Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünnnn çokkkkkkk güzel bi gündü taaaaki eve gelene kadar. bugün toplantı odasında eğitim gördükten sora saha indirdiler kasada durdum pos cihazlarıyla baya bi samimi oldum. kasayı kullanabiliyorum artıkk. çok hoşuma gittii acayip eğlenceliii özellikle o alarmları falan çıkarmak.

yarın reyondaymışım orası daha zevkli olur kanımca. çünkü kasada yoğun olmayan saatlerde kös kös oturuyosun. o yüzden sıkıcı. ama mağazaya geçtiğimizde reyonda işim olmazsa izin alıp kasaya geçicem yemek molasına çıktık doluştuk yine bugün daha samimiydik.serviste falan baya muhabbet ettikk.bi tanesi çok sevdiğim hocamın arkadaşı çıktı

saatin nasıl geçtiğini bilmezsen. saat 4 oldu hadi çıkın dediler bende hööö?? oldum daha yeni indik moladan ne çıkması dedim ve o sırada saate baktım ciddi ciddi 4 olmuş.eve geldim yine gergin ortam yine stres. kardeşimle cepaya gitcektik. o kadar laf söyledi annem bu saatte gidilir mi saat 10 da kapanıyo yemekti gezmeydi derken hemen 10 olur diye. biz sadece media markt a gidecektk ve sadece dondurma yicektik bende sinirlendim değiştirdim üstümü bu seferde annem gidin diye tutturdu. bnde üstümü çıkardım bağırdım valla. keşke iş yatılı olsaydıda eve gelme gibi bi durumum olmasa

bugünn ne yidimmmmmmmmmmm

sabah yarım litre su,2 haşlanmış yumurta

çay saatinde çikolata kremalı mavi yeşil lightın yarısı,çay şekersiz

yemekte 1 kase çorba. yarım kaşık kısır ve salata,
1 2 kaşık çilek kompostosu
1 tane küçük ince uzun börek

akşam yemeği kalan büsküvinin geri kalanı
yarım saat sonra çeyrek ekmekte kaşarlı az yağlı tost
vee kapanış cornetto disk (bu olmasaydı olurdu ama sinirlendim hapiimmm)

birazdan yürürüm. hedef 100 kalori ama kaptırırsam yine 320 yaparım

geçmişi okuyamadım var mı kaçırdığım bişi özet istiyorummm :) yalnız yorum yazarsanız bana beğeninki geri dönüp o mesajları okuyum barii

ahhh canım o zaman ben de 65 olunca öle bi gün yapalım güzelceneee olma mı:Ç)))))

canım ya gece geç yatmamın bir nedeni var o yüzden
yoksa bende biliyorum yediklerimde bişey yok bu durum yüzünden veremiyorum
hadi hayırlısı kaptancım....

:2::2::2::2:canımcım ben öle olmak istemiyoruminş da olmadan önlemini almış olcem....

[1] Tavuk But (derisiz) 90 GRAM 115.2
[2] Peynirli Poğaça 2 ADET 440
[3] Havuçlu Kek 40 GRAM 166
[4] Jucy Portakal-Nar-Limon Karışık Meyve Nektarı 0.2 litre 118
[5] limonata (250ml) 1 büyük bardak 105
[6] Karpuz 50 gr 13
[7] Şeker (küp) 2 ADET 39
[8] Karper 1 ADET 65
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 1191.2 kal.
bugün yediklerim.keşke o keki yemeseydim dedim ama artık çok geç.poğaçayı öğlen yedim.akşam sadece 1 but,1 dilim ekmek,bol salata yedim.bi de çay saatinde kek yedim işte.neyse artık.şeekerler de orta kahve içmişştim onların içindeki şekerler...bugünlük böle kapattık bakalım.yarın kabak yapsam ii olcek.

Son düzenleme:
kabak yapcem yarına kızlar.1 fünlük cumaya tartıda artık 74.0 görmek istiyorum bakalım.yapmak isteyen varsa beraber yapabiliriz.sonra da gülçin senin diete devam etcem.çok kafama yattı.bi de sabahları e-walkerla 30 dakka.inş bayrama da 70 olcem bakalım.neyse herkeşlere ii geceler....

ben geldimmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım,işiniyi sanırm şu anda inşallah daha iyi olur moralin düzelir.............

ben bugün öğlen perdeci aradım gerizekalı perdeleri diken şahıs hiç boylarını kesmeden dikmiş yerlere değiyor hatta 25 santim fazlası var nese buldum bir yer metresini iki milyondan tekrar dikecek al sana masraf.....malatya için yaptırdığım tüller

sonra oğlanı gezdirdim,bir arkadaş var ona uğradık lafladık ben evden çıkmadan yemeğim aparım evlendiğimden beri böyle makarna pilav yemeğe yakın saatlerde yaparım onun için dışardaken yemeğim yok diye paniğe kapılmam.....

ne güzel bir alışkanlık canım

fatoşcum bende diyetisyenin listesinden milim sapmıyorum yemek yaparken tadına bile bakmıyorum sanki bişey olcak gibi ama ben bişeyi kafaya koyduysam yaparım birde cuma gününü çok merak ediyorum,ben ugün çorbamın yanına 1 orta boy kabağı rendeleyip teflon tavada öldürdüm yağsız tuzsuz yedim ama gerçekten irademi zorluyorum listemde salata va sabahları yediğim 1 diliekmek ve peynirden başka dişe sürülecek bişey yok....

aslıcım hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin. bizede senin düğün hazırlılarını görmeyi nasibetsin inş.

bu arada diyetimin 1. günüü güzeldi. aynı kalori olmasına rağmen açlık hissettim. sanırım sebzeyi filan listedekinden az oldu tam pors. ölçemededim fazla olmasın diyede çok koymadım. neyse inş aynı motivasyonla devam...

aslı salata tarifi elif güveendiğin normal salata ya tonbalıklı. öğlen ve akşam yemiş 2 günde 1 kilo vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…