- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.741
Bende 85 liyim :) vereceğimiz kilolar ortalama aynı. Boy kaç senin.Selam canım hoşbuldumbende evli iki çocuk annesi rehber öğretmen 89 doğumluyum 66 kiloyum çok yakınmış kilomuz hedefim 57 ilk doğumda 55 olmuştum ikinci çocuk iki yaşına girecek ama halen 66
Hoş geldin :)Günaydın 14.takım
Yeni yarışmacı kabul eder misiniz acabağ?
Boy kaç.Hoşbuldum arkadaşlarBen de kendimi tanıtayım o zaman. Ben nicki gibi obez bir insanım. Ara ara diet gruplarına girdim güzel kilolar verdim ama maalesef kilomu sabitleyemedim şu an 93 kiloyum haa bu arada ameliyat olmayı ciddi düşündüm, halen de acaba diyorum fakat gerek eşimin razı olmaması gerekse benim kafamdaki sorulardan olmadım olamadım..
Evli, üç çocuklu bir ev kadınıyım. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim çünkü yarışırken hepsinin tozunu attırırım söylemesi ayıp
Hoşgeldiniz canım
Kız izlesene çok guzeeeelllll bayıldım benVar ama kablolu değil yani pek anlamıyorum bu işten birinin gelmesi gerekecek yapmak için iceri birini de almak istemiyorum.
Bana kolay geliyor bu da jillian da uzun süredir yapıyorum spor ara ara bıraktım ama hep hayatımdaydı belki ondandır.
Bloosed var onu yapıyorum bende bazen 15 dk yapıyorum zamanıma göre yani.
Senin videoyu bir izleyim. Lastikle yaptığı bir video var onu 1 kere yaptım tekrar bulamadım
Etkilemek kötü oldu yaÜşenirim de yapmam insallah
Boy uzundu sende spor da yapıyorsan hiç belli olmaz bakarsin 75lerde gelir.
Aman kilo verilir bende ilaçtan anesteziden catlama iğnelerinden aldım ellerim bomboş kaldı birde kilo aldım fibromiyalji oldum psikolojim alt üst halen toparlayamadım kendimi.
Dün 3 4 kere denk geldim netfilx te ama açmadım iyi ki açmamışım sec and city 1 ve 2 yi izledim sesinde aşk var ı izledim öldür beni sevgilimi yarım bıraktım
Hoşgeldiniz canımHoşbuldum arkadaşlarBen de kendimi tanıtayım o zaman. Ben nicki gibi obez bir insanım. Ara ara diet gruplarına girdim güzel kilolar verdim ama maalesef kilomu sabitleyemedim şu an 93 kiloyum haa bu arada ameliyat olmayı ciddi düşündüm, halen de acaba diyorum fakat gerek eşimin razı olmaması gerekse benim kafamdaki sorulardan olmadım olamadım..
Evli, üç çocuklu bir ev kadınıyım. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim çünkü yarışırken hepsinin tozunu attırırım söylemesi ayıp
Meslek neydi .Merhaba arkadaşlar, ben deobezzto sayesinde buradayım yine.. doğumdan sonra çok kilo aldım.. sizlerle onları vermek için bir araya gelmeye çalışıcam.. kızım 15 aylık.. 2 haftadır virüs sebebiyle uzaktan çalışıyorum.. parti malzemeleri satan bir dükkanımız var.. bu sabah 99.1 geldim.. en son burada 74 kiloya düşmüştüm sanırım.. amacım şimdi o kilolara geri gelmek.. umarım evde olduğumuz bu dönemi iyi değerlendirir yaz sonuna en azından bir parça zayıflamış olurum..
Hoş geldin.merhaba bende takıma katılmak istiyorum
evet ben deMeslek neydi .
Doğru diyorsun da eşleri evde olanlar hamur işlerine sarmış durumda beni de gaza getirdiler lavaş ve kek yaptım
Burcu bende 63 lü kilolardayım hedefim 5lerde olmak ama hangisinde final derim bilmiyorum.
Hoş geldin.
Önceden takıma katılmışmıydin .
