- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.621
Sende mi karatay yapiyosun canım tam soracaktım unutmuşum ben çok karatay yaptım artık yapamıyorum gerçekten yumurtadan midem bulandı hemde 3 sene falan yapmisligim var çok da güzel kilo verdim ama şimdi bunyeme uymuyor o yüzden bıraktım 2 yumurtayı asla yiyemiyorum bilmiyorum bana ne oldu eskiden hiç böyle sıkıntım yoktu memnundum karataydan ama bırakmak zorunda kaldım böyle ortaya karışık kendime göre eski diyetisyenimin menüsüne göre uyarladımEki Görüntüle 2610032
Iyi akşamlar kızlar sabah karatay kahvalrısı yaptım çekmeyi unuttum
Akşam 18.00
Tavuk çorbası
Haşlanmış tavuk
Salata sofradan yedim
Yoğurt
Evet canım karatay yapıyorum bilmiyorum yumurtayı normaldede yiyorum o yüzden seviyorum her türlü olabilir ama 3 yılda uzun süre canım belki bıkmış olabilirsin sana nasıl uyuyorsa öyle devam et tabii ki canımSende mi karatay yapiyosun canım tam soracaktım unutmuşum ben çok karatay yaptım artık yapamıyorum gerçekten yumurtadan midem bulandı hemde 3 sene falan yapmisligim var çok da güzel kilo verdim ama şimdi bunyeme uymuyor o yüzden bıraktım 2 yumurtayı asla yiyemiyorum bilmiyorum bana ne oldu eskiden hiç böyle sıkıntım yoktu memnundum karataydan ama bırakmak zorunda kaldım böyle ortaya karışık kendime göre eski diyetisyenimin menüsüne göre uyarladım
Aynen öyle canım kişiden kişiye değişiyor gerçekten bir diyet herkese uymayabiliyor sıkıldım artık sanırım ve ekmeği çok özledim eşim yedikçe benim canım çekmeye başlamıştı ve mutlaka yiyiyordum dedim böyle olmayacak en iyisi bırakayım inşallah sende faydasını görürsünEvet canım karatay yapıyorum bilmiyorum yumurtayı normaldede yiyorum o yüzden seviyorum her türlü olabilir ama 3 yılda uzun süre canım belki bıkmış olabilirsin sana nasıl uyuyorsa öyle devam et tabii ki canım
3 kilo çok az bnm 6 kilo seninde 6olsunOlmuyor diye biliyorum kuzumlisteye girerken hedef min. %10 olmali o da bende 6 kilo civari yapiyor benim hedefime 3 kilo var
Allah dağına göre kar veriyo demek kiCanım boyum olmasa zaten top gibi olurum.
bı aksilik çıkarsa söylerler herhalde yaBildirip söyle düzeltsinler istersen canım bir aksilik çıkmasın sonra
Viy annem kaadarsin aramızda 3 cm varbenim boy 155 canım
3 kilo çok az bnm 6 kilo seninde 6olsun
Allah dağına göre kar veriyo demek ki
bı aksilik çıkarsa söylerler herhalde ya
Viy annem kaadarsin aramızda 3 cm var
Evet canım her diyet herkese uymuyor gerçekten biri yiyince zor oluyordur tabi kültürümüzde ekmek hamurişi var zaten insanın canı çekiyor ister istemez sen ölçülü yedikten sonra bişey olmaz inş canım inşAynen öyle canım kişiden kişiye değişiyor gerçekten bir diyet herkese uymayabiliyor sıkıldım artık sanırım ve ekmeği çok özledim eşim yedikçe benim canım çekmeye başlamıştı ve mutlaka yiyiyordum dedim böyle olmayacak en iyisi bırakayım inşallah sende faydasını görürsün
Canım ne seyretmeyi seviyosan aç izle o zaman daha güzel oluyor.Ayy sen diyince bende yürüyeyim ya öyle evde süs gibi duruyor hep işe yaramıyor diyenler yüzünden bırakmıştım hele ramazanda resmen kurtarıcı arada onu da yapayım bir gün o bir gün leslie çok iyi olur bence hem eşimin dırdırından biktim niye aldık biz bunu diyip duruyor
Aslında en güzeli tv karşısında olması canım sıkılmazsın da müzik açıyorum bende sanki tv olsa daha iyi olur evet yanında eliptik olsa keşke inanılmaz inceltiyor bende isterdim ama yerim yok malesefCanım ne seyretmeyi seviyosan aç izle o zaman daha güzel oluyor.
Yada aç müziği sonuna kadar sende söyle
Ben bide yanına epliktik almayı düşünüyorum koymaya yer yok.
Tüh ya ilk defa birinci oldum diye sevinmiştimHigh kinees 330 kere
Lesli 3 mil yapıldı
00 olmadan yazdım zannettim meğersem yazıp tıklamamışım
O kadar hevesim vardiki yapmak için başımın ağrısından kurtulamadım ama yarın yapıcam diğer hareketten önce insallahTüh ya ilk defa birinci oldum diye sevinmiştimkızlar sadece ikimiz mi yapmışız ya siz niye yapmadınız çok zevkli oysaki en sevdiğim hareketlerden dahada fazla yapardım da canım istemedi
Ahahahaah şu an sevindim
benim boy 155 canım
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2610032
Iyi akşamlar kızlar sabah karatay kahvalrısı yaptım çekmeyi unuttum
Akşam 18.00
Tavuk çorbası
Haşlanmış tavuk
Salata sofradan yedim
Yoğurt
Sen ve karatay bir bütündü.Sende mi karatay yapiyosun canım tam soracaktım unutmuşum ben çok karatay yaptım artık yapamıyorum gerçekten yumurtadan midem bulandı hemde 3 sene falan yapmisligim var çok da güzel kilo verdim ama şimdi bunyeme uymuyor o yüzden bıraktım 2 yumurtayı asla yiyemiyorum bilmiyorum bana ne oldu eskiden hiç böyle sıkıntım yoktu memnundum karataydan ama bırakmak zorunda kaldım böyle ortaya karışık kendime göre eski diyetisyenimin menüsüne göre uyarladım
Sen Ne yaptın öyle700 Hugh knees yaptım unutmuşum yazmayı
Başka birine daha ölçülerecem güvenmedim çünkük kadar kısa olamam
Yaşasın en kısa ben değilim
Afiyet olsun canım
Sen ve karatay bir bütündü.
Ne zaman bıraktın karatay ı
Sen Ne yaptın öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?