- 11 Mayıs 2011
- 7.166
- 3.970
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #34.521
ahhh canım o zaman ben de 65 olunca öle bi gün yapalım güzelceneee olma mı:Ç)))))valla canım ne iyi olur dermişim
ama şöyle 68 felan olunca kendime bi ödül vericem doya doya yiycem ama ödül ne olacak hala bilmiyorum
pizza amerikan salatası karadeniz pidesi ayyyyyyyyyyyyyhandisini yesem ki
iyi boşver bugün kafa izni yapmışsın işte ne güzel
öptüm canım grşrz
hadi hayırlısı kaptancım....canım ya gece geç yatmamın bir nedeni var o yüzden
yoksa bende biliyorum yediklerimde bişey yok bu durum yüzünden veremiyorum
kızlar bilmiyorum biliyor musun itiraf.com diye bir site var bakın biri nasıl bir itirafta bulunmuş
Hemen her sabah işe uykusuz ve geç gittiğim için iş arkadaşlarım çılgın bir gece hayatım olduğunu, hemen her gece o uyuduktan sonra yatağa gittiğim için sevgilim çok çalıştığımı, hemen her gece saatlerce chat yaptığım karşı cins mensupları ise sırf biraz daha konuşabilmek adına uykusuz kaldığım için kendilerine çok değer verdiğimi sanıyor... Açıklıyorum, sevgilim artık o kadar kilolu ki, sevişmek şöyle dursun, sokulup uyumayı bile beceremiyorum. Sıcak basıyor, eziliyorum. Ben de uyumasını bekliyorum. Esas durum budur, arz ederim.
neysemm.. şu 7 msj şeysini doldurmak için saçmalıyım birazz.
ben geldimmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım,işiniyi sanırm şu anda inşallah daha iyi olur moralin düzelir.............
ben bugün öğlen perdeci aradım gerizekalı perdeleri diken şahıs hiç boylarını kesmeden dikmiş yerlere değiyor hatta 25 santim fazlası var nese buldum bir yer metresini iki milyondan tekrar dikecek al sana masraf.....malatya için yaptırdığım tüller
sonra oğlanı gezdirdim,bir arkadaş var ona uğradık lafladık ben evden çıkmadan yemeğim aparım evlendiğimden beri böyle makarna pilav yemeğe yakın saatlerde yaparım onun için dışardaken yemeğim yok diye paniğe kapılmam.....
kabak yapcem yarına kızlar.1 fünlük cumaya tartıda artık 74.0 görmek istiyorum bakalım.yapmak isteyen varsa beraber yapabiliriz.sonra da gülçin senin diete devam etcem.çok kafama yattı.bi de sabahları e-walkerla 30 dakka.inş bayrama da 70 olcem bakalım.neyse herkeşlere ii geceler....
ne güzel bir alışkanlık canım
nacığımdan kalma bir huy evlendiğinde tavsiye ederim canım
aslı bana bi liste yaparmısın bende yoklamayı yapayım mesaj attım sana ....
canım ben mesaj gönderdim gelmedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?