- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.641
Tamamlamış say sen1000 e tamamlayacaktım sonra ama fırsat olmadı
Hoşbulduk canııımmmmblonde ambition canım hoşgeldin
Ip atlamaya başladın mı bakalım senin rekorunu bekliyorum bugünblonde ambition canım hoşgeldin
Pess bende diyordum ki lulu nerde yapmamasına imkan yok700 Hugh knees yaptım unutmuşum yazmayı
Oyle canim ya o kadar yaptım ki millet sasiriyo nasıl bıraktın diye
Başka birine daha ölçülerecem güvenmedim çünkük kadar kısa olamam
Yaşasın en kısa ben değilim
Afiyet olsun canım
Sen ve karatay bir bütündü.
Ne zaman bıraktın karatay ı
Sen Ne yaptın öyle
Rahat olman önemli canım bende listeme geri döndüm ne kadar uyabilirsem.Oyle canim ya o kadar yaptım ki millet sasiriyo nasıl bıraktın diyebirakali cok oldu aslında yazdan beri nerdeyse yapmıyorum arada iki yumurta yediğim oluyor ama üst üste devam etmiyorum midem kaldirmiyo artık o yüzden bıraktım bu şekilde az gidecek belki ama olsun öbur türlü akşama kadar bulantı çekiyordum
İnşallah canım hep birlikte inşallahHoşbulduk canııımmmmtebrik ederim seni ne güzel kilo vermişsin öyle benim hedef kiloma varmışsın bile darısı bana 57 sanada devamı gelsin inşlh hedefine kolayca var
Yok ya cakildim kaldım koltuğaIp atlamaya başladın mı bakalım senin rekorunu bekliyorum bugün
Utandirisen beni bakPess bende diyordum ki lulu nerde yapmamasına imkan yokderken kız 700 yapmış ya
Ne güzel canım sevindim bende bu sıra korselere taktım sipariş vermek istiyorumKızlar dolabımba iki tane kıyafet vardı ikisi de oldu biraz dahs versem sanırım bol olacaklar : D
Çorba iç canım kalan tek seçenek o gibiRahat olman önemli canım bende listeme geri döndüm ne kadar uyabilirsem.
Yumurta yazın yenmiyor sanırım bugün 2 tane yedim midem kalktı. Peynirde yiyemiyorum. Tost yedim mi midem ağrıyor arada yesem sıkıntı olmuyor. Kahvaltı seçeneğim kalmadı sütte dokunuyor ayrıca.
Ay bem aç kalayım
Bu ara birşey sipariş verme canım.Ne güzel canım sevindim bende bu sıra korselere taktım sipariş vermek istiyorum
Ay o da sarmıyor.. âtlamakta olmaz gibi.Çorba iç canım kalan tek seçenek o gibi
Off bende bitiremedim sadece çamaşır ser katla murfakla ilgilen yaptımKizlaarrr nabersiniizzzzbugün geç uyandım daha doğrusu erken uyandım geri uyudum kahvaltı ortalığı toplama vs şimdi kahvemi icicem sonra işe devam hiç bitmiyorduuu
Burda herkes birinci canım önemli olan hareket etmek ❤❤❤Tüh ya ilk defa birinci oldum diye sevinmiştimkızlar sadece ikimiz mi yapmışız ya siz niye yapmadınız çok zevkli oysaki en sevdiğim hareketlerden dahada fazla yapardım da canım istemedi
Afiyet olsun canım 12 buçukta kahvaltı ettim bende odayı sağ solu topla derken bu saat oldu yeşilçay yapıp balkona çıkayım ne var ne yok bakayım bendeKizlaarrr nabersiniizzzzbugün geç uyandım daha doğrusu erken uyandım geri uyudum kahvaltı ortalığı toplama vs şimdi kahvemi icicem sonra işe devam hiç bitmiyorduuu
Saol canım yalnız değilsiniz kızlar bende 1.55
Başka birine daha ölçülerecem güvenmedim çünkük kadar kısa olamam
Yaşasın en kısa ben değilim
Afiyet olsun canım
Sen ve karatay bir bütündü.
Ne zaman bıraktın karatay ı
Sen Ne yaptın öyle
Virüsten dolayı zaten 5-7 gün bekletip sonra veriyorlarmış kargoya bende gelince açmam 3-5 gün diye düşündüm yoksa normalde vermem de sanki ise yarayacak gibi geliyor ki yararsa motivasyon olur banadaBu ara birşey sipariş verme canım.
2 3 ay bekle
Ay o da sarmıyor.. âtlamakta olmaz gibi.
Off bende bitiremedim sadece çamaşır ser katla murfakla ilgilen yaptım
Tüm yerden bitmeler toplanmışızSaol canım yalnız değilsiniz kızlar bende 1.55
Bence güvenme canım motivasyon için çok şey var başka bir şey bulursun mutlakaVirüsten dolayı zaten 5-7 gün bekletip sonra veriyorlarmış kargoya bende gelince açmam 3-5 gün diye düşündüm yoksa normalde vermem de sanki ise yarayacak gibi geliyor ki yararsa motivasyon olur banada
Bilmiyorum canım bakalım zaten dışarı çıkınca karta para yuklememiz lazım daha yakindada gidilmez herhalde versem bile sipariş bir ayı bulurTüm yerden bitmeler toplanmışız
Bence güvenme canım motivasyon için çok şey var başka bir şey bulursun mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?