Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım ben aldım giyemedim ben dar kıyafet giyince acayip şişiyorum.
Banada iyi olacak gibi geliyor evde doğumdan sonra taktigim korse var baya eskidi genişledi kenarından kestim arada bir takıyorum iyi geliyor mideye baskı yapıyor ve çabuk doyuyorum falan bilmiyorum çok umitliyim ama

Anladim canım bizde tanıdık bir teyze var pazar günleri ondan alıyoz olabilir tabii satmak için herkes herşeyi yapiyor

Bugün kahvaltı 11.30
2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin 3 ceviz ni kaç tane şanfıstıgı, 1 dilim teneke peyniri, 2 y. K
Et, 1 portakal

Ara 15.30
1 Türk kahvesi, 1 kare bitter, 10 çig badem

Akşam 18.30
5 tane etsiz çig köfte(evde kendim yaptım)
Ayran, bolca yeşillik domates salatalık

Su 1.5 litre ölçtüm.
Yürüyüş bandındayım 55 dk oldu.
Üzerine 1 kupa yeşil çay içerim limonlu.

Banada iyi olacak gibi geliyor evde doğumdan sonra taktigim korse var baya eskidi genişledi kenarından kestim arada bir takıyorum iyi geliyor mideye baskı yapıyor ve çabuk doyuyorum falan bilmiyorum çok umitliyim ama
Canım kullanıyorsan al bende 1.dogumumdan sonra almıştım normal dogum ama hiç kullanamadım.

Canım kullanıyorsan al bende 1.dogumumdan sonra almıştım normal dogum ama hiç kullanamadım.
Ben kullanıyorum canım ama o zaman için sezaryen de olduğum dan ucuz biseydi esnek korse almıştık tabi baya esniyor giydikce su pahalı olanlara diktim gözümü

Canım üniversitede bütlere kalmıştım evde sadece patates vardı.
Yiye yiye bi tuhaf olmuştum.
Epey bi süre agzıma sürmemiştim seni anlıyorum heleki 2 tane insan bıkıyor.
Canın çekene kadar yeme.
Sabahları kıyma, mantar olabilir.
Daha başka ne seviyorsan???

Aynen öyle canım insan bikiyo gerçekten bakalım biraz böyle devam edeyim belki yine başlarım

Öksürük ve bogaz agrisi var sadece canlar
Eliptik bisikletimi komsudan istedim ne kadar evde duracagimiz belli degil spora basliyorum
Telefondan film izlerken yaparim diye düsünüyorum
Iyi yapmışsın canım yorma fazla kendini srn yine de
Yapıyorum canım bugün bişey yapmadım ama işi eve getirmen iyi olmuş bence daha güvenli çok iyi olur sende leslie yaparmisin şu an ne yapıyorsun
Unuttuğum birşey var kablolu internetim yok onu nasıl yapacam bilmiyorum yarın alacaktım her şeyi bürodan şimdi yapamayacam .
Leslie yapıyorum genelde birde 20 dk 500 kalorilik bir video var 40 dk ama 20 dk yapıyorum.
Masallah canım ben daha kalkmadım bile
Yemek yaparken yaptım kaldı öyle zaten
Süper bende saklıyorum elbiselerimi eninde sonunda olacaklar bana.
Süper içine girdiğin olursa resim at bize yüzünü kapatırsın deşifre olmamış olursun
Maşallah kızlar herkes ekmekler lavaşlar bazlamalar yapıyor bendemi üşengeçlik

Valla beni kızlar coşturdu umarım üşenmem de yaparım

Internetin olmaması kötü birinden şifre alsan vermezlermi bizimde yok aşağıda dükkan var ordan kullanıyorum bende yoksa mobil internet hayatta yetmez 500 kalorilik videoyu biliyorum ayy nasıl yapiyosun 20 dk çok iyi böyle devam et canım leslieninde fast mil serisini çok seviyorum bende hem hiç sıkılmıyorum

Olsun canım sen yine yapmışım bende gece 11 00 leri seviyom herhalde o saatlerde yapıyom hep herkes birbirinde etkilendi valla hamarat kızlar

70 kiloydum canım şimdi 90 kiloyum
Biraz beklemen gerekçek.
Tüp bebek kanamalı geçti bide ondan önce karnımda ikizlerim öldü.
Sadece tuvalet için kalkıyodum 40 kilo aldım.
Sonrada bakımları beni çok zorladı

Ama hep bi bahanesi var hayatın çok isteyince oluyor.

Menüm
Sabah
Sabah çeyrek ekmek yağsız peynirli tost 2 bardak çay
Öğlen
1 muz 1 elma
Aksam
Ciğer sote ve bulgur pilavı havuç salatası 1 dilim ekmek 2,5 litre su
Canım akşam bulgur pilavının yanına ekmek olmasaymış daha güzel olurdu.
Bide meyvenin yanına yogurt yersen daha tok tutar ben üzerine tarçın atıyorum şekerimi dengelesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…