Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

belki evli olmak için sabahlıyorumdur

çaktım davayı
chat mi yapıyon kız yoksam

hadi heyirlii işlerrrrrrr o zemmennn

:82::82::82::82::82:

evet canım at koşturuyom evin içinde resmen
benim evin altı market
onun altı konfeksiyon benim sesimi bastırıyolar

hıımm iyiymiş o zaman bende dedim alt katta olsa ses yapar komşular bişi demiyor mu diye

yarım saat eliptik püsklet sürdüm terledim duş almadan bi nete bakayım dedim. twitter da elif güvendik varya sunucu şarkıcı o twit atmış. bi salata tarifi vermiş. öğlen akşam yeyin 2 gün sonra 1 kilo düşüyo demiş. işte normal salata ekşili az tuzlu az yağlı ve ton balıklı salataa demiş. ben deneyemem diyetime uymaz ama denemek isteyen olabilüüü.

ben ara olarak 6 erik
bir pakette bisküvi yedim :18: napayım tatlı krizimi böyle geçiştireyim dedim

aslı neymiş kız geç yatmanın sebebi. merak ettimm..seni gidiiii.birisi mi var canım hayatında.

biriyle görüşüyorum ama olur mu olmaz mı bilmiyorum bakalım zaman gösterecek

canım neymiş bi ver bakalım tarifini

ben geldim gene herkes gelmiş gitmiş bende zamanlama problemi var kesin
aslı hadi hayırlısı canım inş herşey istediğin gibi gider
ayşencim spor yarışması iyi fikir hiç değilse asıp kaytarmayız
ben öğle yemeği olarak 2 kase ezo gelin çorbası içtim ekmeksiz
akşam için ekşili patlıcan yaptım o biraz kalorilidir ama bi tane yemek istiyorum çok severim
bide börülce salatası yaptım onu yiyicem

nazocum naber canım ben geldim ama çıkıcam hemencecik
eşim işten geliyo yemek felan yesin sahile inicez
bugün yürüyüşümü yaptım ama fazla mal göz çıkarmaz demi

sağol canım kısmet şimdi ne desek boş

resmimi yine değiştirdim kendimi benzettimmi nedir eccik ucundan şu kıza
sadece onun saçları daha kırmızı benimki daha koyu

ben bayıldım avatarına canım

akşama çorba tavuklu patates ve domatesli bulgur pilavı var
bir kase çorba
3-4 kaşık patatesli tavuk
3-4 kaşık bulgur pilavı
karpuz yerim artık

iyi akşamlar kızlar ben enfeeees salatamı yiyorumsürekli bunları yesem herhalde ayda 5-6 kilo veririm,bu işkence cuma günü biiyor inşallah güzel şeyler olur ben yediklerimi yazmıyorum çünkü yazacak bişey yokama olsun gelecek gün yakınsa çekilen çile kutsaldır,genelde minübüslerde yazar aklıma geldi...

süpeerrr en büyük esra başka büyük yok
canım mesajımı aldın dimi

kızlar bilmiyorum biliyor musun itiraf.com diye bir site var bakın biri nasıl bir itirafta bulunmuş

Hemen her sabah işe uykusuz ve geç gittiğim için iş arkadaşlarım çılgın bir gece hayatım olduğunu, hemen her gece o uyuduktan sonra yatağa gittiğim için sevgilim çok çalıştığımı, hemen her gece saatlerce chat yaptığım karşı cins mensupları ise sırf biraz daha konuşabilmek adına uykusuz kaldığım için kendilerine çok değer verdiğimi sanıyor... Açıklıyorum, sevgilim artık o kadar kilolu ki, sevişmek şöyle dursun, sokulup uyumayı bile beceremiyorum. Sıcak basıyor, eziliyorum. Ben de uyumasını bekliyorum. Esas durum budur, arz ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…