Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yapıyorum canım bugün bişey yapmadım ama işi eve getirmen iyi olmuş bence daha güvenli çok iyi olur sende leslie yaparmisin şu an ne yapıyorsun

Öksürük ve bogaz agrisi var sadece canlar
Eliptik bisikletimi komsudan istedim ne kadar evde duracagimiz belli degil spora basliyorum
Telefondan film izlerken yaparim diye düsünüyorum
Geçmiş olsun canım ya inşallah iyilesirsin ateşin varmıydı aman hastalık kapıda

Kahvaltı = 2hşlnmş yumurta,beyz peynir,zeytn, domates,biber,1dilim ekmek,çay

Ara= 1portakal

Öğlen= fırında tavuklu patates ,3kaşık yoğurt

Ara= sütlü çznblr kahve, 1avuç fıstık

Akşam=1kase tarhana çorbosı

Artk yerleşmenin son günleri tam bitti diyordum ama doğal gaz kombilerini temizlettik yıkattık ondan baya uğraş iş oldu yine kızlar halsiz kalmştm aslında ama gene de ek olarak spor yapmadan günü kapatmak içime sinmedi kendimi zorlayp 45dakika bisiklet yaptım yarın da tablo,ayna vs.leri çakıp makyaj masamı düzenledim mi iş bitiyor artk sadece bahçe düzenlemesi kalacak o zaten keyfi iş acelesi yok

Cok güzel canım afiyet olsun yinede iyi spor yapmışsın ben olsam yapamazdım ev yerleştirme insanı çok yoruyor

Masallah canım ben daha kalkmadım bile

Son düzenleme:
Canım nereden alıyorsun yumurtanı eger market yumurtası yiyosan ondan olmuş olabilir???

Ben ilk tüp bebek tedavisinde ohss geçirdim yani içtigim su vücudumun belirli yerlerinde toplandı cigerimden 4 litre su aldılar.
Protein eksikliği vardı.
Bana Karatay degil kadın dogum uzmanım yememi önerdi.

Ama açık dolaşan tavuk yumurtası

Canım öyle hepten degilde degişik tariflerin içinde denesen olurmu??

Mesela ezik 1 muzun içine kırıp pancake yapsan.

Kizlaarrr nabersiniizzzz bugün geç uyandım daha doğrusu erken uyandım geri uyudum kahvaltı ortalığı toplama vs şimdi kahvemi icicem sonra işe devam hiç bitmiyorduuu
Canım evde kalmak ve ev hanımlıgı cidden zor.
Sabah 8 den akşam 8 e kadar çalıştım.
Gene işe giderken bi kapıyı çarpıp çıkıyon.
Tabiki şikayet degil şu zor günleri bi atlatalım.
Bugün oglum üstümü degiştir gidelim diye agladı.
Bi an şaşırdım ne yapcagımı sonrada konuşmadı.

Cok güzel canım afiyet olsun yinede iyi spor yapmışsın ben olsam yapamazdım ev yerleştirme insanı çok yoruyor
Evt canım hakikaketen çok yorucu gece oldumu nasl yatıp nasl kalktğmı bilmiyorum gece yatağa girdiğim gibi uyuyakalîyorum ve öyle derin bir uykuya geçiyorum ki sanki gözümü yeni kapamşken bi bakyrm sabah olmuş

Çok gecmiş olsun canım evet doğru söylüyorsun doğal köy yumurtasıyla market yumurtası arasında çok fark bencede ondan olabilir degisik tariflerle yenebilir yine

Canım gezen tavuk yumurtası diye alıyoruz hep bilmiyoruz ki belki de yalan senin protein eksikliğin varmış bak doktor önermiş bende fazlalık var diye düşünüyorum cesitlendirdim aslında ama çok da çeşit yapamıyorsun ki aslında şöyle bana yağda yumurta dokunuyor onu iyice anladım 1 tane bile olsa dokunuyor illa haşlama olacak ama her gün iki haşlanmış yumurta yemekten biktim peynirden falan bilmiyorum ara verince belki düzelirim yaşayıp görmem lazım

Dikkat et canım çok yorma kendini hastalık bu zamanları çok seviyor aman yani

Çok gecmiş olsun canım evet doğru söylüyorsun doğal köy yumurtasıyla market yumurtası arasında çok fark bencede ondan olabilir degisik tariflerle yenebilir yine
Yok canım market yumurtası almıyoruz kesinlikle o bildiğimiz markalar falan değil yani elimle seçiyorum ve yumurta gerçekten doğal gezen tavuk kesinlikle değil tabi o imkansız ancak kendim beslemeliyim ama market değil geziyorsada yem yiyiyordur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…