Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fadik sen benim eski fotolarıma baktın mı çok kararsızım saçım konusunda şimdi çıkacam çabuk fikrini beyan et.

canım senin bir tane foton var hanii gözünde gözlük var yaa alkış yapmışsın ellerini ben o saç rengini çok beğenmiştim sende ama bak kremel felan hoşş olurr yahuuu . hem sen güzel hatunsun ne yapsan yakışır kii sana:98::98::98::98::98::98::98:

kızlar naber?bi 20 dakkam var maksimum düzeyde değerlendirelim olma mı

neyyy 20 dakkamı
hemen konuşakkk fatoşummmm çok özledim seni canım arkadaşım benim diet nasıl iyidir inşallah bende aynıyımm kafam karışıktı ama yeni karralar aldım

ya aslıcım erkeklerin iş sorunu gerçekten zorluyor insanı...buradan uzağa bir yere gidince çok sıkıntı yaşattığını ve beni gerdiğini anlıyor.fakat geri döndüğümüzde eski stresi geri geliyo..ben de hep sek sek oynuyorum.bana kızmasın die uğraşıyorum.kzıdığı zamanda pişkinliğe veriyorum..en kolay bunu buldum şimdilik malesef...

canımcım hoşgeldin...biz tanışmışmıydık hatırlamıyorum ama :78::78::78:ben de fatma.ideal kiloma var bi 19 kilo.ama inş zamanla vereceğiz hep beraber.bakalım uğraşıyoruz.bayrama 70 ya da 68 olsam çok ii olcek ama bu gidişle biraz daha zaman uzayacak sanırım.neyse bakalım.

aman sorma yaaa.benim de iki ayağım bi pabuca girdi....birazdan kalkıp temizlik yapcam ofiste...çünkü akşam üzeri misafir var onlara temiz çıkmak lazım...

yaaa ama ben gidecektim neyse canım seni öpüyorumm. inşallah tekrar karşılaşırız.
inş canım.senin diet maşallah güzel gidiyo inş.ben inanıyorum bu hafta baya toparlandık takımcak.azar azar da olsa gidecek bu kilolar.bu hafta hem paylaşım açısından hem de kio açısından baya ii bi yerdeyiz takımcak zannımca...

Son düzenleme:
kızlarrrr hayatımla ilgili yeni kararlar almış bulunuyorum yani resetliyim tekrardan ....

hani damat adayından bahsetmiştim ya size işte ben ona salı günü yaa ben sıkılıyorum dedım hanı sevgili yada evlilik düşüncesi yok henüz kafamda ve bız bu durumdaymışız gibi hissedıncede sıkılıyorum kendimi çok sıkıyorum ve geriliyorum ister istemez sürekli seni eleştiriyorum dedım. ama bence biz senınle sadece normal arkadaş gibi görüşelim ve ben senı öyle tanıyım zamanla belki bişeyler hissederim ve o zman bu tür şeyler düşünürüz dedim. çünki sorun şu an bende ben halaa korkuyorum korkularım var v.s v.s v.s çocukta sana süresiz zamn veriyorum beklerim eğer olmazsada kısmet değilmiş derim dedi. ama inşallah zamnla beni seversin mutsuz olduğun herşeyi unutursun dedi. ve bu işi böylelikle sonuçlandırmış oldum . inanılmaz rahatladımmm

gerçektren bu kadar çabalama ma ragmen halaa geçmişte yaşadığım kötü şeyler aklıma geliyor ve sanırım ben bunları unutmak için dahada çok çaba sarfetmeliyim bu bende bi eksiklikkkk bunu tamamlamam lazım... onlar geçmişte kaldı ve birdaha yaşanacak die bir kaide yok die kendimi telkin edicem.

kendimi çok kapatıyorumm herşeye ama ondan da vazgeçicem hayat güzelll çok şükür sağlıklıyım ve daha gencimm. yas tutmamın bi anlamı yokk ki artıkkkk

gelelimmm diet meselesineee bu sıralar belki yediklerimi yazmıyorum ama inanın kızlar asla abur cubur yemiyorum buraya geldiğimden berii gerçekten bıraktımm kendime şaşırıyorum ama evet hiç yemiyorum zaten canımda istemiyor ki. şimdi ramazan ayıda geldi ama ben düşündüm kii iftarda hafif şeyler yiyeyim yine suyumu içeyim ama abartmadan bişeyler yiyeyim...
kilo vermek için azmim düştü yaşadığım olumsuzluklardan dolayıı ama bakıyorumda olumsuz luk yaratan kişilerr ohhh gel keyfimm gel bense burda yass modundayımm olmazzz yapmamam lazım. vee artıkk bende sıfırdan başlamış olucxam diete. dukann diet kitabını alıcam merak edıyorum belki bana göre bişeyler veradır içinde.

