- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.781
Yapsan bile yeme canım kokusu bile yetiyor banaVar ama kablolu değil yani pek anlamıyorum bu işten birinin gelmesi gerekecek yapmak için iceri birini de almak istemiyorum.
Bana kolay geliyor bu da jillian da uzun süredir yapıyorum spor ara ara bıraktım ama hep hayatımdaydı belki ondandır.
Bloosed var onu yapıyorum bende bazen 15 dk yapıyorum zamanıma göre yani.
Senin videoyu bir izleyim. Lastikle yaptığı bir video var onu 1 kere yaptım tekrar bulamadım
Etkilemek kötü oldu yaÜşenirim de yapmam insallah
Boy uzundu sende spor da yapıyorsan hiç belli olmaz bakarsin 75lerde gelir.
Aman kilo verilir bende ilaçtan anesteziden catlama iğnelerinden aldım ellerim bomboş kaldı birde kilo aldım fibromiyalji oldum psikolojim alt üst halen toparlayamadım kendimi.
Dün 3 4 kere denk geldim netfilx te ama açmadım iyi ki açmamışım sec and city 1 ve 2 yi izledim sesinde aşk var ı izledim öldür beni sevgilimi yarım bıraktım
Günaydın 14.takım
Yeni yarışmacı kabul eder misiniz acabağ?
Merhaba hoşgeldiniz kızlar
Sütlaç yaptımfırını çok sevmem normal yaptım
Bnde hiç sevmem sütlaçTürk yemekleri hepsine bir şekilde alıştım da bı sütlacı sevemedim ya
Eline sağlik canim afiyet olsun
Ay onu annem yapar genelde heves ederim ama yapabileceğim birşey değil.Takıma yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım sayenizde takımımız hareketlenir çok yaramazlık yaptık şu aralar
Bende baklava açıcam bu gidişle
afiyet olsun canımEki Görüntüle 2610770
Sabah 12.30
Kaşarlı omlet
Zeytin
Peynir
Ceviz fındık
Ayva portakal
Roka
Yeşilçay
Valla yaptıysam dayanamam ki benYapsan bile yeme canım kokusu bile yetiyor bana
Menü de ne var pınarEşim bilgisayardan bı kalksa şu liste işini halledeyim cuma günü sıkışmasın hem yeni arkadaşların hedef kilolarını fln da yazmam gerekiyo oiiyyy ben kalkiyom yemek yapcam çamaşır katlicam bugün süpürge yapmicam CNm istemiyo
Sağol canım teşekkür ederimEline sağlik canim afiyet olsun
Yok canım ya nerdeeAy onu annem yapar genelde heves ederim ama yapabileceğim birşey değil.
Yaparsan resim at bizede
afiyet olsun canım
Valla yaptıysam dayanamam ki benyedim valla saat 19 gibi 45 dk leslie yaparım
Menü de ne var pınar
Sağol canım teşekkür ederim
Sporu evde yapabilirsin ben çok salon baktım salgından önce iyi ki kayıt yaptirmamisim .Maşallah yemek işleri şahaneymiş. Ben bir kap yemek zor yapıyorum yıllardır.. ondan sonra da nasıl 100 kilo oldum.. yemek yapmayıp abur cubur yersem böyle oluyor..
bu arada sütlaçtan hiç hazetmiyorum yalnız olmadığıma çok sevindim..
spor işi güzelmiş, ben eskiden sıkı spor yapardım, gün de 3 kere spor salonuna gittiğim günler vardı, boşanmama ramak kalmıştı artık :) sonra pat hamile kaldım..
hep sporu bırakınca kilo aldım.. ama evde yapamayacağım gibi geliyor sporu.. deneyelim bakalım..
Bu arada bizim gibi taze kanlarla bu grubun en az 3 hafta birinci olması lazım
Akşam menüsünü sayayım..
bir kase erişteli yeşil mercimek yemeği.. yersem yanına bir kase yoğurt ve bir iki tırtık makarna.. çünkü az önce karşı komşum el açması börek gönderdiondan bissürü yedim..
şu an nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Bu akşam netleştiririmÇalisan için evde olmak güzel oluyor. Diyette düzgün oluyor.
