- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #332.981
Of ya afiyet olsun ama bu nasıl bi özen diyorum bende böyle yapçam ama olmuyo tencereden yemeğe devam ediyomEki Görüntüle 2611755
Sabah 11.30
Tereyağlı Kaşarlı omlet
Zeytin
Peynir tereyağ
Ceviz fındık
Muz elma
Marul
Süt
Saol canım gel beraber olsun ben hazırlarım sana buyur gel 🍽Of ya afiyet olsun ama bu nasıl bi özen diyorum bende böyle yapçam ama olmuyo tencereden yemeğe devam ediyom
Olsun iyidir valla samimiyet iyi değilmiş çalışın
benim hayatım gayet normal
ne zaman eve kapanma söz konusu olsa birşey çıkıyor büroya geliyorum
bak dünden farklı birşey yapıyorsun
Evet kokuyo her yer şu anKolay gelsin canım kötü olmuş
Caniim nasılsın iyi misin bizde aynı işlerden izin verilenler evde diğerleri çalışmaya devam biz evdeyiz eşimle cikmiyoruz hiç anca markete flnslm kizlar, nasilsiniz. bayadir giremedim kusura bakmayin ama spor saglikli beslenme devam bende… evden disari cikmiyoruz bizde hic haftada bir yada daha uzun idare edebilirsek anca bi alisveris baksada bisey yok...
sizde durumlar ne iyimisiniz hepiniz?
aman aman sakin cikmayin aile ziyaretlerini hele tamamen birakin vallah… biz komple kestik herseyi…. cok genc ölümlerde basladi BurdaCaniim nasılsın iyi misin bizde aynı işlerden izin verilenler evde diğerleri çalışmaya devam biz evdeyiz eşimle cikmiyoruz hiç anca markete fln
Iyi sayılırız akıl sağlığımızı da koruyabilirsek daha iyi olacağız.slm kizlar, nasilsiniz. bayadir giremedim kusura bakmayin ama spor saglikli beslenme devam bende… evden disari cikmiyoruz bizde hic haftada bir yada daha uzun idare edebilirsek anca bi alisveris baksada bisey yok...
sizde durumlar ne iyimisiniz hepiniz?
Az önce markete gittim biseyler aldım herşey tm çıkarken kapıyı tuttum diye eve gelince bayaaa bi ellerimi yıkadım korkusu mahfetti bizi zaten en temel ihtiyaçlar için çıkıyoruz sadeceaman aman sakin cikmayin aile ziyaretlerini hele tamamen birakin vallah… biz komple kestik herseyi…. cok genc ölümlerde basladi Burda
Kerevizi nasıl yaptın
Soğanla salçayı kavurdum kerevizin beyaz kısmını küp küp yapraklarıyla doğradım birazda kavurdum haşlanmış nohut yetecek kadar suyunu ekledim pişirmeye bıraktım normalde patates eklerdim ama yemediğim için koymadım canımKerevizi nasıl yaptın
Çok güzel görünüyor normalde sevmem bu şekilde ama süper olmuş görüntü afiyet olsun canımSoğanla salçayı kavurdum kerevizin beyaz kısmını küp küp yapraklarıyla doğradım birazda kavurdum haşlanmış nohut yetecek kadar suyunu ekledim pişirmeye bıraktım normalde patates eklerdim ama yemediğim için koymadım canım
Yok artık kaç set halinde yaptın ve sen robot musun doğru söyle
Aa değişik tarif ben genelde portakallı yapıyorum bunu da denicemSoğanla salçayı kavurdum kerevizin beyaz kısmını küp küp yapraklarıyla doğradım birazda kavurdum haşlanmış nohut yetecek kadar suyunu ekledim pişirmeye bıraktım normalde patates eklerdim ama yemediğim için koymadım canım
iyiyim diyor amaÇok geçmiş olsun canım şuan nasıl annen hemen iyileşir inş
mesajımı okuduysanız nerede olduğumu anlamanız çok da zor olmamalı. Hormonal bir sorunum yokCanım çokmu yogunsun????
İlk mesajın iyi yarışırım dedin sonra pazara gittin yoksun bi daha.
Annenede sizede geçmiş olsun.
3.kez soruyorum canım hormonal bi sorunun varmı?
Kilolarımız yakın çekiliriz seninle.
Ben 1.takımdan sonra hiç dikiş tutturamadım ama Allah ın işi hep eski 1.takımdakiler burda.
bayılırımSoğanla salçayı kavurdum kerevizin beyaz kısmını küp küp yapraklarıyla doğradım birazda kavurdum haşlanmış nohut yetecek kadar suyunu ekledim pişirmeye bıraktım normalde patates eklerdim ama yemediğim için koymadım canım
Yok artık kaç set halinde yaptın ve sen robot musun doğru söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?