- 4 Ocak 2020
- 2.691
- 7.095
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.021
Canım kızmana gerek yok ben ilk geldiginde de yazdım.iyiyim diyor amapsikolojimiz mi bozuk bilmiyorum ama bana iyi gelmiyor
mesajımı okuduysanız nerede olduğumu anlamanız çok da zor olmamalı. Hormonal bir sorunum yok
Dinlen canım ılık su iç bol bol.Kahvaltı= 1haşlnmş yumurta,peynir,1dilim ekmk,çay
Ara= 1portakal
Öğlen= 1kase çorba , salata,1portakal
Ara= 1muz , 1bardak süt
Akşam = fırın (çipura) balık + salata
Spor yok ve fırsat buldukça da yattım çok hastayım kızlar bohazlarım acıyor,başım ağryr,halsizlik ve vucudum kırmızı döküntü yaptıumarm çabuk geçer meyve yedim, bitki çayları içtm ve tuzlu su vs. Yaptm ve dinleniyorum hemencik geri gitsin inşlh
Burdayım yawrum dün temizlik gunumdu banyo günü haliyle iki çocukla zor oldu gelemedim vazgeçmek yok tabikiYa benim paçalarından tutup zorla buraya getirdiğim arkadaşlarıma ne oldu acaba?
@nefertityPamukprncess @siderolites ve diğerleri.. Nicklerini unuttuğum diğer arkadaşlar sesim geliyor mu
Ayran soda karışımı seviyorsun diye mi yoksa zayıflamaya fln mi yardım için canimMenüm
Sabah yumurta Kızartma 3 dilim sucukla 3 zeytin küçük dilim peynir 1 dilim ekmek 2 bardak çay
Öğlen
Ayran soda karışımı
Aksam
Yarım tas Şehriye çorbası Havuç turp rendesi 4 adet köfte
2,5 litre su ve Şekersiz Türk Kahvesi
@diyetlikadn 100 kez yapabildim dünden ağrı var bacaklarim da
Afiyet olsun iyi geceler canımBugün kahvaltı 11.30
Soganlı pastırmalı 2 yum, 5 zeytin, 2 ceviz, biraz peynir, 1 kaşık mıhlama, salatalık, domates
Akşam 18.00
1 kase yogurtlu çorba, 1 tabak barbunya salata
Ara 1 kupa limonlu yeşil çay, 1 kare bitter 5 fındık
Su içiyorum bolca.
85 dk tempolu yürüyüş.
İyi geceler dilerim
dünkü korkumu tarif edemem ve halen geçmedi maalesef.. Ayrıca beni iyi tanımışsın kuşum ama leslie başlangıç için şu an en iyisi gözüküyorBuralar tam benlikmiş yaww.. :) ben de ısınayım geleceğim aranıza.. dün yaptıklarımdan sonra et kırığı oldum, çömelemiyorum :))
Saol iltifatın beni motive ediyor
bir endişelendim önce yüreğim bi kütlüt attı, ulan noluyoruz diye başladım ki neyseki şükür halinize.. sağsalim dönmüşsünüz.geçmiş olsun
biri bahane mi sayıyor yoksa?
Maşallah bu güzel özenli tabakları gördükçe içim açılıyor.. tebrik ederim.. o kadar güzel görünüyor ki içerğine bakmıyorum bile, ne olsa yerim
Geldim
ohh iyi bari spor olmasa da diyet fikrinizden uzaklaşmamışsınız. Ses soluk olmayınca bunlar vazgeçti herhalde diye düşünmüştüm. Diğer kaçaklarda gelse de bir baksak ne alemdelerArkadaşlarım 2 gündür giremedim normalde çok yazarım ama iki gündür işlerim çok yoğun ve 15 aylık kızla maalesef günümü çok kolay yürüyemiyorum.. inşallah bir düzene koyacağım..
