- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.681
Sen dinlensen biraz canım.
Nasıl oldun
Öksürük ve bogaz agrisi var sadece canlarNasıl oldun tubim
Yapıyorum canım bugün bişey yapmadım ama işi eve getirmen iyi olmuş bence daha güvenli çok iyi olur sende leslie yaparmisin şu an ne yapıyorsunRiske gerek yok canım .
Ben pimpirikli biriyim seni bilemem allah korusun vicdan azabı da var işin içinde
Insallah ya .
Ee leslie yapıyor musun.
Isi eve getirecem o süre boyunca spor saati yaparım senle paslasalım olur mu her gün
Geçmiş olsun canım ya inşallah iyilesirsin ateşin varmıydı aman hastalık kapıdaÖksürük ve bogaz agrisi var sadece canlar
Eliptik bisikletimi komsudan istedim ne kadar evde duracagimiz belli degil spora basliyorum
Telefondan film izlerken yaparim diye düsünüyorum
Bugün ip mi atlanacaktiYok daha atlamadım lesli yaptım yemek yiyeyim sonra yaparım ipsiz ip atlamayı
Cok güzel canım afiyet olsun yinede iyi spor yapmışsın ben olsam yapamazdım ev yerleştirme insanı çok yoruyorKahvaltı = 2hşlnmş yumurta,beyz peynir,zeytn, domates,biber,1dilim ekmek,çay
Ara= 1portakal
Öğlen= fırında tavuklu patates ,3kaşık yoğurt
Ara= sütlü çznblr kahve, 1avuç fıstık
Akşam=1kase tarhana çorbosı
Artk yerleşmenin son günleri tam bitti diyordum ama doğal gaz kombilerini temizlettik yıkattık ondan baya uğraş iş oldu yine kızlar halsiz kalmştm aslında ama gene de ek olarak spor yapmadan günü kapatmak içime sinmedi kendimi zorlayp 45dakika bisiklet yaptım yarın da tablo,ayna vs.leri çakıp makyaj masamı düzenledim mi iş bitiyor artk sadece bahçe düzenlemesi kalacak o zaten keyfi iş acelesi yok
Canım ben durumumu anlattım sadece yürüyüş yapıyorum.Ama sadece magick mi yaptı bugünkü hareketimizi
Masallah canım ben daha kalkmadım bileBen 210 yaptım yapmaya devam edecem yatmaya yakın yaparım artık
Ben ikisini de hiç yapmadım. Bakalım yarın öğrenecem
Hmm islatirim canım .
Su yerine biraz süt koysam nasıl olur 2 su bardağından kaç beze çıkar
Canım nereden alıyorsun yumurtanı eger market yumurtası yiyosan ondan olmuş olabilir???Oyle canim ya o kadar yaptım ki millet sasiriyo nasıl bıraktın diyebirakali cok oldu aslında yazdan beri nerdeyse yapmıyorum arada iki yumurta yediğim oluyor ama üst üste devam etmiyorum midem kaldirmiyo artık o yüzden bıraktım bu şekilde az gidecek belki ama olsun öbur türlü akşama kadar bulantı çekiyordum
Süper bende saklıyorum elbiselerimi eninde sonunda olacaklar bana.Kızlar dolabımba iki tane kıyafet vardı ikisi de oldu biraz dahs versem sanırım bol olacaklar : D
Canım ben aldım giyemedim ben dar kıyafet giyince acayip şişiyorum.Ne güzel canım sevindim bende bu sıra korselere taktım sipariş vermek istiyorum
Maşallah kızlar herkes ekmekler lavaşlar bazlamalar yapıyor bendemi üşengeçlikO da doğru 2 yapayım ben
Üşenirim bir daha yapmaya sonra
Bende bilmiyordum sağolsun arkadaş hatırlattı valla yapacağım zaman bakıyom ona göre yapıyomBugün ip mi atlanacakti
Canım evde kalmak ve ev hanımlıgı cidden zor.Kizlaarrr nabersiniizzzzbugün geç uyandım daha doğrusu erken uyandım geri uyudum kahvaltı ortalığı toplama vs şimdi kahvemi icicem sonra işe devam hiç bitmiyorduuu
Evt canım hakikaketen çok yorucu gece oldumu nasl yatıp nasl kalktğmı bilmiyorum gece yatağa girdiğim gibi uyuyakalîyorum ve öyle derin bir uykuya geçiyorum ki sanki gözümü yeni kapamşken bi bakyrm sabah olmuşCok güzel canım afiyet olsun yinede iyi spor yapmışsın ben olsam yapamazdım ev yerleştirme insanı çok yoruyor
Çok gecmiş olsun canım evet doğru söylüyorsun doğal köy yumurtasıyla market yumurtası arasında çok fark bencede ondan olabilir degisik tariflerle yenebilir yineCanım nereden alıyorsun yumurtanı eger market yumurtası yiyosan ondan olmuş olabilir???
Ben ilk tüp bebek tedavisinde ohss geçirdim yani içtigim su vücudumun belirli yerlerinde toplandı cigerimden 4 litre su aldılar.
Protein eksikliği vardı.
Bana Karatay degil kadın dogum uzmanım yememi önerdi.
Ama açık dolaşan tavuk yumurtası
Canım öyle hepten degilde degişik tariflerin içinde denesen olurmu??
Mesela ezik 1 muzun içine kırıp pancake yapsan.
Canım gezen tavuk yumurtası diye alıyoruz hep bilmiyoruz ki belki de yalan senin protein eksikliğin varmış bak doktor önermiş bende fazlalık var diye düşünüyorum cesitlendirdim aslında ama çok da çeşit yapamıyorsun ki aslında şöyle bana yağda yumurta dokunuyor onu iyice anladım 1 tane bile olsa dokunuyor illa haşlama olacak ama her gün iki haşlanmış yumurta yemekten biktim peynirden falan bilmiyorum ara verince belki düzelirim yaşayıp görmem lazımCanım nereden alıyorsun yumurtanı eger market yumurtası yiyosan ondan olmuş olabilir???
Ben ilk tüp bebek tedavisinde ohss geçirdim yani içtigim su vücudumun belirli yerlerinde toplandı cigerimden 4 litre su aldılar.
Protein eksikliği vardı.
Bana Karatay degil kadın dogum uzmanım yememi önerdi.
Ama açık dolaşan tavuk yumurtası
Canım öyle hepten degilde degişik tariflerin içinde denesen olurmu??
Mesela ezik 1 muzun içine kırıp pancake yapsan.
Dikkat et canım çok yorma kendini hastalık bu zamanları çok seviyor aman yaniEvt canım hakikaketen çok yorucu gece oldumu nasl yatıp nasl kalktğmı bilmiyorum gece yatağa girdiğim gibi uyuyakalîyorum ve öyle derin bir uykuya geçiyorum ki sanki gözümü yeni kapamşken bi bakyrm sabah olmuş
Yok canım market yumurtası almıyoruz kesinlikle o bildiğimiz markalar falan değil yani elimle seçiyorum ve yumurta gerçekten doğal gezen tavuk kesinlikle değil tabi o imkansız ancak kendim beslemeliyim ama market değil geziyorsada yem yiyiyordur benceÇok gecmiş olsun canım evet doğru söylüyorsun doğal köy yumurtasıyla market yumurtası arasında çok fark bencede ondan olabilir degisik tariflerle yenebilir yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?