Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tavuk soteye kekik sarımsak inanılmaz yakışıyor ve köri

Bende çerez yer gibi roka yemeyi seviyorum. Burada teyzeme söyledim telefonda bir sesi gitti. Burada roka pek olmaz dedi. Bende tohum aldım dikcemde bir türlü bahçeye inip dikemedim.

Günaydın kizlaaarrrr sabah 57.5 le uyandım
Günaydın dedim ama erkenden uyanıp kahvaltımı yapıp ortalığı topladım
Tam hedefimin üstüne bastın ayağını kaldır
Harika canim ödemin vardı ve yavaş yavaş atiyosun işte reglden sonra iyice düşersin
En büyük düşüşü ozman bekliyorum canm ozman ödemin tamamını atarm regl de olmadm su da çok az içtim içemedim ondan daha ödemleri ataamdım bile bu şekilde bu düşüş çok morel oldu

Bende çerez yer gibi roka yemeyi seviyorum. Burada teyzeme söyledim telefonda bir sesi gitti. Burada roka pek olmaz dedi. Bende tohum aldım dikcemde bir türlü bahçeye inip dikemedim.
Evet iyi fikir. Tam dikim zamanı zaten

Bu arada benim de memleket Karadeniz fakat sadece bir kere dedemin köyünü görebildim. Orada bir evimizin olmasını çok isterdim

Evet iyi fikir. Tam dikim zamanı zaten

Bu arada benim de memleket Karadeniz fakat sadece bir kere dedemin köyünü görebildim. Orada bir evimizin olmasını çok isterdim
Temiz hava güzel ama yazlık bir memleketten buraya gelince ben çok bocaladım. Yıllardır görmediğim kar yağdı mart ayında.

Bnde bı 56ya inebilsem yarım bı görsem o rakamı ucundan da olsa

Canım sen eksi göremiycem dedikce eksiliyorsun gramda olsa veriyorsun bence bunu az görme haftada 500 gr ayda 2 kilo demek kilon azaldikca verme hızın azalacak ben napayım bak iki aydır yerimde sayıyorum
Öyle canım gramda olsa gitsin az gitsin öz gitsin napalm zaten evdeyiz
Dünün Finali
1. Mochachocolate 10:30
2. Luluuu94 10:00

3. SchonerDuft 06:02
Bugün kol egzersizi yapıyoruz sarkık kollara ölümmm

Adet olarak skorunuzu bekliyorum
M mochachocolate uyanıklık yaptı 30 sn ile tebrikler

bende özledim canım hepinizi evde çalışıyorum , iş yerinde oturuyordum evde olunca işlerde arttı onunla uğraşıyorum sen nasılsın diyete başlamışın çok sevindim
Bende yerleştim kuzum o arada da 63lere çktğmı görünce hemen diyete başlayyp buraya gireyim dedim kuzum geçen hafta 63.8 e kadar çktm ama bugün 62.9 a indm mart ayın da zirveyi gördüm yani çok şükür nisan a eksilerle başladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…