Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar bugünkü menüm

Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, roka, domates, bir dilim ekmek

Ara:biraz kuruyemiş

Akşam :iki kepçe çorba, tavuk sote, salata

Su:bir litre
Spor:yok
Şu artsa ve spor olsa harika ötesi olurdu

Selam kızlar bugünkü menüm

Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, roka, domates, bir dilim ekmek

Ara:biraz kuruyemiş

Akşam :iki kepçe çorba, tavuk sote, salata

Su:bir litre
Spor:yok
menülerin genel olarak çok güzel teşvik edici güzel menüler ama su sorunun var zaten biliyorsun . alarmımı kursan acaba su içmek için

Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 3 zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen
5-6 adet ceviz ve portakal suyu
Ara
4 adet galeta
Aksam
1 tas çorba ve 1 dilim ekmek 2 litre su
çorba yanına salata ve sade soda yapabilirdin ya da yoğurt salata ekmek olmamış yanına . portakal suyu yerine 2 portakal yeseydin daha sağlıklı olurdu

benim akşam hep sorun oluyor elime birşeyler lazım yoksa yerimde sayacam 63 te takılı kaldım
İki gündür benim yine yeme ataklarim var reglimde yeni bitti anlamadım neden oluyor yumurtlama dönemi ondanmi başka sebep bulamıyorum ama yine iyi sayılırım

Bu hafta fazla eksi göremeyeceğim herhalde

Ahh bı hafta bari olsa 0 karbonhidrat yapabilsem çok iyi olacak

bende regliden sonra oluyor ataklar birde yumurtlama döneminde . şuan şekerli şeylerden tüksindim çikolata gibi şeylerden bisküvi gibi .
bugün tuzlu kurabiye yapacam ekmek yerine 2 tane çayla yerim .
spor ne durumda

bende regliden sonra oluyor ataklar birde yumurtlama döneminde . şuan şekerli şeylerden tüksindim çikolata gibi şeylerden bisküvi gibi .
bugün tuzlu kurabiye yapacam ekmek yerine 2 tane çayla yerim .
spor ne durumda
Spor iyi gidiyor çok şükür 3 gündür bir saati falan buluyor
Yap canım tb unun varsa hatta geçen instada çok güzel tarif görmüştüm
Bende çok kisitlamiyorum canım çektiyse ucundan bakıyorum napim

Çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…