- 20 Ocak 2014
- 257
- 650
- 303
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.721
Evet haklısın yemicektim çok canım çekti ekmek... Tamam onerine uyarım iyi fikir Teşekkür ederimCanım akşam bulgur pilavının yanına ekmek olmasaymış daha güzel olurdu.
Bide meyvenin yanına yogurt yersen daha tok tutar ben üzerine tarçın atıyorum şekerimi dengelesin diye.
Herkes çok beğenmiş filmi bende izlemek izliyom bir türlü açıp izleyemedim bu hafta izlerim inşÖfff mucizeler kogusunu izledim o nasıl filmdir yaaa ağla ağla
Güzel filmleri izlemenin tam zamaniii ben bayıldım çok güzel gerçekten keşke sinemada izleyebilseydim ama çocukla olmuyo malumHerkes çok beğenmiş filmi bende izlemek izliyom bir türlü açıp izleyemedim bu hafta izlerim inş
Evet canım bu hafta dizilerde olmaz fırsattan istifade etmek gerek olsun çocuk olunca pek gidilmiyor öyle yerlere biraz büyüsünler daha nerelere gidersiniz canları sağolsunGüzel filmleri izlemenin tam zamaniii ben bayıldım çok güzel gerçekten keşke sinemada izleyebilseydim ama çocukla olmuyo malumen son millattan önce sinemaya gitmiştim galiba
Tesadüfe bak gündüz bende izledim o filmi baştan sona kadar ağladımÖfff mucizeler kogusunu izledim o nasıl filmdir yaaa ağla ağla
Evet ya 4 yaşına gelsin sinemaya goturcem hemen aman zaten insanın aklına gelmiyo ki öyle şeyler çocuk eğlensin yeter modundayimEvet canım bu hafta dizilerde olmaz fırsattan istifade etmek gerek olsun çocuk olunca pek gidilmiyor öyle yerlere biraz büyüsünler daha nerelere gidersiniz canları sağolsun
Bnde melek olmak istemiyorum dedi orda koptum baktım esiminde gözleri dolmuş ,Tesadüfe bak gündüz bende izledim o filmi baştan sona kadar ağladım
Ben koremi japonmuydu hatırlamıyorum onuda daha önce izlemiştim ama bu film daha iyi olmuş çok guzel ve duygusal.Evet ya 4 yaşına gelsin sinemaya goturcem hemen aman zaten insanın aklına gelmiyo ki öyle şeyler çocuk eğlensin yeter modundayim
Bnde melek olmak istemiyorum dedi orda koptum baktım esiminde gözleri dolmuş ,
Hoş geldin .
Var ama kablolu değil yani pek anlamıyorum bu işten birinin gelmesi gerekecek yapmak için iceri birini de almak istemiyorum.Internetin olmaması kötü birinden şifre alsan vermezlermi bizimde yok aşağıda dükkan var ordan kullanıyorum bende yoksa mobil internet hayatta yetmez 500 kalorilik videoyu biliyorum ayy nasıl yapiyosun 20 dk çok iyi böyle devam et canım leslieninde fast mil serisini çok seviyorum bende hem hiç sıkılmıyorum
Etkilemek kötü oldu yaOlsun canım sen yine yapmışım bende gece 11 00 leri seviyom herhalde o saatlerde yapıyom hepherkes birbirinde etkilendi valla hamarat kızlar
Boy uzundu sende spor da yapıyorsan hiç belli olmaz bakarsin 75lerde gelir.70 kiloydum canım şimdi 90 kiloyum
Biraz beklemen gerekçek.
Tüp bebek kanamalı geçti bide ondan önce karnımda ikizlerim öldü.
Sadece tuvalet için kalkıyodum 40 kilo aldım.
Sonrada bakımları beni çok zorladı
Ama hep bi bahanesi var hayatın çok isteyince oluyor.
Dün 3 4 kere denk geldim netfilx te ama açmadım iyi ki açmamışım sec and city 1 ve 2 yi izledim sesinde aşk var ı izledim öldür beni sevgilimi yarım bıraktımÖfff mucizeler kogusunu izledim o nasıl filmdir yaaa ağla ağla
Hoşgeldiniz
Selam canım hoşbuldumHoş geldin .
Evet burdasınız arkadaşınız dün yazmıştı topige.
Hemen kendimi tanitayim
Burcu ben evliyim. Muhasebe bürosunda çalışıyorum.
Yıllardır bu topikteyim ilk kez bu sene 67 nin altına düştüm
Hedef kilom gidemediğim diyetisyene göre 52 bende yeter diyene kadar devam ederim diyorum .
Hoşbulduk canımHoşgeldiniz
O ne hız öylee
Günaydın tabiki hoşgeldinizGünaydın 14.takım
Yeni yarışmacı kabul eder misiniz acabağ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?