- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.701
Banada iyi olacak gibi geliyor evde doğumdan sonra taktigim korse var baya eskidi genişledi kenarından kestim arada bir takıyorum iyi geliyor mideye baskı yapıyor ve çabuk doyuyorum falan bilmiyorum çok umitliyim amaCanım ben aldım giyemedim ben dar kıyafet giyince acayip şişiyorum.
Anladim canım bizde tanıdık bir teyze var pazar günleri ondan alıyoz olabilir tabii satmak için herkes herşeyi yapiyorYok canım market yumurtası almıyoruz kesinlikle o bildiğimiz markalar falan değil yani elimle seçiyorum ve yumurta gerçekten doğal gezen tavuk kesinlikle değil tabi o imkansız ancak kendim beslemeliyim ama market değil geziyorsada yem yiyiyordur bence
Canım kullanıyorsan al bende 1.dogumumdan sonra almıştım normal dogum ama hiç kullanamadım.Banada iyi olacak gibi geliyor evde doğumdan sonra taktigim korse var baya eskidi genişledi kenarından kestim arada bir takıyorum iyi geliyor mideye baskı yapıyor ve çabuk doyuyorum falan bilmiyorum çok umitliyim ama
Ben kullanıyorum canım ama o zaman için sezaryen de olduğum dan ucuz biseydi esnek korse almıştık tabi baya esniyor giydikce su pahalı olanlara diktim gözümüCanım kullanıyorsan al bende 1.dogumumdan sonra almıştım normal dogum ama hiç kullanamadım.
Canım üniversitede bütlere kalmıştım evde sadece patates vardı.Canım gezen tavuk yumurtası diye alıyoruz hep bilmiyoruz ki belki de yalan senin protein eksikliğin varmış bak doktor önermiş bende fazlalık var diye düşünüyorum cesitlendirdim aslında ama çok da çeşit yapamıyorsun ki aslında şöyle bana yağda yumurta dokunuyor onu iyice anladım 1 tane bile olsa dokunuyor illa haşlama olacak ama her gün iki haşlanmış yumurta yemekten biktim peynirden falan bilmiyorum ara verince belki düzelirim yaşayıp görmem lazım
Aynen öyle canım insan bikiyo gerçekten bakalım biraz böyle devam edeyim belki yine başlarımCanım üniversitede bütlere kalmıştım evde sadece patates vardı.
Yiye yiye bi tuhaf olmuştum.
Epey bi süre agzıma sürmemiştim seni anlıyorum heleki 2 tane insan bıkıyor.
Canın çekene kadar yeme.
Sabahları kıyma, mantar olabilir.
Daha başka ne seviyorsan???
Iyi yapmışsın canım yorma fazla kendini srn yine deÖksürük ve bogaz agrisi var sadece canlar
Eliptik bisikletimi komsudan istedim ne kadar evde duracagimiz belli degil spora basliyorum
Telefondan film izlerken yaparim diye düsünüyorum
Unuttuğum birşey var kablolu internetim yok onu nasıl yapacam bilmiyorum yarın alacaktım her şeyi bürodan şimdi yapamayacamYapıyorum canım bugün bişey yapmadım ama işi eve getirmen iyi olmuş bence daha güvenli çok iyi olur sende leslie yaparmisin şu an ne yapıyorsun
Yemek yaparken yaptım kaldı öyle zatenMasallah canım ben daha kalkmadım bile
Süper içine girdiğin olursa resim at bize yüzünü kapatırsın deşifre olmamış olursunSüper bende saklıyorum elbiselerimi eninde sonunda olacaklar bana.
Maşallah kızlar herkes ekmekler lavaşlar bazlamalar yapıyor bendemi üşengeçlik
Internetin olmaması kötü birinden şifre alsan vermezlermi bizimde yok aşağıda dükkan var ordan kullanıyorum bende yoksa mobil internet hayatta yetmez 500 kalorilik videoyu biliyorum ayy nasıl yapiyosun 20 dk çok iyi böyle devam et canım leslieninde fast mil serisini çok seviyorum bende hem hiç sıkılmıyorumIyi yapmışsın canım yorma fazla kendini srn yine de
Unuttuğum birşey var kablolu internetim yok onu nasıl yapacam bilmiyorum yarın alacaktım her şeyi bürodan şimdi yapamayacam.
Leslie yapıyorum genelde birde 20 dk 500 kalorilik bir video var 40 dk ama 20 dk yapıyorum.
Yemek yaparken yaptım kaldı öyle zaten
Süper içine girdiğin olursa resim at bize yüzünü kapatırsın deşifre olmamış olursun
Valla beni kızlar coşturdu umarım üşenmem de yaparım
Olsun canım sen yine yapmışım bende gece 11 00 leri seviyom herhalde o saatlerde yapıyom hepIyi yapmışsın canım yorma fazla kendini srn yine de
Unuttuğum birşey var kablolu internetim yok onu nasıl yapacam bilmiyorum yarın alacaktım her şeyi bürodan şimdi yapamayacam.
Leslie yapıyorum genelde birde 20 dk 500 kalorilik bir video var 40 dk ama 20 dk yapıyorum.
Süper içine girdiğin olursa resim at bize yüzünü kapatırsın deşifre olmamış olursun
70 kiloydum canım şimdi 90 kiloyumIyi yapmışsın canım yorma fazla kendini srn yine de
Canım akşam bulgur pilavının yanına ekmek olmasaymış daha güzel olurdu.Menüm
Sabah
Sabah çeyrek ekmek yağsız peynirli tost 2 bardak çay
Öğlen
1 muz 1 elma
Aksam
Ciğer sote ve bulgur pilavı havuç salatası 1 dilim ekmek 2,5 litre su
Canım bende 70dk yürüdüm.Skorunuzu paylaşırken lütfen beni etiketleyinnDünün Finali
1. Luluuu94 700
2. Mochachocolate 330
3. Magickk 200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?