1..sayfada kurallarımız yazıyor kabul edersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin
Hoşbuldum arkadaşlarBen de kendimi tanıtayım o zaman. Ben nicki gibi obez bir insanım. Ara ara diet gruplarına girdim güzel kilolar verdim ama maalesef kilomu sabitleyemedim şu an 93 kiloyum haa bu arada ameliyat olmayı ciddi düşündüm, halen de acaba diyorum fakat gerek eşimin razı olmaması gerekse benim kafamdaki sorulardan olmadım olamadım..
Hoşgeldiniz kızlar memnun oldumMerhaba arkadaşlar, ben deobezzto sayesinde buradayım yine.. doğumdan sonra çok kilo aldım.. sizlerle onları vermek için bir araya gelmeye çalışıcam.. kızım 15 aylık.. 2 haftadır virüs sebebiyle uzaktan çalışıyorum.. parti malzemeleri satan bir dükkanımız var.. bu sabah 99.1 geldim.. en son burada 74 kiloya düşmüştüm sanırım.. amacım şimdi o kilolara geri gelmek.. umarım evde olduğumuz bu dönemi iyi değerlendirir yaz sonuna en azından bir parça zayıflamış olurum..
Afiyet olsun canım güzel görünüyor yumuşak oldu dimi
Hoşgeldin canımevet ben deobezzto sayesinde yeniden katılıyorum.
35 yaşındayım 2 kızım var biri 7 diğeri 3,5 yaşında. 93 kiloyum 2. doğumumda 9 aylık hamile iken bu kilodaydım. şuan karantinadan dolayı evdeyim yaz gelmeden zayıflamak istiyorum hedefim 65. mühendisim kendi işimi yapıyorum normalde çok yoğunum ama 10 gündür evdeyim malum.
Meslek neydi .
Doğru diyorsun da eşleri evde olanlar hamur işlerine sarmış durumda beni de gaza getirdiler lavaş ve kek yaptım
Burcu bende 63 lü kilolardayım hedefim 5lerde olmak ama hangisinde final derim bilmiyorum.
Hoş geldin.
Önceden takıma katılmışmıydin .
1..sayfada kurallarımız yazıyor kabul edersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin
Günaydın 14.takım
Yeni yarışmacı kabul eder misiniz acabağ?
Merhaba arkadaşlar, ben deobezzto sayesinde buradayım yine.. doğumdan sonra çok kilo aldım.. sizlerle onları vermek için bir araya gelmeye çalışıcam.. kızım 15 aylık.. 2 haftadır virüs sebebiyle uzaktan çalışıyorum.. parti malzemeleri satan bir dükkanımız var.. bu sabah 99.1 geldim.. en son burada 74 kiloya düşmüştüm sanırım.. amacım şimdi o kilolara geri gelmek.. umarım evde olduğumuz bu dönemi iyi değerlendirir yaz sonuna en azından bir parça zayıflamış olurum..
Hoşgeldiniz kızlarrr taze kan olun takımımıza canlandırın bizideemerhaba bende takıma katılmak istiyorum
Boy 1.65Bende 85 liyim :) vereceğimiz kilolar ortalama aynı. Boy kaç senin.
Nasıl bir yol izliyorsun
Hoş geldin :)
Boy kaç.
2015 yıllarında diyetisyene giderken bor bayan mide ameliyatı olmuştu. Süreç öyle kolay değil. Zaten bir süre diyet yapacaksın yine . O sürede zaten verirsin. Tecrübe de var anladığım
Hoşgeldin canım inşallah bu kötü zamanlri birazda olsa lehimize çevirip güzel kilolar veririz beraberMerhaba arkadaşlar, ben deobezzto sayesinde buradayım yine.. doğumdan sonra çok kilo aldım.. sizlerle onları vermek için bir araya gelmeye çalışıcam.. kızım 15 aylık.. 2 haftadır virüs sebebiyle uzaktan çalışıyorum.. parti malzemeleri satan bir dükkanımız var.. bu sabah 99.1 geldim.. en son burada 74 kiloya düşmüştüm sanırım.. amacım şimdi o kilolara geri gelmek.. umarım evde olduğumuz bu dönemi iyi değerlendirir yaz sonuna en azından bir parça zayıflamış olurum..
