- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.761
Demin pizza hamuru yaptım kendime 1 bardak TB unla o bile yetermis şöyle baktimda 5 küçük lavaş çıkarmışEvet süt ve su koydum ama göz kararı yaptım. Pistikten sonra islattim beze sardım 2 bardak bize fazla geldi :) aça aça büyük açmayı öğrenirim
Afiyet olsun canım.Demin pizza hamuru yaptım kendime 1 bardak TB unla o bile yetermis şöyle baktimda 5 küçük lavaş çıkarmış
Hoşgeldin canımYesen bir dert yemesen dert. Evde öyle şeyler yapılınca tam diyetin önüne taş koymak oluyor
Afiyet olsun canım cacık yap beni çok tok tutuyor cacıkAfiyet olsun canım.
Çıkar dimi saymadım ben ama küçük büyük beze şeklinde denedim sadece daha ince açmayı öğrenmem lazım.
Akşama dolma yaptım. Etli bulgurlu ve pirinçli ben 1 tanr yerim dünden kabak sotem var yanına salata yoğurt çok bile oldukabağı yarına bırakırım olmazsa
Bende izleyeceğim onu çok merak ediyorumÖfff mucizeler kogusunu izledim o nasıl filmdir yaaa ağla ağla
Hoşgeldiniz kızlarSelam millet yeni beş hatuna hazır mısınızkaptan Okey demiş @obezzto burda miyiz bebek
Yapalım canım haftaya bakarız duruma göre listeye gitcekler var belki onlarla girersiniz sizdeÖylemi çok güzelhoşbuldum canım . Bakalım neler olacak? Yine deneme süresi var mı 2 hafta?
Sorma yaa kahve yaptım şimdi yanına 1dilim yicem sanırımYesen bir dert yemesen dert. Evde öyle şeyler yapılınca tam diyetin önüne taş koymak oluyor
Ara öğün diye yicemÇalisan için evde olmak güzel oluyor. Diyette düzgün oluyor.
Hoş geldin canım
Evet süt ve su koydum ama göz kararı yaptım. Pistikten sonra islattim beze sardım 2 bardak bize fazla geldi :) aça aça büyük açmayı öğrenirim.
Hoş geldin canım.
Nickini anımsıyorum senin .
Süper O zaman nasıl yol izliyorsun
Hoş geldin canım.
Almak kolay vermek zor maalesef.
Olur onla da denerim bugün aştım kendimi .
Dolma yaptım. Lavaş yaptım birde tarçınlı kek yaptım. Gün daha bitmedi başka şeyler de yaparım belki
Ekmek yerine ye canım 1 dilim
Oooh afiyet olsun bnmde aklimda pizza ama bugün tavuklu bezelye yemeyi yapcam az yeşillik yiyelimAkşama menüler ne kızlar ben pizza yapacağım eşime beyaz unla sucukla kendime TB unla ve hindi etiyle
Maşallah size ya hamarat hatunlar
İzle izle kesinlikle izlenmesi gereken bı film vallaBende izleyeceğim onu çok merak ediyorum
Afiyet olsun canım sizedeYapalım canım haftaya bakarız duruma göre listeye gitcekler var belki onlarla girersiniz sizde
Sorma yaa kahve yaptım şimdi yanına 1dilim yicem sanırım
Ara öğün diye yicem
Oooh afiyet olsun bnmde aklimda pizza ama bugün tavuklu bezelye yemeyi yapcam az yeşillik yiyelim
Bende yapmıştım dünkü hareketi hatta 200 kezBugün de LUNGE yapıyoruzzDünün Finali
1. Mochachocolate 520
2. Diyetlikadn 100
Kendisini hiç sevmem ama ne yaptık kar
Iyi fikir yaparım salata ile de uğraşmam en azından.Afiyet olsun canım cacık yap beni çok tok tutuyor cacık
Afiyetolsun canımYapalım canım haftaya bakarız duruma göre listeye gitcekler var belki onlarla girersiniz sizde
Sorma yaa kahve yaptım şimdi yanına 1dilim yicem sanırım
Ara öğün diye yicem
Oooh afiyet olsun bnmde aklimda pizza ama bugün tavuklu bezelye yemeyi yapcam az yeşillik yiyelim
Pınar la lulu coşturdu beni annemlr görümcem de dolma yapınca bende duramadımMaşallah size ya hamarat hatunlar
Bende baklava açıcam bu gidişleIyi fikir yaparım salata ile de uğraşmam en azından.
Afiyetolsun canım
Pınar la lulu coşturdu beni annemlr görümcem de dolma yapınca bende duramadım
Sizin menü ne bugün
Pump it ilk kez duydum sanırımBende klâsik sporumu yaptim pump it up zumba aerobik tarzında 30 dk
Çikolatalı yapTakıma yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım sayenizde takımımız hareketlenir çok yaramazlık yaptık şu aralar
Bende baklava açıcam bu gidişle
Ben daha spor faslına gecrmedim evi toplayamiyorum sanki ben toplarken arkamdan biri dagitiyo gibiBende klâsik sporumu yaptim pump it up zumba aerobik tarzında 30 dk
AbartmaTakıma yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım sayenizde takımımız hareketlenir çok yaramazlık yaptık şu aralar
Bende baklava açıcam bu gidişle
Sütlaç yaptımBen daha spor faslına gecrmedim evi toplayamiyorum sanki ben toplarken arkamdan biri dagitiyo gibi
Abartmasütlaç yap sütlaç firinsa mis gibi hafif(hiç sevmem )
Türk yemekleri hepsine bir şekilde alıştım da bı sütlacı sevemedim yaBen daha spor faslına gecrmedim evi toplayamiyorum sanki ben toplarken arkamdan biri dagitiyo gibi
Abartmasütlaç yap sütlaç firinsa mis gibi hafif(hiç sevmem )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?