- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.001
Su az sanki onun dışında gayet güzel bir menü bol eksi getirsin inşallahBugünkü menüm
Sabah: menemen, peynir, zeytin, salatalık, yeşil ve kırmızı biber (çiğ)
Ara:bir muz
Akşam :etli ıspanak, yoğurt, bir dilim ekmek
Su:: 1.5 litre
Spor:3 mil leslie
Evet maalesefSu az sanki onun dışında gayet güzel bir menü bol eksi getirsin inşallah
Su önemli bende 2lt zor içiyorum genelde ama bugün 3 u bulmuştur nazar değmesinEvet maalesefdün de içememiştim bugün de aynısı oldu. Yavaş yavaş alıştırmam lazım kendimi
Evet canım öylede duymuştum ama hiç yapamadım eminim güzeldirAa değişik tarif ben genelde portakallı yapıyorum bunu da denicem
aman nazar değmesin:) harika bir alışkanlık ama benim aklıma sadece diet yaparken geliyorSu önemli bende 2lt zor içiyorum genelde ama bugün 3 u bulmuştur nazar değmesin
çok geçmiş olsunKahvaltı= 1haşlnmş yumurta,peynir,1dilim ekmk,çay
Ara= 1portakal
Öğlen= 1kase çorba , salata,1portakal
Ara= 1muz , 1bardak süt
Akşam = fırın (çipura) balık + salata
Spor yok ve fırsat buldukça da yattım çok hastayım kızlar bohazlarım acıyor,başım ağryr,halsizlik ve vucudum kırmızı döküntü yaptıumarm çabuk geçer meyve yedim, bitki çayları içtm ve tuzlu su vs. Yaptm ve dinleniyorum hemencik geri gitsin inşlh
Aman çok dikkatli olun canım belki basit bişeydir ama tedbirde yarar var iyileşir hemen inş birazda psikolojimiz bozuldu hasta degilsek bile hasta gibi hissediyoruz Allah yardıcımız olsuniyiyim diyor amapsikolojimiz mi bozuk bilmiyorum ama bana iyi gelmiyor
mesajımı okuduysanız nerede olduğumu anlamanız çok da zor olmamalı. Hormonal bir sorunum yok
Maşallah canım ben kalkamadım bile bugün bir bunaltı var üzerinde kalkar yaparım inş500 yaptım bugünku hareketi canım @diyetlikadn bacak içleri isyanda
Teşekkür ederim. Evet maalesef öyle olduk ama geçecek inşallahAman çok dikkatli olun canım belki basit bişeydir ama tedbirde yarar var iyileşir hemen inş birazda psikolojimiz bozuldu hasta degilsek bile hasta gibi hissediyoruz Allah yardıcımız olsun
Geçmiş olsun kuzum menunde çok güzelKahvaltı= 1haşlnmş yumurta,peynir,1dilim ekmk,çay
Ara= 1portakal
Ara= 1muz , 1bardak süt
Spor yok ve fırsat buldukça da yattım çok hastayım kızlar bohazlarım acıyor,başım ağryr,halsizlik ve vucudum kırmızı döküntü yaptıumarm çabuk geçer meyve yedim, bitki çayları içtm ve tuzlu su vs. Yaptm ve dinleniyorum hemencik geri gitsin inşlh
Aynen canım bende severim portakal suyuyla hiç denemedim bir gün öyle yaparım bazen kuşbaşı etlede yapıyorum o da güzel oluyorbayılırımüç öğün olsa yerim o derece. Yalnız nohut koymam, portakal suyuyla yaparım. Yarın yapayım bari :)
Katılımınız için teşekkürlerimi sunuyorumGünün Finali
1. Mochachocolate 620
2. Magick 300
3. Eso27eso 200
4. Diyetlikadn 50
5. SchonerDuft 20
Yarın ise çok bomba bayıldığım bi hareket geliyoo SUMO SQUAT + SİDE KİCKS
Eki Görüntüle 2611529
harika menü
gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün canım
nick çok tanıdık geldi fakat daha önce hangi takımda karşılaştık hatırlayamıyorum. Kk nın neredeyse bütün takımlarında yarıştığım için
sporuna kurbano yoğunlukla spor yapmışsın ya gerisi de gelir zamanla
Günaydın 14.takım
Dün öğleden sonra benim için tam bir faciaydı. On gündür annemde öksürük var ve geçen hafta sağlık merkezindeki Dr ilaç verip yollamıştı.dün baktım boğazım da acıyor deyince biz koşa koşa acile. İlk doktor akciğer tomografisini şüpheli gördü, enfeksiyon dr bir şey yok dedi ama çok büyük korku atlattım. Eve döndüğümde direk banyo yapıp yattım.