Ama diyete başlamama çok seviniyorum sayenizde bu karantinadan zaferle çıkacağım ve çıkacağız..
menüm biteli çok oldu ama sporumu yapamadım henüz çünkü her yerim ağrıyor, tüm kaslarımı hissediyorum.. ne yapabileceğime bir bakıp sizlere yazacağım..
sağolasın. Ispanağı koymadan altına kıyma kavuruyorum, sonra soğan en son ıspanak. Denemenizi tavsiye ederim. Kuşbaşı etle de oluyor ama benim çocuklardan bir tanesi yemekte parça et yemiyor. O yüzden kıyma koyuyorumEtli ıspanak mi o nasilmiskine güzel menü begendimm
teşekkür ederim. Dünkü mesajlara hiç bakamadım. akşam eve geldiğimde çok yorgundumCanım kızmana gerek yok ben ilk geldiginde de yazdım.
Bugün içinde dedim çok geçmiş olsun.
Seviyorum diye açıkçası yardimci olup olmadığını bilmiyorum araştırmam lazımAyran soda karışımı seviyorsun diye mi yoksa zayıflamaya fln mi yardım için canim
Spor da olaymış harika olurmuş. Neyse buna da şükür. İki çocuk zaten sana güzel bir kalori harcatmıştırBurdayım yawrum dün temizlik gunumdu banyo günü haliyle iki çocukla zor oldu gelemedim vazgeçmek yok tabiki
Menü sabah iki dilim ekmek Yeşillik salatası yumurtalı, ve TK bal, kk peynir
Öğlen bir adet lahmacun ve kavurma
Akşam bir pikolata 6 adet lahana sarması ve salata
Spor iki gündür yapamadım oturamadim bile bugün 4 çeşit yemek yapmak gerekti ve su 2 lt
benim yağ oranım çok yüksek canım leslie yapıyorum arada bir videom var onu yapıyorum ama genelde leslie yapıyorum 45 dk olan özellikle ciddi anlamda fark ettiriyor başlangıç içinde ilerisi içinde gayet güzel tercih ama çok sıkıcı dizi izlerken yapabiliyorum sadecedünkü korkumu tarif edemem ve halen geçmedi maalesef.. Ayrıca beni iyi tanımışsın kuşum ama leslie başlangıç için şu an en iyisi gözüküyor
ohh iyi bari spor olmasa da diyet fikrinizden uzaklaşmamışsınız. Ses soluk olmayınca bunlar vazgeçti herhalde diye düşünmüştüm. Diğer kaçaklarda gelse de bir baksak ne alemdeler
sağolasın. Ispanağı koymadan altına kıyma kavuruyorum, sonra soğan en son ıspanak. Denemenizi tavsiye ederim. Kuşbaşı etle de oluyor ama benim çocuklardan bir tanesi yemekte parça et yemiyor. O yüzden kıyma koyuyorum
teşekkür ederim. Dünkü mesajlara hiç bakamadım. akşam eve geldiğimde çok yorgundum
bende 64 çıktım bugün yürürüm diye düşünüyordum ama pazar kurulmuş biraz ıspanak kabak maydonoz almayı düşünüyorum. cumartesi el açması börek yapacam kendimi aşıyorumSabah tartıldım 58 çıktım cumaya kadar baya gider diye düşünüyorum daha 3 gün var sonuçta
geçmiş olsunGünaydınnnnnnn kotu bı baş agrisiyla uyandım kahvaltı yapıp ilacımı içtim tekrar yaticam galiba
müthiş sıkıcı. Zaten yapa yapa bir vakitten sonra hareketler ezberleniyorbenim yağ oranım çok yüksek canım leslie yapıyorum arada bir videom var onu yapıyorum ama genelde leslie yapıyorum 45 dk olan özellikle ciddi anlamda fark ettiriyor başlangıç içinde ilerisi içinde gayet güzel tercih ama çok sıkıcı dizi izlerken yapabiliyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?