Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam canım hoşbuldum bende evli iki çocuk annesi rehber öğretmen 89 doğumluyum 66 kiloyum çok yakınmış kilomuz hedefim 57 ilk doğumda 55 olmuştum ikinci çocuk iki yaşına girecek ama halen 66
Bende 85 liyim :) vereceğimiz kilolar ortalama aynı. Boy kaç senin.
Nasıl bir yol izliyorsun
Günaydın 14.takım

Yeni yarışmacı kabul eder misiniz acabağ?
Hoş geldin :)
Boy kaç.
2015 yıllarında diyetisyene giderken bor bayan mide ameliyatı olmuştu. Süreç öyle kolay değil. Zaten bir süre diyet yapacaksın yine . O sürede zaten verirsin. Tecrübe de var anladığım

Selam millet yeni beş hatuna hazır mısınız kaptan Okey demiş obezzto burda miyiz bebek
Hoşgeldiniz canım
Kız izlesene çok guzeeeelllll bayıldım ben

Hoşgeldiniz canım ilk sayfadaki kuralları okuyuverin kilon baya varmış cirfter çifter verirsin artık

Bende kendimi tanitayim hemencik 2015te geldim sanırım buraya bekardim o zamanlar 61 kiloyla geldim sonra nisanlandim düğün zmaani 52 yle mezun oldum doğum yaptım 63le geri geldim su an 58kiloyum hep beraber vericez inşallah bu kiloları hepiniz bana hangi takımlarda yaristiginizi mezun mu izinli mi ayrildiginizi bildirirseniz bnde ona göre işlem yapcm çünkü bide nick değişikliği yaptınız mı ? Yeni hesap açan varsa bana özelden yazsın Pamukprncess

Meslek neydi .
Doğru diyorsun da eşleri evde olanlar hamur işlerine sarmış durumda beni de gaza getirdiler lavaş ve kek yaptım
Burcu bende 63 lü kilolardayım hedefim 5lerde olmak ama hangisinde final derim bilmiyorum.
merhaba bende takıma katılmak istiyorum
Hoş geldin.
Önceden takıma katılmışmıydin .
1..sayfada kurallarımız yazıyor kabul edersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin

evet ben de obezzto sayesinde yeniden katılıyorum.
35 yaşındayım 2 kızım var biri 7 diğeri 3,5 yaşında. 93 kiloyum 2. doğumumda 9 aylık hamile iken bu kilodaydım. şuan karantinadan dolayı evdeyim yaz gelmeden zayıflamak istiyorum hedefim 65. mühendisim kendi işimi yapıyorum normalde çok yoğunum ama 10 gündür evdeyim malum.

Hoşgeldiniz kızlar memnun oldum
Afiyet olsun canım güzel görünüyor yumuşak oldu dimi
Hoşgeldin canım

Ben de mühendisim.. :) kuralları okudum.. kilom çok fazla.. boyum 1.71 daha önce buralarda çok takılmışlığım var.. bırakmadan önce 13. Takımdaydım yanlış hatırlamıyorsam, 2 yıl oldu.. nickim de aynı..

Selam millet yeni beş hatuna hazır mısınız kaptan Okey demiş obezzto burda miyiz bebek
Günaydın 14.takım

Yeni yarışmacı kabul eder misiniz acabağ?
Hoşgeldiniz kızlarrr taze kan olun takımımıza canlandırın bizidee

Boy 1.65

Tecrübe mi? Kitabını yazarım

Merhabalar. Bende katılmak istiyorum. obezzto arkadaşımdır. Yeniden katılalım dedik buraya geldik. Eğer ki sizde isterseniz buradayız artık

Kendimi tanıtayım. Daha önceden 1.takımda kaptandım. O zamanlarda yüksek kilodan baya zayıflamıştım. Ama malesef hamilelik , doğum derken aldı kilolar başını gitti. En son sanırım 97.5 kilom. 39 yaşındayım. 2 buçuk yaşında bir oğlum var. 13 yıllık evliyim. Çalışıyorum.

Hoşgeldin canım inşallah bu kötü zamanlri birazda olsa lehimize çevirip güzel kilolar veririz beraber

Hoşgeldin canım ortalık çok karıştı işlerimi halledeyim hepinize tek tek ilgilenicem
Oo süper afiyet olsun bide bunu tam bugdayla yapsan mükemmel olur
Dünün Finali
1. Mochachocolate 520
2. Diyetlikadn 100

Bugün de LUNGE yapıyoruzz
Kendisini hiç sevmem ama ne yaptık kar

Deniyecegim
Kızlar spor işini nasıl yapıyorsunuz biraz bahseder misiniz? Bu grubun kurallar dışında bir rutini var mı?
Canım melisa- bizim için hergun yeni bi hareket oneriyo en çok yapan gün birincisi oluyo eğlenceli oluyo genelde çoğumuz yapamıyoruz
Seni hatırlıyorumm aynı dönem kaptanlık yapmıştık hoşgeldin takımımıza

Çalisan için evde olmak güzel oluyor. Diyette düzgün oluyor.
Hoş geldin canım
Hoşgeldiniz kızlar memnun oldum

Afiyet olsun canım güzel görünüyor yumuşak oldu dimi

Hoşgeldin canım
Evet süt ve su koydum ama göz kararı yaptım. Pistikten sonra islattim beze sardım 2 bardak bize fazla geldi :) aça aça büyük açmayı öğrenirim.
Hoş geldin canım.
Nickini anımsıyorum senin .
Boy 1.65

Tecrübe mi? Kitabını yazarım
Süper O zaman nasıl yol izliyorsun
Hoş geldin canım.
Almak kolay vermek zor maalesef.
Olur onla da denerim bugün aştım kendimi .
Dolma yaptım. Lavaş yaptım birde tarçınlı kek yaptım. Gün daha bitmedi başka şeyler de yaparım belki
Akşam eşim kek yaptı bide güzel olmus zorla yıktı ağzıma bı parca
Ekmek yerine ye canım 1 dilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…