Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok güzel canım afiyet olsun fitkeki merak ettim yapicam bir ara

Geçmiş olsun canım insan herşeyden korkar oldu oğlumda halsizlik vardı nasıl korktum üstüne ateside çıkınca burnu da akıyordu aman ya diken üstündeyiz sanki

Hadi bakalım yarın ne kadar yapacaz eşofmanımı taytımı ne güzelmiş öyle kadının
Zayıf olunca herşey güzel duruyo
Bekliyoruz rekorlarını canım
Çok tatlısınız biz takım olarak az çok spor yapıyoruz o yüzden çok zorlanmıyoruz bu hareketleri yaparken şimdi de moraller bozuk birazcık hevesimizi aktifliğimizi arttırmak için listeye başladık ama uzun zamandır yapmıyosanız yavaş yavaş başlamakta önce kasları açmakta fayda var yoga ya da pilatesle başlayabilirsin birden bunları yapsan yapabilirsin belki ama çok kas ağrısı yapabilir

Geçmiş olsun canım allah korusun diyoruz ama herkes yakalanacakmış diyorlar ne kadar geç o kadar iyi işte sadece

afiyet olsun . bir ara bende denerim
teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım insan herşeyden korkar oldu oğlumda halsizlik vardı nasıl korktum üstüne ateside çıkınca burnu da akıyordu aman ya diken üstündeyiz sanki
teşekkür ederim. Şu vakit hastahaneyi en son düşünün ki biz öyle yaptık. İnşallah viral bir şeydir

yakın zamanda bir koşu bandı almıştım ama error verdi iade ettim. Şu an tek çarem leslie gibi geliyor. Hava iyi ve tabii ki şu lanet virüs olmasaydı dışarıda da yürürdüm ki bence en zevkli spor ama malum ben leslie ile başlayayım da bakalım zamanla farklı heyecanlar ararım

Saol canım

Çok geçmiş olsun canım şuan nasıl annen hemen iyileşir inş

Canım çokmu yogunsun????
İlk mesajın iyi yarışırım dedin sonra pazara gittin yoksun bi daha.
Annenede sizede geçmiş olsun.
3.kez soruyorum canım hormonal bi sorunun varmı?
Kilolarımız yakın çekiliriz seninle.
Ben 1.takımdan sonra hiç dikiş tutturamadım ama Allah ın işi hep eski 1.takımdakiler burda.

Geçmiş olsun inşallah iyileşir bi an önce
Evett tam yürüyüş zamanları 1 sene önce bugün başlamıştım diyet serüvenine yürüyüş çok iyi geliyodu tam bahar havaları
Artık evde neyi canımız çekiyosa onu yapalım hareketsiz kalmaktan iyidir ben lesliyi pek sevmiyorum da ilgimi çekmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…