Spor yok mu derseniz iki üç saat temizlik yapmıştım Allah kabul etsin spor niyetine
Dünkü menüm şöyle
Sabah:bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, 1/4 simit, sivri biber
Ara :üç ceviz
Akşam:iki kepçe susuz kuru fasulye, bir turp
Su bugün maalesef az. 1.5 litre olmamıştır
Siz spordan sorumlu devlet bakanısınız zannediyorum :) takım olarak bunları mı yapıyorsunuz yoksa bireysel olarak da herkes free takılıyor mu? Şimdi ben 45 yaşında bir bağyanım, bu hareketler çok uzun zamandır spor yapmamış bünyeme biraz fazla gibi geldi ama zorlarsam yaparım diye de düşünmüyor değilim
Eki Görüntüle 2611755
Sabah 11.30
Tereyağlı Kaşarlı omlet
Zeytin
Peynir tereyağ
Ceviz fındık
Muz elma
Marul
Süt
Ya benim paçalarından tutup zorla buraya getirdiğim arkadaşlarıma ne oldu acaba?
nefertity Pamukprncess siderolites ve diğerleri.. Nicklerini unuttuğum diğer arkadaşlar sesim geliyor mu
Bende diyet yaparken 2 ye tamamlamaya çalışıyorum sadece yoksa 1 veya 1.5 oluyor genelde yoksa hep tuvalete tasinmaktan gına geliyoraman nazar değmesin:) harika bir alışkanlık ama benim aklıma sadece diet yaparken geliyor
çok geçmiş olsun
Canım 3 gündür bende öyleydim zoraki yapıyordum yaparsam bile ama gerçekten iyi geliyor 3 gündür erkenden gelen uykum gelmedi bugun oğlum la eşim uyuyali çok oldu gerçekten de spor çok iyi geliyorMaşallah canım ben kalkamadım bile bugün bir bunaltı var üzerinde kalkar yaparım inş
Saol canım teşekkür ederimBuralar tam benlikmiş yaww.. :) ben de ısınayım geleceğim aranıza.. dün yaptıklarımdan sonra et kırığı oldum, çömelemiyorum :))
Saol iltifatın beni motive ediyor
bir endişelendim önce yüreğim bi kütlüt attı, ulan noluyoruz diye başladım ki neyseki şükür halinize.. sağsalim dönmüşsünüz.geçmiş olsun
biri bahane mi sayıyor yoksa?
Maşallah bu güzel özenli tabakları gördükçe içim açılıyor.. tebrik ederim.. o kadar güzel görünüyor ki içerğine bakmıyorum bile, ne olsa yerim
Geldim
Dikkat et canım. Ateş var mı?Kahvaltı= 1haşlnmş yumurta,peynir,1dilim ekmk,çay
Ara= 1portakal
Ara= 1muz , 1bardak süt
Iyiydim aslındada dün uykumu alamadın ondan herhalde canım şimdi kalkacam yapabildiğim kadar yaparım artık gerçekten spor çok iyi geliyorBende diyet yaparken 2 ye tamamlamaya çalışıyorum sadece yoksa 1 veya 1.5 oluyor genelde yoksa hep tuvalete tasinmaktan gına geliyor
Canım 3 gündür bende öyleydim zoraki yapıyordum yaparsam bile ama gerçekten iyi geliyor 3 gündür erkenden gelen uykum gelmedi bugun oğlum la eşim uyuyali çok oldu gerçekten de spor çok iyi geliyor
Etli ıspanak mi o nasilmiskine güzel menü begendimmBugünkü menüm
Sabah: menemen, peynir, zeytin, salatalık, yeşil ve kırmızı biber (çiğ)
Ara:bir muz
Akşam :etli ıspanak, yoğurt, bir dilim ekmek
Su:: 1.5 litre
Spor:3 mil leslie
Evet bn öyle çok seviyorum ama senin tarifinde denicem mutlakaEvet canım öylede duymuştum ama hiç yapamadım eminim güzeldir
Bnm bebe de 19 aylik anlıyorum seniArkadaşlarım 2 gündür giremedim normalde çok yazarım ama iki gündür işlerim çok yoğun ve 15 aylık kızla maalesef günümü çok kolay yürüyemiyorum.. inşallah bir düzene koyacağım..
Ama diyete başlamama çok seviniyorum sayenizde bu karantinadan zaferle çıkacağım ve çıkacağız..
menüm biteli çok oldu ama sporumu yapamadım henüz çünkü her yerim ağrıyor, tüm kaslarımı hissediyorum.. ne yapabileceğime bir bakıp sizlere yazacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?