Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiyim diyor ama psikolojimiz mi bozuk bilmiyorum ama bana iyi gelmiyor

mesajımı okuduysanız nerede olduğumu anlamanız çok da zor olmamalı. Hormonal bir sorunum yok
Canım kızmana gerek yok ben ilk geldiginde de yazdım.
Bugün içinde dedim çok geçmiş olsun.

Dinlen canım ılık su iç bol bol.

Ya benim paçalarından tutup zorla buraya getirdiğim arkadaşlarıma ne oldu acaba?

@nefertity Pamukprncess @siderolites ve diğerleri.. Nicklerini unuttuğum diğer arkadaşlar sesim geliyor mu
Burdayım yawrum dün temizlik gunumdu banyo günü haliyle iki çocukla zor oldu gelemedim vazgeçmek yok tabiki
Menü sabah iki dilim ekmek Yeşillik salatası yumurtalı, ve TK bal, kk peynir
Öğlen bir adet lahmacun ve kavurma
Akşam bir pikolata 6 adet lahana sarması ve salata
Spor iki gündür yapamadım oturamadim bile bugün 4 çeşit yemek yapmak gerekti ve su 2 lt

Ayran soda karışımı seviyorsun diye mi yoksa zayıflamaya fln mi yardım için canim

Bugün kahvaltı 11.30
Soganlı pastırmalı 2 yum, 5 zeytin, 2 ceviz, biraz peynir, 1 kaşık mıhlama, salatalık, domates

Akşam 18.00
1 kase yogurtlu çorba, 1 tabak barbunya salata

Ara 1 kupa limonlu yeşil çay, 1 kare bitter 5 fındık

Su içiyorum bolca.
85 dk tempolu yürüyüş.
İyi geceler dilerim

Afiyet olsun iyi geceler canım

dünkü korkumu tarif edemem ve halen geçmedi maalesef.. Ayrıca beni iyi tanımışsın kuşum ama leslie başlangıç için şu an en iyisi gözüküyor

ohh iyi bari spor olmasa da diyet fikrinizden uzaklaşmamışsınız. Ses soluk olmayınca bunlar vazgeçti herhalde diye düşünmüştüm. Diğer kaçaklarda gelse de bir baksak ne alemdeler

Etli ıspanak mi o nasilmiskine güzel menü begendimm
sağolasın. Ispanağı koymadan altına kıyma kavuruyorum, sonra soğan en son ıspanak. Denemenizi tavsiye ederim. Kuşbaşı etle de oluyor ama benim çocuklardan bir tanesi yemekte parça et yemiyor. O yüzden kıyma koyuyorum

Canım kızmana gerek yok ben ilk geldiginde de yazdım.
Bugün içinde dedim çok geçmiş olsun.
teşekkür ederim. Dünkü mesajlara hiç bakamadım. akşam eve geldiğimde çok yorgundum

Son düzenleme:
Spor da olaymış harika olurmuş. Neyse buna da şükür. İki çocuk zaten sana güzel bir kalori harcatmıştır

benim yağ oranım çok yüksek canım leslie yapıyorum arada bir videom var onu yapıyorum ama genelde leslie yapıyorum 45 dk olan özellikle ciddi anlamda fark ettiriyor başlangıç içinde ilerisi içinde gayet güzel tercih ama çok sıkıcı dizi izlerken yapabiliyorum sadece

Sabah tartıldım 58 çıktım cumaya kadar baya gider diye düşünüyorum daha 3 gün var sonuçta
bende 64 çıktım bugün yürürüm diye düşünüyordum ama pazar kurulmuş biraz ıspanak kabak maydonoz almayı düşünüyorum. cumartesi el açması börek yapacam kendimi aşıyorum
biraz da turşu bassam mı diye düşünüyorum karnabahar ve havuç ile birazda süs biberi eklerim diyorum olur mu sence hiç yptın mı

Günaydınnnnnnn kotu bı baş agrisiyla uyandım kahvaltı yapıp ilacımı içtim tekrar yaticam galiba
geçmiş olsun

müthiş sıkıcı. Zaten yapa yapa bir vakitten sonra hareketler ezberleniyor

Evde oturmak zorunda olmasak en güzel spor kesinlikle açık havada yürümek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…