- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.141
Bugün den -700 oldum galiba kuzum yarına da 100-200 grm daha gider belkiyarına eksin garanti desene
Bence bu hafta güzel olacak canım verenler çok gibiSchonerDuft 1. Notayı almışız kuzu bu hafta herkesin güzel kilo vermesi gerekiyo ki ceza almayalim
Tavuk soteye kekik sarımsak inanılmaz yakışıyor ve köriçok severim. Salatada veya kahvaltıda bol bol yerim. Hoş evdekiler ben böyle çoşkuyla roka yerken dalga geçiyorlar fakat hiiiç umurumda olmuyor :)
evet maalesefbugün daha fazla içmeye çalışıcam
kekik ve sarımsak koymayı unutma
bende de aynı vakitler oluyor.Hele regl günü midemde bir delik var gibi hissediyorum. İçeri ne yollasam tokluk hissi olmuyor ve canım en fazla tatlı çekiyor ki çok tatlı yiyen bir insan değilim
bu menüyle açlık hissetmen çok normal tabiiyemek ye aslııııı
Bende çerez yer gibi roka yemeyi seviyorum. Burada teyzeme söyledim telefonda bir sesi gitti. Burada roka pek olmaz dedi. Bende tohum aldım dikcemde bir türlü bahçeye inip dikemedim.çok severim. Salatada veya kahvaltıda bol bol yerim. Hoş evdekiler ben böyle çoşkuyla roka yerken dalga geçiyorlar fakat hiiiç umurumda olmuyor :)
evet maalesefbugün daha fazla içmeye çalışıcam
kekik ve sarımsak koymayı unutma
bende de aynı vakitler oluyor.Hele regl günü midemde bir delik var gibi hissediyorum. İçeri ne yollasam tokluk hissi olmuyor ve canım en fazla tatlı çekiyor ki çok tatlı yiyen bir insan değilim
bu menüyle açlık hissetmen çok normal tabiiyemek ye aslııııı
Tam hedefimin üstüne bastın ayağını kaldırGünaydın kizlaaarrrr sabah 57.5 le uyandım
Günaydın dedim ama erkenden uyanıp kahvaltımı yapıp ortalığı topladım
En büyük düşüşü ozman bekliyorum canmHarika canim ödemin vardı ve yavaş yavaş atiyosun işte reglden sonra iyice düşersin
Benim dayanıklı sandalyem yok.Bugün kol egzersizi yapıyoruz sarkık kollara ölümmmDünün Finali
1. Mochachocolate 10:30
2. Luluuu94 10:00
3. SchonerDuft 06:02
Adet olarak skorunuzu bekliyorum
Bunu yapabilirim zannediyorum leslienin peşine yapıcamBugün kol egzersizi yapıyoruz sarkık kollara ölümmmDünün Finali
yellow girl idi canımblonde ambition kuzuuuu senin eski nick neydi yazmayı unutmusuz
Evet iyi fikir. Tam dikim zamanı zatenBende çerez yer gibi roka yemeyi seviyorum. Burada teyzeme söyledim telefonda bir sesi gitti. Burada roka pek olmaz dedi. Bende tohum aldım dikcemde bir türlü bahçeye inip dikemedim.
Temiz hava güzel ama yazlık bir memleketten buraya gelince ben çok bocaladım. Yıllardır görmediğim kar yağdı mart ayında.Evet iyi fikir. Tam dikim zamanı zaten
Bu arada benim de memleket Karadeniz fakat sadece bir kere dedemin köyünü görebildim. Orada bir evimizin olmasını çok isterdim
Bnde bı 56ya inebilsem yarım bı görsem o rakamı ucundan da olsaTam hedefimin üstüne bastın ayağını kaldır
En büyük düşüşü ozman bekliyorum canmozman ödemin tamamını atarm regl de olmadm su da çok az içtim içemedim ondan daha ödemleri ataamdım bile bu şekilde bu düşüş çok morel oldu
Şurda 56 ya ne kalmış canm nerdeyse varmışsın senBnde bı 56ya inebilsem yarım bı görsem o rakamı ucundan da olsa
Özlettin kendini tubiimmm ❤ nerelerdesinkızlar günaydınyeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz insallah en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız
bende özledim canım hepinizi evde çalışıyorum , iş yerinde oturuyordum evde olunca işlerde arttı onunla uğraşıyorum sen nasılsın diyete başlamışın çok sevindimÖzlettin kendini tubiimmm ❤ nerelerdesin
Öyle canım gramda olsa gitsin az gitsin öz gitsin napalm zaten evdeyizCanım sen eksi göremiycem dedikce eksiliyorsun gramda olsa veriyorsun bence bunu az görme haftada 500 gr ayda 2 kilo demekkilon azaldikca verme hızın azalacak ben napayım bak iki aydır yerimde sayıyorum
M mochachocolate uyanıklık yaptı 30 sn ileBugün kol egzersizi yapıyoruz sarkık kollara ölümmmDünün Finali
valla aynı olmuşunuzSchonerDuft sende 62.9 - 63kusur civarları bişeydin dimi kuzum sonunda aynı kilo olmuşuz hadi kapışalım
Bende yerleştim kuzum o arada da 63lere çktğmı görünce hemen diyete başlayyp buraya gireyim dedim kuzumbende özledim canım hepinizi evde çalışıyorum , iş yerinde oturuyordum evde olunca işlerde arttı onunla uğraşıyorum sen nasılsın diyete başlamışın çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?