Hoşgeldin canım ortalık çok karıştı işlerimi halledeyim hepinize tek tek ilgilenicemmerhaba bende takıma katılmak istiyorum
Oo süper afiyet olsun bide bunu tam bugdayla yapsan mükemmel olur
DeniyecegimBugün de LUNGE yapıyoruzzDünün Finali
1. Mochachocolate 520
2. Diyetlikadn 100
Kendisini hiç sevmem ama ne yaptık kar
CanımKızlar spor işini nasıl yapıyorsunuz biraz bahseder misiniz? Bu grubun kurallar dışında bir rutini var mı?
Seni hatırlıyorumm aynı dönem kaptanlık yapmıştıkMerhabalar. Bende katılmak istiyorum.obezzto arkadaşımdır. Yeniden katılalım dedik buraya geldik. Eğer ki sizde isterseniz buradayız artık
Kendimi tanıtayım. Daha önceden 1.takımda kaptandım. O zamanlarda yüksek kilodan baya zayıflamıştım. Ama malesef hamilelik , doğum derken aldı kilolar başını gitti. En son sanırım 97.5 kilom. 39 yaşındayım. 2 buçuk yaşında bir oğlum var. 13 yıllık evliyim. Çalışıyorum.
arkadan bir el ateş sesi geldi cümle sonundaBoy 1.65
Tecrübe mi? Kitabını yazarım
Seni hatırlıyorumm aynı dönem kaptanlık yapmıştık ❤ hoşgeldin takımımıza
Akşam eşim kek yaptıbide güzel olmus zorla yıktı ağzıma bı parca
Çalisan için evde olmak güzel oluyor. Diyette düzgün oluyor.evet ben deobezzto sayesinde yeniden katılıyorum.
35 yaşındayım 2 kızım var biri 7 diğeri 3,5 yaşında. 93 kiloyum 2. doğumumda 9 aylık hamile iken bu kilodaydım. şuan karantinadan dolayı evdeyim yaz gelmeden zayıflamak istiyorum hedefim 65. mühendisim kendi işimi yapıyorum normalde çok yoğunum ama 10 gündür evdeyim malum.
Evet süt ve su koydum ama göz kararı yaptım. Pistikten sonra islattim beze sardım 2 bardak bize fazla geldi :) aça aça büyük açmayı öğrenirim.Hoşgeldiniz kızlar memnun oldum
Afiyet olsun canım güzel görünüyor yumuşak oldu dimi
Hoşgeldin canım
Hoş geldin canım.Ben de mühendisim.. :) kuralları okudum.. kilom çok fazla.. boyum 1.71 daha önce buralarda çok takılmışlığım var.. bırakmadan önce 13. Takımdaydım yanlış hatırlamıyorsam, 2 yıl oldu.. nickim de aynı..
Süper O zaman nasıl yol izliyorsunBoy 1.65
Tecrübe mi? Kitabını yazarım
Hoş geldin canım.Merhabalar. Bende katılmak istiyorum.obezzto arkadaşımdır. Yeniden katılalım dedik buraya geldik. Eğer ki sizde isterseniz buradayız artık
Kendimi tanıtayım. Daha önceden 1.takımda kaptandım. O zamanlarda yüksek kilodan baya zayıflamıştım. Ama malesef hamilelik , doğum derken aldı kilolar başını gitti. En son sanırım 97.5 kilom. 39 yaşındayım. 2 buçuk yaşında bir oğlum var. 13 yıllık evliyim. Çalışıyorum.
Olur onla da denerim bugün aştım kendimi .Hoşgeldin canım ortalık çok karıştı işlerimi halledeyim hepinize tek tek ilgilenicem
Oo süper afiyet olsun bide bunu tam bugdayla yapsan mükemmel olur ❤
Deniyecegim
Canımmelisa- bizim için hergun yeni bi hareket oneriyo en çok yapan gün birincisi oluyo eğlenceli oluyo genelde çoğumuz yapamıyoruz
Seni hatırlıyorumm aynı dönem kaptanlık yapmıştık ❤ hoşgeldin takımımıza
Ekmek yerine ye canım 1 dilimAkşam eşim kek yaptıbide güzel olmus zorla yıktı ağzıma bı parca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?