- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.661
Harika bence bu gidişle yaza kadar çok iyi vereceksinKızlar dolabımba iki tane kıyafet vardı ikisi de oldu biraz dahs versem sanırım bol olacaklar : D
Bnde pide yapiyom şimdiBu ara birşey sipariş verme canım.
2 3 ay bekle
Ay o da sarmıyor.. âtlamakta olmaz gibi.
Off bende bitiremedim sadece çamaşır ser katla murfakla ilgilen yaptım
Bizim burası yağmurlu yaa soguk cikmayoz balkona bileAfiyet olsun canım 12 buçukta kahvaltı ettim bende odayı sağ solu topla derken bu saat oldu yeşilçay yapıp balkona çıkayım ne var ne yok bakayım bende
Riske gerek yok canım .Bilmiyorum canım bakalım zaten dışarı çıkınca karta para yuklememiz lazım daha yakindada gidilmez herhalde versem bile sipariş bir ayı bulur
Insallah ya .Harika bence bu gidişle yaza kadar çok iyi vereceksin
Haklısın canım inşallah biter bu illetRiske gerek yok canım .
Ben pimpirikli biriyim seni bilemem allah korusun vicdan azabı da var işin içinde
Insallah ya .
Ee leslie yapıyor musun.
Isi eve getirecem o süre boyunca spor saati yaparım senle paslasalım olur mu her gün
Afiyet olsun canım...Bnde pide yapiyom şimdiazıcık yerim ucundan ekmek yapacaktım pide de yapayım dedm evdekilere değişiklik olsun
Bizim burası yağmurlu yaa soguk cikmayoz balkona bile
Aynen canimTüm yerden bitmeler toplanmışız
Bence güvenme canım motivasyon için çok şey var başka bir şey bulursun mutlaka
Ip atladın mı bakalımAynen canim
Yok daha atlamadım lesli yaptım yemek yiyeyim sonra yaparım ipsiz ip atlamayıIp atladın mı bakalım
Yok ben koymuyorum un su tuz maya şeker isterse de süt ama bn lavaş beceremiuorum ya olmuyo normal ekmek yapiyomAfiyet olsun canım...
Luluuu94 ve sana özetinden yarın bende lavaş yapacam yumurta koyuyor musunuz için e
Yok canım un su tuz bazen mayada koyuyorum ama şöyle bir püf noktası var onu öğrendiğimdem beri çok güzel oluyor başlarda hep kuruyordu mayada koysam iyice sarıp sarmalasamda kuruyorduAfiyet olsun canım...
Luluuu94 ve sana özetinden yarın bende lavaş yapacam yumurta koyuyor musunuz için e
Ben 210 yaptım yapmaya devam edecem yatmaya yakın yaparım artıkYok daha atlamadım lesli yaptım yemek yiyeyim sonra yaparım ipsiz ip atlamayı
Ben ikisini de hiç yapmadım. Bakalım yarın öğrenecemYok ben koymuyorum un su tuz maya şeker isterse de süt ama bn lavaş beceremiuorum ya olmuyo normal ekmek yapiyom
Hmm islatirim canım .Yok canım un su tuz bazen mayada koyuyorum ama şöyle bir püf noktası var onu öğrendiğimdem beri çok güzel oluyor başlarda hep kuruyordu mayada koysam iyice sarıp sarmalasamda kuruyordu
Söyle ki temiz bir fisfis şişen varsa su doldur lavaslar pişer pismez bez üzerine al iki tarafına da çok az su fislat ve siradikinide aynı şekilde ve üst üste diz iyice sar sonra posetede koy miss
Sen dinlensen biraz canım.Kizlar bugun spor ip atlama miyapayim bari biraz
Nasıl oldun tubimKizlar bugun spor ip atlama miyapayim bari biraz
2 su bardağı undanmiBen 210 yaptım yapmaya devam edecem yatmaya yakın yaparım artık
Ben ikisini de hiç yapmadım. Bakalım yarın öğrenecem
Hmm islatirim canım .
Su yerine biraz süt koysam nasıl olur 2 su bardağından kaç beze çıkar
Hmm 4 bardak yapayım 30 cm belki daha büyük bir teflon tencerem var onda yaparım2 su bardağı undanmi
Bilemiyorum ki en fazla beş çıkar herhalde tavanın büyüklüğüne bağlı
Sütte koyabilirsin tabi yumuşak olmasını sağlar
3 yap canım aç aç sıkılıyor insan hamur açarkenHmm 4 bardak yapayım 30 cm belki daha büyük bir teflon tencerem var onda yaparım
O da doğru 2 yapayım ben3 yap canım aç aç sıkılıyor insan hamur açarken
Evet 5 tane bile olsa size yeter boşver fazlasını ben bişey yaptimmi az az yapmayı seviyorum elim bol değildir öyle ya yenmezde kalırsa diye kurabiye yaparken bile tarifteki malzemeleri yarı yarıya indirip öyle yapıyorumO da doğru 2 yapayım ben
Üşenirim bir daha yapmaya sonra
Pastayı bol bol yaparım canım difrize atabilirim eşim işe götürür diye .Yarın tarçınlı kek ve dolma sarma yapacam bakalım birde lavaş ekmeği yaparımEvet 5 tane bile olsa size yeter boşver fazlasını ben bişey yaptimmi az az yapmayı seviyorum elim bol değildir öyle ya yenmezde kalırsa diye kurabiye yaparken bile tarifteki malzemeleri yarı yarıya indirip öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?