Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu ara birşey sipariş verme canım.
2 3 ay bekle

Ay o da sarmıyor.. âtlamakta olmaz gibi.

Off bende bitiremedim sadece çamaşır ser katla murfakla ilgilen yaptım
Bnde pide yapiyom şimdi azıcık yerim ucundan ekmek yapacaktım pide de yapayım dedm evdekilere değişiklik olsun
Afiyet olsun canım 12 buçukta kahvaltı ettim bende odayı sağ solu topla derken bu saat oldu yeşilçay yapıp balkona çıkayım ne var ne yok bakayım bende
Bizim burası yağmurlu yaa soguk cikmayoz balkona bile

Bilmiyorum canım bakalım zaten dışarı çıkınca karta para yuklememiz lazım daha yakindada gidilmez herhalde versem bile sipariş bir ayı bulur
Riske gerek yok canım .
Ben pimpirikli biriyim seni bilemem allah korusun vicdan azabı da var işin içinde
Harika bence bu gidişle yaza kadar çok iyi vereceksin
Insallah ya .
Ee leslie yapıyor musun.
Isi eve getirecem o süre boyunca spor saati yaparım senle paslasalım olur mu her gün

Haklısın canım inşallah biter bu illet

Bnde pide yapiyom şimdi azıcık yerim ucundan ekmek yapacaktım pide de yapayım dedm evdekilere değişiklik olsun

Bizim burası yağmurlu yaa soguk cikmayoz balkona bile
Afiyet olsun canım...
Luluuu94 ve sana özetinden yarın bende lavaş yapacam yumurta koyuyor musunuz için e

Afiyet olsun canım...
Luluuu94 ve sana özetinden yarın bende lavaş yapacam yumurta koyuyor musunuz için e
Yok canım un su tuz bazen mayada koyuyorum ama şöyle bir püf noktası var onu öğrendiğimdem beri çok güzel oluyor başlarda hep kuruyordu mayada koysam iyice sarıp sarmalasamda kuruyordu
Söyle ki temiz bir fisfis şişen varsa su doldur lavaslar pişer pismez bez üzerine al iki tarafına da çok az su fislat ve siradikinide aynı şekilde ve üst üste diz iyice sar sonra posetede koy miss

Yok daha atlamadım lesli yaptım yemek yiyeyim sonra yaparım ipsiz ip atlamayı
Ben 210 yaptım yapmaya devam edecem yatmaya yakın yaparım artık
Yok ben koymuyorum un su tuz maya şeker isterse de süt ama bn lavaş beceremiuorum ya olmuyo normal ekmek yapiyom
Ben ikisini de hiç yapmadım. Bakalım yarın öğrenecem
Hmm islatirim canım .
Su yerine biraz süt koysam nasıl olur 2 su bardağından kaç beze çıkar

2 su bardağı undanmi
Bilemiyorum ki en fazla beş çıkar herhalde tavanın büyüklüğüne bağlı
Sütte koyabilirsin tabi yumuşak olmasını sağlar

O da doğru 2 yapayım ben
Üşenirim bir daha yapmaya sonra
Evet 5 tane bile olsa size yeter boşver fazlasını ben bişey yaptimmi az az yapmayı seviyorum elim bol değildir öyle ya yenmezde kalırsa diye kurabiye yaparken bile tarifteki malzemeleri yarı yarıya indirip öyle yapıyorum

Pastayı bol bol yaparım canım difrize atabilirim eşim işe götürür diye .Yarın tarçınlı kek ve dolma sarma yapacam bakalım birde lavaş ekmeği yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…