Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oyle canim ya o kadar yaptım ki millet sasiriyo nasıl bıraktın diye birakali cok oldu aslında yazdan beri nerdeyse yapmıyorum arada iki yumurta yediğim oluyor ama üst üste devam etmiyorum midem kaldirmiyo artık o yüzden bıraktım bu şekilde az gidecek belki ama olsun öbur türlü akşama kadar bulantı çekiyordum

Rahat olman önemli canım bende listeme geri döndüm ne kadar uyabilirsem.
Yumurta yazın yenmiyor sanırım bugün 2 tane yedim midem kalktı. Peynirde yiyemiyorum. Tost yedim mi midem ağrıyor arada yesem sıkıntı olmuyor. Kahvaltı seçeneğim kalmadı sütte dokunuyor ayrıca.
Ay bem aç kalayım

Hoşbulduk canııımmmm tebrik ederim seni ne güzel kilo vermişsin öyle benim hedef kiloma varmışsın bile darısı bana 57 sanada devamı gelsin inşlh hedefine kolayca var
İnşallah canım hep birlikte inşallah
Ip atlamaya başladın mı bakalım senin rekorunu bekliyorum bugün
Yok ya cakildim kaldım koltuğa
Birazdan oğlum uyursa belki inşallah
Pess bende diyordum ki lulu nerde yapmamasına imkan yok derken kız 700 yapmış ya
Utandirisen beni bak

Çorba iç canım kalan tek seçenek o gibi

Ne güzel canım sevindim bende bu sıra korselere taktım sipariş vermek istiyorum
Bu ara birşey sipariş verme canım.
2 3 ay bekle
Çorba iç canım kalan tek seçenek o gibi
Ay o da sarmıyor.. âtlamakta olmaz gibi.
Kizlaarrr nabersiniizzzz bugün geç uyandım daha doğrusu erken uyandım geri uyudum kahvaltı ortalığı toplama vs şimdi kahvemi icicem sonra işe devam hiç bitmiyorduuu
Off bende bitiremedim sadece çamaşır ser katla murfakla ilgilen yaptım

Tüh ya ilk defa birinci oldum diye sevinmiştim kızlar sadece ikimiz mi yapmışız ya siz niye yapmadınız çok zevkli oysaki en sevdiğim hareketlerden dahada fazla yapardım da canım istemedi
Burda herkes birinci canım önemli olan hareket etmek ❤❤❤bencede diğerlerine göre daha eğlenceli canım lesliden sonra yapmasaydım birazda yapardım bende

Kizlaarrr nabersiniizzzz bugün geç uyandım daha doğrusu erken uyandım geri uyudum kahvaltı ortalığı toplama vs şimdi kahvemi icicem sonra işe devam hiç bitmiyorduuu
Afiyet olsun canım 12 buçukta kahvaltı ettim bende odayı sağ solu topla derken bu saat oldu yeşilçay yapıp balkona çıkayım ne var ne yok bakayım bende

Bu ara birşey sipariş verme canım.
2 3 ay bekle

Ay o da sarmıyor.. âtlamakta olmaz gibi.

Off bende bitiremedim sadece çamaşır ser katla murfakla ilgilen yaptım
Virüsten dolayı zaten 5-7 gün bekletip sonra veriyorlarmış kargoya bende gelince açmam 3-5 gün diye düşündüm yoksa normalde vermem de sanki ise yarayacak gibi geliyor ki yararsa motivasyon olur banada

Saol canım yalnız değilsiniz kızlar bende 1.55
Tüm yerden bitmeler toplanmışız
Virüsten dolayı zaten 5-7 gün bekletip sonra veriyorlarmış kargoya bende gelince açmam 3-5 gün diye düşündüm yoksa normalde vermem de sanki ise yarayacak gibi geliyor ki yararsa motivasyon olur banada
Bence güvenme canım motivasyon için çok şey var başka bir şey bulursun mutlaka

Tüm yerden bitmeler toplanmışız

Bence güvenme canım motivasyon için çok şey var başka bir şey bulursun mutlaka
Bilmiyorum canım bakalım zaten dışarı çıkınca karta para yuklememiz lazım daha yakindada gidilmez herhalde versem bile sipariş bir ayı bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…