Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Karnabahar güzel olur havuç bn sevmiyorum turşu da ama yaz geliyo az yap bozulmasın sıcaktan borekte yapma mümkünse
kızlar naptınız ?
canım sürekli tuzlu şeyler istiyor bu ara.
ara öğünde ne yiyebilirim meyve ve kuruyemiş dışında ne yiyebilirim paket ürün olmazsa iyi olur . kendim yapabileceğim birşey istiyorum
Tuzlu kurabiye yapsana kendine kuzu tam buğdaydan canın isteyince ara öğünde yersin
Şu alttaki reklamları nasıl YOK edebilirim? Bilen varsa lütfen söylesin. Telefondan giriyorum kk ya
Bnde de cikiyo o ya yorum yaparken sıkıntı oluyo surekli

geçmiş olsun

müthiş sıkıcı. Zaten yapa yapa bir vakitten sonra hareketler ezberleniyor

Evde oturmak zorunda olmasak en güzel spor kesinlikle açık havada yürümek
geçen gün yürüdüm mis gibiydi .
güneşten havadan bu kadar mahrum kalacağım hiç aklıma gelmezdi .
ben hiç ezberleyemedim desem benim hafıza balık biraz
havucu çok severim .
ölçüyü nasıl ayarlıyorsun 1 bidon yapayım dedim geçen yaptığım bozuldu hep ama bağışıklık için iyi diye yapmak istiyorum.
börek yaparsam 2 öğün yapcam birde spor yaparım . o kadar un aldım bitmesi lazım
düşüneyim biraz bakalım .şekerden öğğ geldi valla

Yok ben koymuyorum un su tuz maya şeker isterse de süt ama bn lavaş beceremiuorum ya olmuyo normal ekmek yapiyom
Selam canım 10. Takımdan misafir geldim, malum evdeyiz, canım sıkıldı biraz başka takımları okuyum dedim, ilk bu mesajı gördüm.
Yumuşak lavaş tarifi veriyim dedim.
1 kg un için marketlerde satılan çiğ kremadan 2 paket kullanırsanız lavaslar yumuşak olur.
200 ml lik süt kutusu gibi olan varya ondan.
Geri kalana su da olur süt de.
Kremanın yağı yeterli gelir, extra yağ koymaya gerek yok.
Maya, tuz ve seker,
Denersenbeni etiketle, yorumunu merak ediyorum

Ayy evet canım ya leslie o kadar geveze ki ben ama dizi falan izleyemem hareketleri kaçırırım diye diziye odaklanirim çünkü sesini kapatıp müzik dinliyorum bence çok eğlenceli ilk doğum yaptığımda diyetisyen önermişti evde yürüyüşte ne demiştim laptoptan açıp yapıyordum o zamanlar bundan 11 sene önce artık hareketlerini falan ezberledim yani ingilizce tam bilmesemde öğrendim

Gezginim Hoşgeldin nickini burada görmek mutluluk verici. Tekrar gel beni unutma sakın gezegenfeza

BANA bildirim gelmiyor nedense .
ikisini bir arada yapıyorum ben
sen kitabını yzmışsın

Burada hava çok kötü hayatımda bir sisin karşımdaki evi bile görmicek kadar ortalığı kararttığını ilk defa görüyorum. Annemlerin niye burada yaşamak istemediklerini şimdi daha iyi anlıyorum.
Kaç kiloyum bilmiyorum ama sanki 75 civarlarındayım hala. Bol sıvı tüketsem acaba kilo vermeme yardımcı olur mu bilmiyorumki

Geçmiş olsun canım ödemler gitmeye başlamış bile harikasın

Harika canım daha iyi hissedersen bugünkü listemize bekliyorum o zaman seni

Yehuu yürüyoruz vak vak vak çok mutluyum tanrım koşalım ahahhhahahaha müzikle yapıp dinlememek en iyisi

Beynim ne kadar daldıysa -500'ü kilo aldın olarak algıladım. Çok sevindim canım.

Beynim ne kadar daldıysa -500'ü kilo aldın olarak algıladım. Çok sevindim canım.
Sağol kuzum bende çok sevindim tamamen buranın listeye girmemin faydası oldu yoksa regle etkisiyle diil eksi artı olurdum ama listedeyim diye canım çeken şeyleri hep yemedim kendimi tutt çok çikolata atağı geldi bura olmasa yüzde yüz yerdim bide geçen fit kek filan yaptm dünde ara öğünde yediğim muzun üzerine yine kakao ekleyip ezmiştim kendimi diyet şeyler ile bastırıyorum P Pinarbartu beni diye korkup tutuyorum kendimi çok faydası var sende katl buraya yoksa kilo gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…