- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.601
Bende verdim bendeHoşgeldin canımyandık şimdi spor listesinde hepimizi geçersin sen biraz takımımız hareketlenir belki sayende malum hepimiz sabitiz sadece lulu vermiş
Sen listede değilsin ki canım listeye gir de yüzdemizi yukselt işimize yaramıyo senin kilo vermenBende verdim bendegecen cuma 66.7 bugun 66.2 azcik yarim kilocuk
Evet dogru onu atladim ben listede degildimSen listede değilsin ki canım listeye gir de yüzdemizi yukselt işimize yaramıyo senin kilo vermen
Neden değilsinEvet dogru onu atladim ben listede degildim
Olmuyor diye biliyorum kuzumNeden değilsinbu hafta sıfır cektik
Yok canım tabi sürekli yersek ne kadar spor yaparsak yapalım veremeyiz senin durumun çok farklı bu hastalıklar vermeyi engeller ben şunu merak etmiştim bazıları koşu bandı işe yaramıyor dediğinden dolayı sordum devamlı kullanıyor musun faydasını gördünmü ben mesela leslienin daha çok faydasını gördüm benimde d vitaminim çok düşük yerlerde resmen her gün d vitamini damlası kullanıyorum bu gidişle iyice düşecek bu da engelmis mesela
Canım boyum olmasa zaten top gibi olurum.Boyun çok iyi yaaa valla bnde 1.58
Bildirip söyle düzeltsinler istersen canım bir aksilik çıkmasın sonraGeç kaldım sanırım yaa erken bakayım keşke bn onu hesaplamistmm da düz 58olsun dediydim
Valla ne süpriz olur insanlaraHoşbulduk kuzum
gerinizde kalmışım zaten atak yapmam şartsizi yakalamak için son sürat gidicem artk sizde benle birlikte gaza gelirsiniz korona karantina bitene kadar incecik olalm sokağa birden çıkınca bizi görenler şaşıp kalsın
Evt herkes kendini yemeğe verip kilo almış iken bizim incecik olduğmuzu görenler şaşıp kalır artkValla ne süpriz olur insanlara
Bu benimde aklımda herkes yiyorken zayıflayıp çıkmak ne güzel olur.Ayy inşallah kuzum ya etrafta herkes pasta börek yapa yapa bu gidişle yuvarlanacaklar biz tam aksi incecik olalım onlara inat şaşıp kalsınlar
Ayy sen diyince bende yürüyeyim ya öyle evde süs gibi duruyor hep işe yaramıyor diyenler yüzünden bırakmıştım hele ramazanda resmen kurtarıcı arada onu da yapayım bir gün o bir gün leslie çok iyi olur bence hem eşimin dırdırından biktim niye aldık biz bunu diyip duruyorBen kullanıyorum canım hatta evde işe en çok işe yarıyan eşya.
3 tane çocuğu bırak spora git çok zor.
Canım ilk evladımı tüp bebek tedavisi ile kucagıma aldım.
Kadın dogum uzmanım mutlaka yürüyüş yapmamı ve kilo vermemim tedaviye yardımcı olur deyince aldım 7 yıl oldu.
68 e kadar düşmüştüm.
Dogum emzirme derken oldum 94 sonra 70 düştüm. Ben 45 dk 55 dk hatta bazen daha fazla yürüyorum.
Hele şu ortamda bire bir.
Benimde hedef kiloma 3 kilo vardı ben hiç bilmiyordum listede böyle kural olduğunu benim hedef kiloyu 55 yapmışlar iyi miEvet dogru onu atladim ben listede degildim
Tam karatay menüsü canım afiyet olsunBugün sabah kahvaltısı geç kaldı erken kalkıyorum çocukları yedirip ancak 12.00
2 yumurta, 1 y. Kaşığı lor, 2 dilim pastırma,
4 ceviz, 6 zeytin, 1 parça beyaz peynir domates biber
Akşam 18.00
1 kase karalahana çorbası, 4 y. Kaşığı patlıcan yemegi, yogurt
Ara 20.00
1 fincan sütlü kahve 1 kuru kayısı 10 tane çig badem
Su 2 litre ama daha içerim
55 dk yürüyüş
benim boy 155 canımKız benim boy diyetisyende 1. 56 çıktı en kısa benim : D
Benimde hedef kiloma 3 kilo vardı ben hiç bilmiyordum listede böyle kural olduğunu benim hedef kiloyu 55 yapmışlar iyi mi
Evt herkes kendini yemeğe verip kilo almış iken bizim incecik olduğmuzu görenler şaşıp kalır artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?