- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.461
ya özel muayaneye götürdüm ben sözde araştırma hastanesinin doktoru ama dediklerinde hiç geçmiyor araştırma hastanesi ..
taş kırmaya avrupa yakasında bir yere yönlendirdi internatiol hospital diye bi yer ne yapıcam ya
2 doktor gezdik muhakkak taş kırmasını çok iyi bir yerde olması gerekiyor diyor
hiçbir bilgim yok canım malesef
attım canım daha iyiyim şimdi
hayırlısı olsun canım patatesleri haşlamak yerine kalın bir şekilde halka halka doğra üzerine baharat at pul biber karabiber tuz yasak tabi fırına ver daha güzel oluyor haşlarsan soğuyunca ve bol su içince insanın midesi bulanıyor yoksa ben böyle yapıyordum bu diyeti yaparken tavuk günündede aynısını yap haşlarsan su ile birlikte mideni felaket bulandırıyor
ya özel muayaneye götürdüm ben sözde araştırma hastanesinin doktoru ama dediklerinde hiç geçmiyor araştırma hastanesi ..
taş kırmaya avrupa yakasında bir yere yönlendirdi internatiol hospital diye bi yer ne yapıcam ya
2 doktor gezdik muhakkak taş kırmasını çok iyi bir yerde olması gerekiyor diyor
günaydın kızlar. ne kadar taktıysam kilo işini,rüyamda 75.1 görmüştüm tartıda kendimi. rüyalar gerçek olsa 1 haftada öle olurdu yaa neyse.
günaydın kızlar. ne kadar taktıysam kilo işini,rüyamda 75.1 görmüştüm tartıda kendimi. rüyalar gerçek olsa 1 haftada öle olurdu yaa neyse.
ben kalkıyorum kızçeler
patateslerimi yiyim sonrada eccik temizlik yapıcam kaç gündür saldım çayıra mevlam kayıra da
günaydın kızlar,oğluşla yatak odasında keyif yapıyoruz gizemcim ook gemiş olsun şimdi taş krma üniteleri çok titiz çalışıyor yani hastane ismi doktorun iyi olup olmadığını belirlemiyor ama maalesef adı acıbadem yada medican vs. ise doktoru iyi sanıoruz inanın o marka hastaneler doktorlarına çok az para veriyor inşallah iyi bir yere düşersiniz...
kızlar bende rüyamda pirinç gördüm hemde çuval çuval sonra göğüslerim taş gibi olmuş anneme gösteriyorum annem hamilemisin acaba diyor ben aman biağlıyorum evet anne ben hamileyim(ben hamile kalınca öğüslerimden anlıyorum)diye ağlıyorum ağama nedenim diyetim yarım kaldı üzüntüsü hayırlara çıkar inşallah....
bugün evde durmayı düşünmüyorum dışarı atıcam kendimisabah eşim esra yüzün küçüldü dedi sabah uyandığımda kendimi zapazayıf hissediyorum
istanbulda hatunlar hani buluşacaktık ne oldu kimseden ses çıkmadı biz gülçinciğimle buluştuk,konu kapandı ayşen hani buluşacaktık bir buluşma ayarlayalım ramazan gelmeden ben 9unda 23 üne kadar yokum tatildeyim
kızçeler ben geldim gene öğlenden sonra gidicem bankalara sigorta için konuşucam bakalım ne dicekler bir kaç hastaneye daha gidicem
aslıcım balım ben kalori sayımı sayfasına uğrayıp oraya sordum.ne yersen ye ama tek kuralkaloriyi aşma biz muhakkak faydasını gördük dedi herkes.o yüzden çok kendimi kasmıyorum.azar azar ama yine de gidiyo.bi de ben uzun süre bu kilodaydım.o yüzden de biraz takıldım.bi de 70de takılı kalabilirim gibi geliyo bana.bakalım azimle devam etcem.yılmak yok ama bu defa kurtulcam.canım kusura bakma görmemişim
menün güzel ama ben bişey merak ediyorum bir bilgin var mı evet günlük aldığın kalori önemli ama mesela 1000 kalorilik bir diyet yapıyoruz ama bütün yediklerimiz karbonhidrat ama 1000 kaloriyi geçmiyoruz bu durum diyeti nasıl etkiler :44:
ah be canım neresi kurtlar sofrası dilki.hele burası küçük yer die hep çamur at kirletmese de izi kalsın derdinde millet.en azından zevk aldığım bi işle uğraşırım die öle dedim.çünkü ben kçüklüğümde yazları falan hep mağazalarda satıcılık yaptım ve acayip eğlenirdim.ne bilim işte bi heves içimde.çok yorgunum ama yorgunluktan uyuyamadım bende buraya geldim
kız salı pazarı işte bizim buranın salı pazarı türkiyenin en büyük ilçe pazarıymış kuşadasından selçuktan bissürü tur geliyo otobüs otobüs pazar geziyolar
bizim mağazalar pazarın orta yerinde çok kalabalık ve yoğun oluyor ondan gelemiyorum
tatlım sen mimarsın inşaatla ilgili bir iş yapabilirsin mesela sektörün içindesin çünkü
bence iyi bildiğin bi iş olsun ticaret kurtlar sofrası bilirsen güçlü olursun
offfffff be ne kızmış ya tam yapışkan cinsinden iyi olmuş bacım kesin tavrını koyman yoksa bunlar seni iyice sinir edicekler
tatlım ondan artık sana hayır gelmez sen başkasını bulda yatılıda çok para istiyorlar ben bakmıştım bi ara 800+ssk demişlerdi hemen vazgeçtiydim
istanbulda benim bi arkadaşım var filipinli bi yardımcıları var 6 yıldır onlarla çok memnunlar bi şirketten bulmuştu galiba öle bişi baksan
:90:
valla canım beni biliyosunuz zaten kocayla limoniyizistanbulda hatunlar hani buluşacaktık ne oldu kimseden ses çıkmadı biz gülçinciğimle buluştuk,konu kapandı ayşen hani buluşacaktık bir buluşma ayarlayalım ramazan gelmeden ben 9unda 23 üne kadar yokum tatildeyim
bende davetli miyiimm... kızlar yavaş yavaş umudumu geri kazandım yaa inşallah cumaya kilo vermiş olursam gelirim olmazsa haftaya gelirim. özledim sizi gerçekten ya canım takımım..bu arada fadiğin tatili ne zaman bitecek.
selam ayşemmm ben de kek yapıyom.arkın annesi katarakt ameliyatı olmuş.onu ziyarete gitcem.ona götürcem....bu arada bi tartiliyim bakayım ne haldeyim dedim
gitmiş biraz cumaya ne olecek bakalım yarın yoğurt günü yapıcam zaten sabah hastaneye gidicem kan vermeye
akşamda yengeme giderim kalmaya nasılsa koca yok o yüzden sadece yoğurt günü yapmak daha iyi geldi evde durmuycağım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?