Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Caniim nasılsın iyi misin bizde aynı işlerden izin verilenler evde diğerleri çalışmaya devam biz evdeyiz eşimle cikmiyoruz hiç anca markete fln

Caniim nasılsın iyi misin bizde aynı işlerden izin verilenler evde diğerleri çalışmaya devam biz evdeyiz eşimle cikmiyoruz hiç anca markete fln
aman aman sakin cikmayin aile ziyaretlerini hele tamamen birakin vallah… biz komple kestik herseyi…. cok genc ölümlerde basladi Burda

Iyi sayılırız akıl sağlığımızı da koruyabilirsek daha iyi olacağız.
Burda da genç ölümler var maalesef her yer kaynıyor ama insanlar keyfi dışarda malesef .
Sizin oralar nasıl

aman aman sakin cikmayin aile ziyaretlerini hele tamamen birakin vallah… biz komple kestik herseyi…. cok genc ölümlerde basladi Burda
Az önce markete gittim biseyler aldım herşey tm çıkarken kapıyı tuttum diye eve gelince bayaaa bi ellerimi yıkadım korkusu mahfetti bizi zaten en temel ihtiyaçlar için çıkıyoruz sadece

Kerevizi nasıl yaptın
Soğanla salçayı kavurdum kerevizin beyaz kısmını küp küp yapraklarıyla doğradım birazda kavurdum haşlanmış nohut yetecek kadar suyunu ekledim pişirmeye bıraktım normalde patates eklerdim ama yemediğim için koymadım canım

Çok güzel görünüyor normalde sevmem bu şekilde ama süper olmuş görüntü afiyet olsun canım

Aa değişik tarif ben genelde portakallı yapıyorum bunu da denicem

Çok geçmiş olsun canım şuan nasıl annen hemen iyileşir inş
iyiyim diyor ama psikolojimiz mi bozuk bilmiyorum ama bana iyi gelmiyor

mesajımı okuduysanız nerede olduğumu anlamanız çok da zor olmamalı. Hormonal bir sorunum yok

bayılırım üç öğün olsa yerim o derece. Yalnız nohut koymam, portakal suyuyla yaparım. Yarın yapayım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…