Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor iyi gidiyor çok şükür 3 gündür bir saati falan buluyor
Yap canım tb unun varsa hatta geçen instada çok güzel tarif görmüştüm
Bende çok kisitlamiyorum canım çektiyse ucundan bakıyorum napim
BENDE kısmıyorum artık . kısınca saldırıyorum bir süre sonra olmuyor . zaten bu ara ciddi fark var vücüumda yürüyüşüm arttı şekeri eskiye göre kıstım ve sebze ağırlıklı gidiyorum sanırım onunda etkisi oldu .
1 saat sporu 1 haftır yapmıyorum sanırım yürüyüşü sayma
alarm kursan canım yada hep dolu 1 bardak suyun olsun yanında yudum yudum içersin

yarına eksin garanti desene

Yürüyüş zaten bana göre çok farkettiriyor uzun vadede güzel toparlıyor vücudu maalesef uzun uzun yürüme şansım yok benim

Roka benim kilo verme serüvenimde çok faydalı olmuştu. Fakat burada roka pek yok.
çok severim. Salatada veya kahvaltıda bol bol yerim. Hoş evdekiler ben böyle çoşkuyla roka yerken dalga geçiyorlar fakat hiiiç umurumda olmuyor :)

menülerin genel olarak çok güzel teşvik edici güzel menüler ama su sorunun var zaten biliyorsun . alarmımı kursan acaba su içmek için
evet maalesef bugün daha fazla içmeye çalışıcam

tavuk soteyi iki kişi yapmış bende mi yapsam aklıma düştü
kekik ve sarımsak koymayı unutma

bende regliden sonra oluyor ataklar birde yumurtlama döneminde . şuan şekerli şeylerden tüksindim çikolata gibi şeylerden bisküvi gibi .
bugün tuzlu kurabiye yapacam ekmek yerine 2 tane çayla yerim .
spor ne durumda
bende de aynı vakitler oluyor.Hele regl günü midemde bir delik var gibi hissediyorum. İçeri ne yollasam tokluk hissi olmuyor ve canım en fazla tatlı çekiyor ki çok tatlı yiyen bir insan değilim

bu menüyle açlık hissetmen çok normal tabii yemek ye aslııııı

Canım sen eksi göremiycem dedikce eksiliyorsun gramda olsa veriyorsun bence bunu az görme haftada 500 gr ayda 2 kilo demek kilon azaldikca verme hızın azalacak ben napayım bak iki aydır yerimde sayıyorum

Harika canim ödemin vardı ve yavaş yavaş atiyosun işte reglden sonra iyice düşersin

bende regliden sonra oluyor ataklar birde yumurtlama döneminde . şuan şekerli şeylerden tüksindim çikolata gibi şeylerden bisküvi gibi .
bugün tuzlu kurabiye yapacam ekmek yerine 2 tane çayla yerim .
spor ne durumda
Bende regl de canım tuzlu şeyler istemeye başladı normalde tatlı isteği tavan yapardı bu sefer poğaçalar börekler canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…