklar evde habire hamur işi yapiyoruz hareket azaldı vs umarım kısa zamanda düzelir bu durum
Sevgiler saygılar
Ben korkak ama nerde pazar varsa alıyorum dönüp dolaşıp bakla alıyorum ıspanak alıyorumCnm valla bn o eksiyi görmeseydim iyiydik aslındaen azından 0 iz yani ekside n iyidir
Bizimde aynı yatma kalkma saatleri değişti eşim evde sürekli yiyoruz korkudan pazara da gidemiyoruz sebze de alamıyoruz nolcak bilmiuorum
Evet canım mezundum ve mezuniyetim de 6ayı geçtiği için yeni üye gibi girebiliyormuşum galiba canımYok olmadım yaa ama ilacım ve ondan mı içsem diyorum tayt fln sikiyo elim ayağım şişti hep gerçi o hareketsizlik ten de olabilir
Kuzum mezundun sen dimi
Tm CNm listeye de yaz kilonu haftaya kadar aktif olursan listeye girersin sende
Mikemmel bı ilk olabiliriz
Ay nolmus nolmussssssssKomesi ya ağlanacak halimize gülüyoruz
Pınar sana bir sürprizim var hazır mısın
Hadi siz evdesiniz koca çoluk çocuk ya ben bana ne demeli işe gidip geliyorum
Arada 10 dk da olsa yürüyorum yine de sabit
Ben korkak ama nerde pazar varsa alıyorum dönüp dolaşıp bakla alıyorum ıspanak alıyorumbimden ve a101 den de çıkmıyorum valla
Ayy dur ben bı bakayım onlara geçen haftayla bu hafta arasında kilo farkın ne sabit mi sabittir inşallah bozmayak listeyiEvet canım mezundum ve mezuniyetim de 6ayı geçtiği için yeni üye gibi girebiliyormuşum galiba canımSchonerDuft ve @tgb1907 öyle bişey demişlerdi sanırım canım birde başlangc 63.6 iken hedef kilom kaç olabiliyor? 58 yeterli mi?
Hedef kilonu 57.3 yapabiliyosun yani 5i iyidirrrEvet canım mezundum ve mezuniyetim de 6ayı geçtiği için yeni üye gibi girebiliyormuşum galiba canımSchonerDuft ve @tgb1907 öyle bişey demişlerdi sanırım canım birde başlangc 63.6 iken hedef kilom kaç olabiliyor? 58 yeterli mi?
Saol canım gel beraber olsun🍽Sunumunu cok seviyorum canimafiyet olsun
Üzme kendini canım biraz hareketle verirsinGünaydın kizlar ben artidayim hemde 500granlamıyorum dikkat ediyorum normalde giderdi az az sabit kaldığım çok nadir olurdu ama diyet yaparken artıda olmakta
Ödemdir canım o bitince normale dönersinKilo ilk geldigim gün 90.4 tü
Bu sabah 92 ama reglim acayip şişim ve pkostan dolayı hapla oluyor ve çok sancılı oluyor.
Sabit canımAyy dur ben bı bakayım onlara geçen haftayla bu hafta arasında kilo farkın ne sabit mi sabittir inşallah bozmayak listeyi
Tamam süperHedef kilonu 57.3 yapabiliyosun yani 5i iyidirrr
Başlangıç kilonu kaç yazayım 2 hafta deneme süresi oluyodu ya 63.7 mi yazayım yineTamam süperzaten bende 57-58 arası istiyodum kuzum beni 63.6 ile sabit olarak ve hedef 57 olarak alabilirsin listeye ozaman P Pinarbartu
Senide haftaya alalım listeye en azından kulunun yanına kilo veren birileri olsunEki Görüntüle 2609802
Iyi günler kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta:59.9
Bu hafta:59.3
Fark:-600
Yüzde:%1,001
***14.Takım 667.Etap ***
SchonerDuft ( 63,30///%)sabit
Luluuu94 ( 57,50/57,00/0,50/%0,87)
Pinarbartu ( 57.5/58/+0.50/%-0.87)
tgb1907 (68.1///%) sabit
magickk ( 61.4///% )sabit
diyetlikadn (61.9///%)sabit
fit blone (63.6///%)sabit yeni üye b.tarih 13mart b.kg hedef 58
14.takim ortalaması: 0.000
63.8 i de baz alabilirsn canm sen bilirsinBaşlangıç kilonu kaç yazayım 2 hafta deneme süresi oluyodu ya 63.7 mi yazayım yine
Kabul ederler mi kiçok sevindim teşekkür ederim canım
63.8 i de baz alabilirsn canm sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?