- 4 Ocak 2020
- 2.691
- 7.095
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.181
Ben pazar günü hariç her gün menümü yazıyorum ve hareketleri de yapıyorum dün yapmadım ama tamam daha aktif olurumminnak adaylar
@caroline84 4(92///%)basl.t:12mart basl.k:90,4hedef:68
eso27eso (67///%)basl.t:16mart basl.k:68,70 hedef:50
M mochachocolate (59.3///%)basl.t:17mart basl.k:60.1hedef:50
Pamukprncess (66///%)basl.t:29mart basl.k66:hedef:57
@nefertityy (99,1///%)basl.t:29mart basl.k99.1:hedef:74
@ApriL_2007 (97.5///%)basl.t:29mart basl.k97.5:hedef:
obezzto (93///%)basl.t:29mart basl.k93:hedef:
@siderolites (93///%)basl.t:29mart basl.k93:hedef:65
@derinsu06 (115///%)basl.t:29mart basl.k115:hedef:90
@ApriL_2007 canım bildirim yaparken hedefini de yazar mısın
obezzto canım seninde hedef kilonu yazman lazım yarın eklersiniz zaaten hedef yüzdesi var listeye girerken onu hesaplayıp öyle yazıcaz
M mochachocolate canım eger kilo vermiş olursan bu hafta listeye giriyosun
@caroline84 canım sende listeye giriyosun vermiş olursan ama daha aktif olman lazım ve liste işini çözmen lazım yarın bildirimini kendin yap listeye kilo da vermissen listedesin
eso27eso cANIM SENİ COK AKTİF göremiyorum o yüzden haftaya listeye girceksin eger aktifleşirsen
evet kızlaaarrr ben yapamıcam vs diyen varsa bildirebilir ki peşinize koşmayalım bildirim yaptın yapmadın diye birbirimizi yormayalım kararlı olanlarla yolumuza devam edelim
Aynen canım maksat hareket olsunYok canım şaka yapıyorum önemli olan yapmak 30 sn bile olsa hepimiz birinciyiz
Tamm canımminnak adaylar
obezzto canım seninde hedef kilonu yazman lazım yarın eklersiniz zaaten hedef yüzdesi var listeye girerken onu hesaplayıp öyle yazıcaz
@caroline84 canım sende listeye giriyosun vermiş olursan ama daha aktif olman lazım ve liste işini çözmen lazım yarın bildirimini kendin yap listeye kilo da vermissen listedesin
eso27eso cANIM SENİ COK AKTİF göremiyorum o yüzden haftaya listeye girceksin eger aktifleşirsen
evet kızlaaarrr ben yapamıcam vs diyen varsa bildirebilir ki peşinize koşmayalım bildirim yaptın yapmadın diye birbirimizi yormayalım kararlı olanlarla yolumuza devam edelim
anaaaa listenin en şişkosu benim***14.Takım 668.Etap ***
SchonerDuft ( 63,30///%)
Luluuu94 ( 57///%)
Pinarbartu ( 58///%)
tgb1907 (68.1///%)
magickk ( 61.4///% )
diyetlikadn (61.9///%)
fit blone (63.6///%)
mochachocolate(59.3///%)yeni üye basl.t:17mart basl.k:60.1hedef:54.9
14.takim ortalaması:
anaaaa listenin en şişkosu benim
Lütfen, rica ederim.. O şeref bana aitanaaaa listenin en şişkosu benim
Kabartma tozu ile yap bariKızlar neredesiniz ne yapıyorsunuz bakalım?Ben ancak bu saate kadar ders yaptım kızımla. Kesirler konusunu pizzayla anlatmış morpa, çocuğum illa pizza yapalım diye tutturdumaya da yok evde. Uydurucaz artık bir şeyler
Ben seni de 63 okumuşum o 68 mişanaaaa listenin en şişkosu benim
Bayat ekmekten yapabilirsin minik pizzalarr tabi kızın tatmin olursaKızlar neredesiniz ne yapıyorsunuz bakalım?Ben ancak bu saate kadar ders yaptım kızımla. Kesirler konusunu pizzayla anlatmış morpa, çocuğum illa pizza yapalım diye tutturdumaya da yok evde. Uydurucaz artık bir şeyler
Ah ah onlarında spora dahil olması çok hoşuma gidiyo kuduruklarÖyle canım bı bitse su virüs inşallah
