- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.161
Merhaba canım bir set 30 saniye anlamında yazdım toplam 10 dakika yanlış anlışılmışBugün kol egzersizi yapıyoruz sarkık kollara ölümmmDünün Finali
1. Mochachocolate 10:30
2. Luluuu94 10:00
3. SchonerDuft 06:02
Adet olarak skorunuzu bekliyorum
Yok canım toplam 10 dakika yanlış anlaşılmışÖyle canım gramda olsa gitsin az gitsin öz gitsin napalm zaten evdeyiz
M mochachocolate uyanıklık yaptı 30 sn iletebrikler
Hadi yarışalım ozmanvalla aynı olmuşunuz
Aynen öyle kuzum evdeyiz almamaktan iyidir bakıyorum da herkes kilo aliyo bu dönemde sabit bile kalsak kâr yani çünkü kilon azÖyle canım gramda olsa gitsin az gitsin öz gitsin napalm zaten evdeyiz
M mochachocolate uyanıklık yaptı 30 sn iletebrikler
Beni yakalarsın canım merak etme şu sıralar kaplumbağa gibiyimHadi yarışalım ozmangazlanmamız lazım kuzu daha da uzaklaşmadan magick ile diyetli kadını yakalamamız lazım
Sehpa olur koltuk olurBenim dayanıklı sandalyem yok.
HarikaBunu yapabilirim zannediyorum leslienin peşine yapıcam
yok ya geçen hafta +500 düm bu hafta nolcak bakayım umutluyum amaŞurda 56 ya ne kalmış canm nerdeyse varmışsın sen55ler 54ler bile sana kolay sen hızlı veriyorsun
Canisiii yoksunkızlar günaydınyeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz insallah en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız
Normal canm 60 a gelince ikide bir tıkanıyoruzBeni yakalarsın canım merak etme şu sıralar kaplumbağa gibiyim
Öyle canım bı bitse su virüs inşallahAynen öyle kuzum evdeyiz almamaktan iyidir bakıyorum da herkes kilo aliyo bu dönemde sabit bile kalsak kâr yani çünkü kilon az
Benimki 5 -10 sn çok olabilirDünün Finali
1. Mochachocolate 10:00
1. Luluuu94 10:00
2. SchonerDuft 06:02
Süpersin canım o zaman birincilik seninÖyle canım bı bitse su virüs inşallah
Benimki 5 -10 sn çok olabilir(1ci olma çabaları ) ve 11 kilo çocukta ustumdeydi dünden beri isteyip duruyor
Yok canım şaka yapıyorum önemli olan yapmak 30 sn bile olsa hepimiz birinciyizSüpersin canım o zaman birincilik senin
teşekkür ederimkızlar günaydınyeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz insallah en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız
anlamadımkızlar bna tek tek isim aratıyosunuz kilo bildiriminizi listeye yapın lütfen adaylara söylüyorum
size değildi lafım canım gecen cuma listeye bildirim yapmayan minnak adaylarımızaydıteşekkür ederim
anlamadımne listesi?
pınar canım benim küsüratımı da yazdım. İlk geldiğim vakit düz 93 yazmıştımminnak adaylar
caroline84 4(92///%)basl.t:12mart basl.k:90,4hedef:68
eso27eso (67///%)basl.t:16mart basl.k:68,70 hedef:50
M mochachocolate (59.3///%)basl.t:17mart basl.k:60.1hedef:50
Pamukprncess (66///%)basl.t:29mart basl.k66:hedef:57
nefertityy (99,1///%)basl.t:29mart basl.k99.1:hedef:74
ApriL_2007 (97.5///%)basl.t:29mart basl.k97.5:hedef:
obezzto (93. 4/%)basl.t:29mart basl.k93.4 :hedef: 75 (ilk hedefim bu)
siderolites (93///%)basl.t:29mart basl.k93:hedef:65
derinsu06 (115///%)basl.t:29mart basl.k115:hedef:90
ApriL_2007 canım bildirim yaparken hedefini de yazar mısın
obezzto canım seninde hedef kilonu yazman lazım yarın eklersiniz zaaten hedef yüzdesi var listeye girerken onu hesaplayıp öyle yazıcaz
M mochachocolate canım eger kilo vermiş olursan bu hafta listeye giriyosun
caroline84 canım sende listeye giriyosun vermiş olursan ama daha aktif olman lazım ve liste işini çözmen lazım yarın bildirimini kendin yap listeye kilo da vermissen listedesin
eso27eso cANIM SENİ COK AKTİF göremiyorum o yüzden haftaya listeye girceksin eger aktifleşirsen
evet kızlaaarrr ben yapamıcam vs diyen varsa bildirebilir ki peşinize koşmayalım bildirim yaptın yapmadın diye birbirimizi yormayalım kararlı olanlarla yolumuza devam edelim
aa valla kaydetttiğim bildirimde öyle yazıyodu düzeltirim simdi canımpınar canım benim küsüratımı da yazdım. İlk geldiğim vakit düz 93 yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?