Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm
Sabah: menemen, peynir, zeytin, salatalık, yeşil ve kırmızı biber (çiğ)
Ara:bir muz
Akşam :etli ıspanak, yoğurt, bir dilim ekmek
Su:: 1.5 litre
Spor:3 mil leslie
Su az sanki onun dışında gayet güzel bir menü bol eksi getirsin inşallah

Kahvaltı= 1haşlnmş yumurta,peynir,1dilim ekmk,çay

Ara= 1portakal

Öğlen= 1kase çorba , salata,1portakal

Ara= 1muz , 1bardak süt

Akşam = fırın (çipura) balık + salata

Spor yok ve fırsat buldukça da yattım çok hastayım kızlar bohazlarım acıyor,başım ağryr,halsizlik ve vucudum kırmızı döküntü yaptı umarm çabuk geçer meyve yedim, bitki çayları içtm ve tuzlu su vs. Yaptm ve dinleniyorum hemencik geri gitsin inşlh

Su önemli bende 2lt zor içiyorum genelde ama bugün 3 u bulmuştur nazar değmesin
aman nazar değmesin:) harika bir alışkanlık ama benim aklıma sadece diet yaparken geliyor

çok geçmiş olsun

iyiyim diyor ama psikolojimiz mi bozuk bilmiyorum ama bana iyi gelmiyor

mesajımı okuduysanız nerede olduğumu anlamanız çok da zor olmamalı. Hormonal bir sorunum yok
Aman çok dikkatli olun canım belki basit bişeydir ama tedbirde yarar var iyileşir hemen inş birazda psikolojimiz bozuldu hasta degilsek bile hasta gibi hissediyoruz Allah yardıcımız olsun

Aman çok dikkatli olun canım belki basit bişeydir ama tedbirde yarar var iyileşir hemen inş birazda psikolojimiz bozuldu hasta degilsek bile hasta gibi hissediyoruz Allah yardıcımız olsun
Teşekkür ederim. Evet maalesef öyle olduk ama geçecek inşallah

Geçmiş olsun kuzum menunde çok güzel

Buralar tam benlikmiş yaww.. :) ben de ısınayım geleceğim aranıza.. dün yaptıklarımdan sonra et kırığı oldum, çömelemiyorum :))

Saol iltifatın beni motive ediyor

bir endişelendim önce yüreğim bi kütlüt attı, ulan noluyoruz diye başladım ki neyseki şükür halinize.. sağsalim dönmüşsünüz.geçmiş olsun

biri bahane mi sayıyor yoksa?

Eki Görüntüle 2611755
Sabah 11.30
Tereyağlı Kaşarlı omlet
Zeytin
Peynir tereyağ
Ceviz fındık
Muz elma
Marul
Süt

Maşallah bu güzel özenli tabakları gördükçe içim açılıyor.. tebrik ederim.. o kadar güzel görünüyor ki içerğine bakmıyorum bile, ne olsa yerim

Ya benim paçalarından tutup zorla buraya getirdiğim arkadaşlarıma ne oldu acaba?

nefertity Pamukprncess siderolites ve diğerleri.. Nicklerini unuttuğum diğer arkadaşlar sesim geliyor mu

Geldim

Arkadaşlarım 2 gündür giremedim normalde çok yazarım ama iki gündür işlerim çok yoğun ve 15 aylık kızla maalesef günümü çok kolay yürüyemiyorum.. inşallah bir düzene koyacağım..

Ama diyete başlamama çok seviniyorum sayenizde bu karantinadan zaferle çıkacağım ve çıkacağız..

menüm biteli çok oldu ama sporumu yapamadım henüz çünkü her yerim ağrıyor, tüm kaslarımı hissediyorum.. ne yapabileceğime bir bakıp sizlere yazacağım..

aman nazar değmesin:) harika bir alışkanlık ama benim aklıma sadece diet yaparken geliyor

çok geçmiş olsun
Bende diyet yaparken 2 ye tamamlamaya çalışıyorum sadece yoksa 1 veya 1.5 oluyor genelde yoksa hep tuvalete tasinmaktan gına geliyor
Maşallah canım ben kalkamadım bile bugün bir bunaltı var üzerinde kalkar yaparım inş
Canım 3 gündür bende öyleydim zoraki yapıyordum yaparsam bile ama gerçekten iyi geliyor 3 gündür erkenden gelen uykum gelmedi bugun oğlum la eşim uyuyali çok oldu gerçekten de spor çok iyi geliyor

Saol canım teşekkür ederim

Dikkat et canım. Ateş var mı?

Iyiydim aslındada dün uykumu alamadın ondan herhalde canım şimdi kalkacam yapabildiğim kadar yaparım artık gerçekten spor çok iyi geliyor

Evet canım öylede duymuştum ama hiç yapamadım eminim güzeldir
Evet bn öyle çok seviyorum ama senin tarifinde denicem mutlaka
Bnm bebe de 19 aylik anlıyorum seni şimdi kakasını tasirmis banyoya sokcam bı saniye sonrasını planlayamiyoruz ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…