Benimki 5 -10 sn çok olabilir(1ci olma çabaları ) ve 11 kilo çocukta ustumdeydi dünden beri isteyip duruyor
Ay bu hafta hiç dikkat etmedm ya bigün yaptm iki gün bozdum bugün iyice dikkat ettm birazdan kardiyo yapçam umarım affettiririm kendimi***14.Takım 668.Etap ***
SchonerDuft ( 63,30///%)
Luluuu94 ( 57///%)
Pinarbartu ( 58///%)
tgb1907 (68.1///%)
magickk ( 61.4///% )
diyetlikadn (61.9///%)
fit blone (63.6///%)
mochachocolate(59.3///%)yeni üye basl.t:17mart basl.k:60.1hedef:54.9
14.takim ortalaması:
Ben şahidim spor listelerine de katılıyo kaptanım P PinarbartuBen pazar günü hariç her gün menümü yazıyorum ve hareketleri de yapıyorum dün yapmadım ama tamam daha aktif olurum
Bende dicektm kabartma tozuyla yap diye hatta bu akşam bende pizza yapçam koyu krep hamuru gibi yapıyom yağlı kağıt serilmiş tavada pişiriyom 15 dakkada pişiyo hemde çok pratikKızlar neredesiniz ne yapıyorsunuz bakalım?Ben ancak bu saate kadar ders yaptım kızımla. Kesirler konusunu pizzayla anlatmış morpa, çocuğum illa pizza yapalım diye tutturdumaya da yok evde. Uydurucaz artık bir şeyler
Sabit kaldıysan işime gelirAh ah onlarında spora dahil olması çok hoşuma gidiyo kuduruklar
Ay bu hafta hiç dikkat etmedm ya bigün yaptm iki gün bozdum bugün iyice dikkat ettm birazdan kardiyo yapçam umarım affettiririm kendimi
Ben şahidim spor listelerine de katılıyo kaptanım P Pinarbartu
Bende dicektm kabartma tozuyla yap diye hatta bu akşam bende pizza yapçam koyu krep hamuru gibi yapıyom yağlı kağıt serilmiş tavada pişiriyom 15 dakkada pişiyo hemde çok pratik
Kaptancim ben 66.6 yla başladım aslında tartilmadan tahmini yazmıştım arkadaşaminnak adaylar
Kabartma tozu karbonatlada yapabilirsin canımKızlar neredesiniz ne yapıyorsunuz bakalım?Ben ancak bu saate kadar ders yaptım kızımla. Kesirler konusunu pizzayla anlatmış morpa, çocuğum illa pizza yapalım diye tutturdumaya da yok evde. Uydurucaz artık bir şeyler
Harika tarifler eline sağlık canım hurmalı toplarida dene tadına inanamayacaksin ben seninkinden de yapiyorum hurmali da değişiklik oluyo kahveyle cocuklar bile bunlara bayılıyorKahvaltı = 2tane peynirli tam buğday pohaçası ,çay
(2yumurta 1ini tam birinin sarısını üzerine sürmek için ayırıp katn 2kaşık yoğurt,2kaşık su ,1tatlı kaşğ zeytin yağı, 7-8 kaşık organik tam buğday unu malzemeyi karıştrn kekten bir tık katı bir kıvam alacak kaşıkla tepsiye koyarak şekil vericez ve peynir yada zeytin li isterseniz hamura katmış olmanz gerekiyor bundan 6 tane çıktı %100 sağlklı doğal diyet pohaça yağ ve un çok çok az ondan kalorisi de düşük kahvaltıdaki yumurta,ekmek,peynir hakkınızı bu şekilde değerlendire bilirsiniz alternatif olur)
Ara= 1 portakal
Öğlen = 3 diyet kakaolu top ,sütlü çznblr kahve
(1avuç Gün kurusu, 1muz , kakao , çok az süt,bal ve fındık hepsini rondodan geçirin kıvam alınca minik toplar yapıp hindistan cevizine bulayın bu ölçüden 3kişiden yedik kızlar ben öğle òğünü yaptm ama aslında böyle 2-3 tane ölçülü yerseniz ara öğüne uygun kalorisi düşük ve sağlıklı )
Akşam= tavuk ızgara , yeşil salata
Ben yerimde sayiyorum zatenSabit kaldıysan işime geliraramız 1 kilocuk kalmış oluyor onuda haftaya kapatırım sonra kapışırız yani sen 1hafta daha dikkat etme canım afferin aynı itinayı magickk senden de bekliyorum arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?