ve gerçekten sizi tanıdığım için okadar şanslıyım kiii iyiki hayatımdasınız kızlarr

yaaa fadikim o kadar içten yazmışsın ki inan ben de gaza geliom sen böle yazınca...bize de taze kan lazım.evet ilk dalgada herkes bi 5-6 kilo verdi ve durdu vermemiz.ama şimdi hazır olun kızlar ikinci dalga gelio ve ikinci 5-6 kilolar inş.hep beraber vereceğiz bunları.eş meselesinde de kesnlikle en manntıklı kararı vermişsin.sen çocuğu tanı.bi de aday da hayatını okuma anlamındabi düzene koysun ve arkadaş olarak görüşün.hemen herşey olmamalı.biraz daha telkinli gitmek lazım.yanlız fadikim senden tek ricam en ufak bi olumsuzluk veya kafana yatmayan bi nokta olduğunda hemen o konuya yoğunlaş sakın üstünü kapatma.ben geçmişte bu konuda hata yapmışım onu anladım....ve hala da ara ara yapıyorum...

kızlar bana müsade...artık temizlik vakti..çok öptüm yavru kuşlarımm.

ben bilmiyorum değiştirmeyi aslı yapmıştı bana bu hafta değiştirirartıkın....

değiştiririm canım kendiminkini değiştiremiyorum sneinkini değiştiriyim bari :26:

şu sıcaklarda ne yapcaz ya tereyağ gibi şu sıcaklar bizide eritse..............

nerdeeee keşke öyle olsa şuan sırılsıklamım biraz iş yaptım ya

canım psikolojinden sen bu ara çok taktın ve kararlısın ve hedef kilona ulaşmadan zayıfladım diyeceğini düşünmüyorum ben

çikolata yada karamel sana yakışır ben kızıla boyattım güzel oldu kocam kızıl aşığı bayıldı....

kız hani resim

canım bu konuyu halletmen iyi olmuş
rahatlamışsındır biraz herşeyi zamana bırakmak en güzeli
hakkında hayırlısı olur inş ve çooooooooookk mutlu olursun canım

fatmacım sana bu konuda katılıyorum insanın aklına bişey takılınca onu içine atmamalı o konu konuşulmalı. şuan ben bunu yaşıyorum karşı taraf konu uzamasın diye tamam bu konuyu kapatalım diyor ama farkındayım oda rahatsız bende rahatsız oluyorum daha sonra tekrar açılıyor konu sorunu halletmeye çalışıyoruz bazen sonuçsuz kalıyor

sağol canım arkadaşım canım benimm
haklısın canım daha önce görüpte üstüne kapatmak gibi bir hata yaptığım için şimdi inan hayata ve insanlara dahada farklı bi gözle bakıyorumm. bakalım zaten hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın herşey kısmet.

BİZ 14. TAKIMIZ KIZLARR BURAYA GELİP SADECE YEDİKLERİNİ YAZAN DİETE ODAKLANMIŞ Bİ GRUP DEİLİZ Kİ. BİZ BİRBİRİMİZLE HERŞEYİMİZİ PAYLAŞIYORUZ . DİETLERİMİZ PAYLAŞIYORUZ İYİ VEYA KÖTÜ. BİRBİRİMİZE YOL GÖSTERİYORUZ SENİN SORUN BENİ İLGİLENDİRMEZ DEMİYORUZ. DİNLİYORUZ DÜŞÜNÜYORUZ ÇÖZÜM ARIYORUZ.DUYARSIZ DEĞİLİZ HİÇ BİRİMİZ. BU SIRLAR EVET YAZ NEDENİ İLE BİRAZ SALDIK KENDİMİZİ AMA ARADAKİ BAĞ YANİ TEMEL SAĞLAM Kİ TEKRARDAN BİR ARADA VE DAHADA SIKI BAĞLANIP DEVAM EDİYORUZ.14. TAKIM BAŞKA Bİ TAKIMM VE BAKIYORUMDA HEPİMİZZZ HAKKETTEN GÜZELL HATIUNLARIZZ

Canım valla ben de hatırlayamadım tanımışmıydık ama tanışalım ben sinemm zamanla veririz inşallah bak burda herkes herşeyi paylaşıyor ve inanılmaz derece de motive oluyoruz süper bişey ben inanıyorum vericez hepimiz...
kız sen boyunu kilonu hedefini kaçla başladın şimdi kaçsın bunları yaz ben akşama hazır ederim şifresinide sana veririm inşallah.
Canım şimdi ki kilom : 77 boyum: 170 hedef : 60 tşk

Son düzenleme:

canım aslında 65 e ne zaman ulaşacağımla alakalı bu durum okulların açılmasına daha zaman varsa devam edeceğim tabi ki ama okul açılmışsa devam edemem çünkü okulda pek internet bulma imkanım olmuyor yani ne kadar çabuk kilo verirsem 60 a devam etmek için aranızda olacağım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…