- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.101
Ben bir ara yemeklerden yarim saat önce içiyordjm ve tok tuttuğu için yemeği az yiyordumAyran soda karışımı seviyorsun diye mi yoksa zayıflamaya fln mi yardım için canim
Şu artsa ve spor olsa harika ötesi olurduSelam kızlar bugünkü menüm
Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, roka, domates, bir dilim ekmek
Ara:biraz kuruyemiş
Akşam :iki kepçe çorba, tavuk sote, salata
Su:bir litre
Spor:yok
Sağol canım senin menünde hasta olmana rağmen süperKusursuz muhteşem olmuş canm
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız.
Ben yine yollara düştüm ne zsman gitmicem desem bakmışım bürodayım
iyiyim cnım kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum.Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
İyi sayılır canım daha iyi olabilir tabi de bunada şüküriyiyim cnım kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum.
nsıl gidiyor diyet
menülerin genel olarak çok güzel teşvik edici güzel menüler ama su sorunun var zaten biliyorsun . alarmımı kursan acaba su içmek içinSelam kızlar bugünkü menüm
Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, roka, domates, bir dilim ekmek
Ara:biraz kuruyemiş
Akşam :iki kepçe çorba, tavuk sote, salata
Su:bir litre
Spor:yok
benim akşam hep sorun oluyor elime birşeyler lazım yoksa yerimde sayacam 63 te takılı kaldımİyi sayılır canım daha iyi olabilir tabi de bunada şükür
tavuk soteyi iki kişi yapmış bende mi yapsam aklıma düştüBugün
Kahvaltı 1 yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
Ara 1 portakal 2 ceviz
Akşam tavuk sote salata
2 lt su
45 dk leslie
çorba yanına salata ve sade soda yapabilirdin ya da yoğurt salata ekmek olmamış yanına . portakal suyu yerine 2 portakal yeseydin daha sağlıklı olurduMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 3 zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen
5-6 adet ceviz ve portakal suyu
Ara
4 adet galeta
Aksam
1 tas çorba ve 1 dilim ekmek 2 litre su
İki gündür benim yine yeme ataklarim var reglimde yeni bitti anlamadım neden oluyor yumurtlama dönemi ondanmi başka sebep bulamıyorum ama yine iyi sayılırımbenim akşam hep sorun oluyor elime birşeyler lazım yoksa yerimde sayacam 63 te takılı kaldım
bende regliden sonra oluyor ataklar birde yumurtlama döneminde . şuan şekerli şeylerden tüksindim çikolata gibi şeylerden bisküvi gibi .İki gündür benim yine yeme ataklarim var reglimde yeni bitti anlamadım neden oluyor yumurtlama dönemi ondanmi başka sebep bulamıyorum ama yine iyi sayılırım
Bu hafta fazla eksi göremeyeceğim herhalde
Ahh bı hafta bari olsa 0 karbonhidrat yapabilsem çok iyi olacak
Spor iyi gidiyor çok şükür 3 gündür bir saati falan buluyorbende regliden sonra oluyor ataklar birde yumurtlama döneminde . şuan şekerli şeylerden tüksindim çikolata gibi şeylerden bisküvi gibi .
bugün tuzlu kurabiye yapacam ekmek yerine 2 tane çayla yerim .
spor ne durumda
Çok sevindim canımGünaydııınnn bu sabah 62.9 uyandım kızlar 7-8 ayır ilk defa bu hafta 63 küsürlara çıkmştm ve çok şükür 1haftadan uzun sürmedi geldiği gibi gitti regle olunca da 62ler geldiği gibi gider 60-61 lere geri inmiş olurumm sonra sıra 5ler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?