Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım akşam bulgur pilavının yanına ekmek olmasaymış daha güzel olurdu.
Bide meyvenin yanına yogurt yersen daha tok tutar ben üzerine tarçın atıyorum şekerimi dengelesin diye.
Evet haklısın yemicektim çok canım çekti ekmek... Tamam onerine uyarım iyi fikir Teşekkür ederim

Herkes çok beğenmiş filmi bende izlemek izliyom bir türlü açıp izleyemedim bu hafta izlerim inş
Güzel filmleri izlemenin tam zamaniii ben bayıldım çok güzel gerçekten keşke sinemada izleyebilseydim ama çocukla olmuyo malum en son millattan önce sinemaya gitmiştim galiba

Güzel filmleri izlemenin tam zamaniii ben bayıldım çok güzel gerçekten keşke sinemada izleyebilseydim ama çocukla olmuyo malum en son millattan önce sinemaya gitmiştim galiba
Evet canım bu hafta dizilerde olmaz fırsattan istifade etmek gerek olsun çocuk olunca pek gidilmiyor öyle yerlere biraz büyüsünler daha nerelere gidersiniz canları sağolsun

Evet canım bu hafta dizilerde olmaz fırsattan istifade etmek gerek olsun çocuk olunca pek gidilmiyor öyle yerlere biraz büyüsünler daha nerelere gidersiniz canları sağolsun
Evet ya 4 yaşına gelsin sinemaya goturcem hemen aman zaten insanın aklına gelmiyo ki öyle şeyler çocuk eğlensin yeter modundayim
Tesadüfe bak gündüz bende izledim o filmi baştan sona kadar ağladım
Bnde melek olmak istemiyorum dedi orda koptum baktım esiminde gözleri dolmuş ,

Evet ya 4 yaşına gelsin sinemaya goturcem hemen aman zaten insanın aklına gelmiyo ki öyle şeyler çocuk eğlensin yeter modundayim

Bnde melek olmak istemiyorum dedi orda koptum baktım esiminde gözleri dolmuş ,
Ben koremi japonmuydu hatırlamıyorum onuda daha önce izlemiştim ama bu film daha iyi olmuş çok guzel ve duygusal.

Selam millet yeni beş hatuna hazır mısınız kaptan Okey demiş obezzto burda miyiz bebek
Hoş geldin .
Evet burdasınız arkadaşınız dün yazmıştı topige.
Hemen kendimi tanitayim
Burcu ben evliyim. Muhasebe bürosunda çalışıyorum.
Yıllardır bu topikteyim ilk kez bu sene 67 nin altına düştüm
Hedef kilom gidemediğim diyetisyene göre 52 bende yeter diyene kadar devam ederim diyorum .

Var ama kablolu değil yani pek anlamıyorum bu işten birinin gelmesi gerekecek yapmak için iceri birini de almak istemiyorum.
Bana kolay geliyor bu da jillian da uzun süredir yapıyorum spor ara ara bıraktım ama hep hayatımdaydı belki ondandır.
Bloosed var onu yapıyorum bende bazen 15 dk yapıyorum zamanıma göre yani.
Senin videoyu bir izleyim. Lastikle yaptığı bir video var onu 1 kere yaptım tekrar bulamadım
Olsun canım sen yine yapmışım bende gece 11 00 leri seviyom herhalde o saatlerde yapıyom hep herkes birbirinde etkilendi valla hamarat kızlar
Etkilemek kötü oldu ya Üşenirim de yapmam insallah
Boy uzundu sende spor da yapıyorsan hiç belli olmaz bakarsin 75lerde gelir.
Aman kilo verilir bende ilaçtan anesteziden catlama iğnelerinden aldım ellerim bomboş kaldı birde kilo aldım fibromiyalji oldum psikolojim alt üst halen toparlayamadım kendimi.
Öfff mucizeler kogusunu izledim o nasıl filmdir yaaa ağla ağla
Dün 3 4 kere denk geldim netfilx te ama açmadım iyi ki açmamışım sec and city 1 ve 2 yi izledim sesinde aşk var ı izledim öldür beni sevgilimi yarım bıraktım

Selam canım hoşbuldum bende evli iki çocuk annesi rehber öğretmen 89 doğumluyum 66 kiloyum çok yakınmış kilomuz hedefim 57 ilk doğumda 55 olmuştum ikinci çocuk iki yaşına girecek ama halen 66

Hoşbuldum arkadaşlar Ben de kendimi tanıtayım o zaman. Ben nicki gibi obez bir insanım. Ara ara diet gruplarına girdim güzel kilolar verdim ama maalesef kilomu sabitleyemedim şu an 93 kiloyum haa bu arada ameliyat olmayı ciddi düşündüm, halen de acaba diyorum fakat gerek eşimin razı olmaması gerekse benim kafamdaki sorulardan olmadım olamadım..

Evli, üç çocuklu bir ev kadınıyım. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim çünkü yarışırken hepsinin tozunu attırırım söylemesi ayıp

Merhaba arkadaşlar, ben de obezzto sayesinde buradayım yine.. doğumdan sonra çok kilo aldım.. sizlerle onları vermek için bir araya gelmeye çalışıcam.. kızım 15 aylık.. 2 haftadır virüs sebebiyle uzaktan çalışıyorum.. parti malzemeleri satan bir dükkanımız var.. bu sabah 99.1 geldim.. en son burada 74 kiloya düşmüştüm sanırım.. amacım şimdi o kilolara geri gelmek.. umarım evde olduğumuz bu dönemi iyi değerlendirir yaz sonuna en azından bir parça zayıflamış olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…