- 4 Ocak 2020
- 2.691
- 7.095
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.041
Karnabahar güzel olur havuç bn sevmiyorum turşu da ama yaz geliyo az yap bozulmasın sıcaktan borekte yapma mümkünsebende 64 çıktım bugün yürürüm diye düşünüyordum ama pazar kurulmuş biraz ıspanak kabak maydonoz almayı düşünüyorum. cumartesi el açması börek yapacam kendimi aşıyorum
biraz da turşu bassam mı diye düşünüyorum karnabahar ve havuç ile birazda süs biberi eklerim diyorum olur mu sence hiç yptın mı
Tuzlu kurabiye yapsana kendine kuzu tam buğdaydan canın isteyince ara öğünde yersinkızlar naptınız ?
canım sürekli tuzlu şeyler istiyor bu ara.
ara öğünde ne yiyebilirim meyve ve kuruyemiş dışında ne yiyebilirim paket ürün olmazsa iyi olur . kendim yapabileceğim birşey istiyorum
Bnde de cikiyo o ya yorum yaparken sıkıntı oluyo surekliŞu alttaki reklamları nasıl YOK edebilirim? Bilen varsa lütfen söylesin. Telefondan giriyorum kk ya
geçen gün yürüdüm mis gibiydi .geçmiş olsun
müthiş sıkıcı. Zaten yapa yapa bir vakitten sonra hareketler ezberleniyor
Evde oturmak zorunda olmasak en güzel spor kesinlikle açık havada yürümek
havucu çok severim .Karnabahar güzel olur havuç bn sevmiyorum turşu da ama yaz geliyo az yap bozulmasın sıcaktan borekte yapma mümkünse
Tuzlu kurabiye yapsana kendine kuzu tam buğdaydan canın isteyince ara öğünde yersin
Bnde de cikiyo o ya yorum yaparken sıkıntı oluyo surekli
Selam canım 10. Takımdan misafir geldim, malum evdeyiz, canım sıkıldı biraz başka takımları okuyum dedim, ilk bu mesajı gördüm.Yok ben koymuyorum un su tuz maya şeker isterse de süt ama bn lavaş beceremiuorum ya olmuyo normal ekmek yapiyom
Ayy evet canım ya leslie o kadar geveze kibenim yağ oranım çok yüksek canım leslie yapıyorum arada bir videom var onu yapıyorum ama genelde leslie yapıyorum 45 dk olan özellikle ciddi anlamda fark ettiriyor başlangıç içinde ilerisi içinde gayet güzel tercih ama çok sıkıcı dizi izlerken yapabiliyorum sadece
Teşekkür ederim canmaman nazar değmesin:) harika bir alışkanlık ama benim aklıma sadece diet yaparken geliyor
çok geçmiş olsun
Sağol canım benim ❤Geçmiş olsun kuzum menunde çok güzel
Yok kuzucum ateş yok ama bohaz bugünde kulaklarıma vurdu bohaz enfeksiyonu oldum galibaDikkat et canım. Ateş var mı?
Sağol tatlım dinleniyorum inşlh ilerlemezDinlen canım ılık su iç bol bol.
Gezginim HoşgeldinSelam canım 10. Takımdan misafir geldim, malum evdeyiz, canım sıkıldı biraz başka takımları okuyum dedim, ilk bu mesajı gördüm.
Yumuşak lavaş tarifi veriyim dedim.
1 kg un için marketlerde satılan çiğ kremadan 2 paket kullanırsanız lavaslar yumuşak olur.
200 ml lik süt kutusu gibi olan varya ondan.
Geri kalana su da olur süt de.
Kremanın yağı yeterli gelir, extra yağ koymaya gerek yok.
Maya, tuz ve seker,
Denersenbeni etiketle, yorumunu merak ediyorum
BANA bildirim gelmiyor nedense .Ayy evet canım ya leslie o kadar geveze kiben ama dizi falan izleyemem hareketleri kaçırırım diye diziye odaklanirim çünkü sesini kapatıp müzik dinliyorum bence çok eğlenceli ilk doğum yaptığımda diyetisyen önermişti evde yürüyüşte ne demiştim laptoptan açıp yapıyordum o zamanlar bundan 11 sene önce artık hareketlerini falan ezberledim yani ingilizce tam bilmesemde öğrendim
Seni unutmak ne mümkün
Geçmiş olsun canım ödemler gitmeye başlamış bile harikasınBen de bu sabah merak edip tartıldım kızlar hastaym diye yattm sporda yapamadım reglede olamadım diye umutsuz tartıldım ama bunlara rağmen -500 görmek büyük sevinç oldu banadaha Cumaya var daha da düşücez inşlh
Harika canım daha iyi hissedersen bugünkü listemize bekliyorum o zaman seniBuralar tam benlikmiş yaww.. :) ben de ısınayım geleceğim aranıza.. dün yaptıklarımdan sonra et kırığı oldum, çömelemiyorum :))
Saol iltifatın beni motive ediyor
bir endişelendim önce yüreğim bi kütlüt attı, ulan noluyoruz diye başladım ki neyseki şükür halinize.. sağsalim dönmüşsünüz.geçmiş olsun
biri bahane mi sayıyor yoksa?
Maşallah bu güzel özenli tabakları gördükçe içim açılıyor.. tebrik ederim.. o kadar güzel görünüyor ki içerğine bakmıyorum bile, ne olsa yerim
Geldim
Yehuu yürüyoruz vak vak vak çok mutluyum tanrım koşalım ahahhhahahaha müzikle yapıp dinlememek en iyisiAyy evet canım ya leslie o kadar geveze kiben ama dizi falan izleyemem hareketleri kaçırırım diye diziye odaklanirim çünkü sesini kapatıp müzik dinliyorum bence çok eğlenceli ilk doğum yaptığımda diyetisyen önermişti evde yürüyüşte ne demiştim laptoptan açıp yapıyordum o zamanlar bundan 11 sene önce artık hareketlerini falan ezberledim yani ingilizce tam bilmesemde öğrendim
Beynim ne kadar daldıysa -500'ü kilo aldın olarak algıladım. Çok sevindim canım.Ben de bu sabah merak edip tartıldım kızlar hastaym diye yattm sporda yapamadım reglede olamadım diye umutsuz tartıldım ama bunlara rağmen -500 görmek büyük sevinç oldu banadaha Cumaya var daha da düşücez inşlh
Beynim ne kadar daldıysa -500'ü kilo aldın olarak algıladım. Çok sevindim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?