Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet süt ve su koydum ama göz kararı yaptım. Pistikten sonra islattim beze sardım 2 bardak bize fazla geldi :) aça aça büyük açmayı öğrenirim
Demin pizza hamuru yaptım kendime 1 bardak TB unla o bile yetermis şöyle baktimda 5 küçük lavaş çıkarmış

Demin pizza hamuru yaptım kendime 1 bardak TB unla o bile yetermis şöyle baktimda 5 küçük lavaş çıkarmış
Afiyet olsun canım.
Çıkar dimi saymadım ben ama küçük büyük beze şeklinde denedim sadece daha ince açmayı öğrenmem lazım.
Akşama dolma yaptım. Etli bulgurlu ve pirinçli ben 1 tanr yerim dünden kabak sotem var yanına salata yoğurt çok bile oldu kabağı yarına bırakırım olmazsa

Yesen bir dert yemesen dert. Evde öyle şeyler yapılınca tam diyetin önüne taş koymak oluyor
Hoşgeldin canım Bizde burdayz 1.takımdan gelen 4-5 kişi varız benim zamanımda deadlin kaptandı ve caroline84 kaptan yardımcısı idi oda şuan burda ve 1.takımdan beri arkadaşım olan magickk de burda benim ordaki nike im mirafatos du 1 benim ilk takımım dı orda 75.8 den 69a düşüp tatile çıkacağım için izne ayrıldığmda takım kapanmışdı izin sonrası buraya gelip burdan devam ettim 60 kilo ile mezun oldum ve burda kptn yardmclg yaptm bura kapanp tekrar açıldı mezuniyet sonrası bu aya kadar hep korudum bu ay 2-3 kilo fazla çıktm ama aslında gözümü de 5lerde oldğndan amacım şuan 5-6 kilo daha verip 5lerde kilo korumaya geçmek

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım cacık yap beni çok tok tutuyor cacık

Öylemi çok güzel hoşbuldum canım . Bakalım neler olacak? Yine deneme süresi var mı 2 hafta?
Yapalım canım haftaya bakarız duruma göre listeye gitcekler var belki onlarla girersiniz sizde
Yesen bir dert yemesen dert. Evde öyle şeyler yapılınca tam diyetin önüne taş koymak oluyor
Sorma yaa kahve yaptım şimdi yanına 1dilim yicem sanırım
Ara öğün diye yicem
Akşama menüler ne kızlar ben pizza yapacağım eşime beyaz unla sucukla kendime TB unla ve hindi etiyle
Oooh afiyet olsun bnmde aklimda pizza ama bugün tavuklu bezelye yemeyi yapcam az yeşillik yiyelim

Afiyet olsun canım sizede

Afiyet olsun canım cacık yap beni çok tok tutuyor cacık
Iyi fikir yaparım salata ile de uğraşmam en azından.
Afiyetolsun canım
Maşallah size ya hamarat hatunlar
Pınar la lulu coşturdu beni annemlr görümcem de dolma yapınca bende duramadım
Sizin menü ne bugün

Takıma yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım sayenizde takımımız hareketlenir çok yaramazlık yaptık şu aralar
Iyi fikir yaparım salata ile de uğraşmam en azından.

Afiyetolsun canım

Pınar la lulu coşturdu beni annemlr görümcem de dolma yapınca bende duramadım
Sizin menü ne bugün
Bende baklava açıcam bu gidişle

Takıma yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım sayenizde takımımız hareketlenir çok yaramazlık yaptık şu aralar

Çikolatalı yap ne zamandır aklımda ama kendime güvenmiyorum
Deminden beri simit tariflerine bakıyorum galiba yarın yapacağım biri beni durdursuuunnn oğlum çok seviyor malum dışardan almayada korkuyoruz ki çıkamıyoruzda

Bende klâsik sporumu yaptim pump it up zumba aerobik tarzında 30 dk
Ben daha spor faslına gecrmedim evi toplayamiyorum sanki ben toplarken arkamdan biri dagitiyo gibi

Abartma sütlaç yap sütlaç firinsa mis gibi hafif(hiç sevmem)

Ben daha spor faslına gecrmedim evi toplayamiyorum sanki ben toplarken arkamdan biri dagitiyo gibi

Abartma sütlaç yap sütlaç firinsa mis gibi hafif(hiç sevmem)
Türk yemekleri hepsine bir şekilde alıştım da bı sütlacı sevemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…