Hoş geldin canım
Evet süt ve su koydum ama göz kararı yaptım. Pistikten sonra islattim beze sardım 2 bardak bize fazla geldi :) aça aça büyük açmayı öğrenirim.
Hoş geldin canım.
Nickini anımsıyorum senin .
Süper O zaman nasıl yol izliyorsun
Hoş geldin canım.
Almak kolay vermek zor maalesef.
Olur onla da denerim bugün aştım kendimi .
Dolma yaptım. Lavaş yaptım birde tarçınlı kek yaptım. Gün daha bitmedi başka şeyler de yaparım belki
Ekmek yerine ye canım 1 dilim
harika menüEki Görüntüle 2610770
Sabah 12.30
Kaşarlı omlet
Zeytin
Peynir
Ceviz fındık
Ayva portakal
Roka
Yeşilçay
sütlacın tadını bilmemMaşallah yemek işleri şahaneymiş. Ben bir kap yemek zor yapıyorum yıllardır.. ondan sonra da nasıl 100 kilo oldum.. yemek yapmayıp abur cubur yersem böyle oluyor..
spor işi güzelmiş, ben eskiden sıkı spor yapardım, gün de 3 kere spor salonuna gittiğim günler vardı, boşanmama ramak kalmıştı artık :) sonra pat hamile kaldım..
hep sporu bırakınca kilo aldım.. ama evde yapamayacağım gibi geliyor sporu.. deneyelim bakalım..
Akşam menüsünü sayayım..
bir kase erişteli yeşil mercimek yemeği.. yersem yanına bir kase yoğurt ve bir iki tırtık makarna.. çünkü az önce karşı komşum el açması börek gönderdiondan bissürü yedim..
Salataya bayılıyoruz çok severiz. Olabilir ekleyeyim tok da tutar..Sporu evde yapabilirsin ben çok salon baktım salgından önce iyi ki kayıt yaptirmamisim .
Evde de güzel yapıyorum ama bu ara üşengeçlik var.
Salata sevmiyor musun 1 kase de salata ekleyebilirsin
Börek miMaşallah yemek işleri şahaneymiş. Ben bir kap yemek zor yapıyorum yıllardır.. ondan sonra da nasıl 100 kilo oldum.. yemek yapmayıp abur cubur yersem böyle oluyor..
Akşam menüsünü sayayım..
Hoşgeldin canımMerhabalar arkadaşlar bende daha önce buralardan gelip geçmiş bir tombişim, hayatımın rekor kilosundayım virüs sürecinde 115 olmuşum tekrar 2 li rakamlara inmek en büyük dileğim, 30 yaşındayım evliyim 1 kızım var şuan çalışmıyorum, bu zor zamanları kilo vererek güzel zamanlara dönüştürmeyi umut ediyorum ☺ Önceden hangi takımda olduğumu hatırlamıyorum çok uzun süre oldu
Keşke geç olmadan söyleseydin canımBende yapmıştım dünkü hareketi hatta 200 kez
Hoşgeldin canım kısa sürede hedefine varırsın inşallahMerhabalar arkadaşlar bende daha önce buralardan gelip geçmiş bir tombişim, hayatımın rekor kilosundayım virüs sürecinde 115 olmuşum tekrar 2 li rakamlara inmek en büyük dileğim, 30 yaşındayım evliyim 1 kızım var şuan çalışmıyorum, bu zor zamanları kilo vererek güzel zamanlara dönüştürmeyi umut ediyorum ☺ Önceden hangi takımda olduğumu hatırlamıyorum çok uzun süre oldu
Söyledim hatta etiket te yaptım erken söyledim acaba yapamadimmi bir bakayimApriL_2007 hoşgeldin aramıza canım
Keşke geç olmadan söyleseydin canım
Hoşgeldin canım kısa sürede hedefine varırsın inşallah
Saol canım gel beraber olsunAy onu annem yapar genelde heves ederim ama yapabileceğim birşey değil.
Yaparsan resim at bizede
afiyet olsun canım
Valla yaptıysam dayanamam ki benyedim valla saat 19 gibi 45 dk leslie yaparım
Menü de ne var pınar
Sağol canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?