- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.641
kızlar naber?bi 20 dakkam var maksimum düzeyde değerlendirelim olma mı
fadik sen benim eski fotolarıma baktın mı çok kararsızım saçım konusunda şimdi çıkacam çabuk fikrini beyan et.
kızlar naber?bi 20 dakkam var maksimum düzeyde değerlendirelim olma mı
ya aslıcım erkeklerin iş sorunu gerçekten zorluyor insanı...buradan uzağa bir yere gidince çok sıkıntı yaşattığını ve beni gerdiğini anlıyor.fakat geri döndüğümüzde eski stresi geri geliyo..ben de hep sek sek oynuyorum.bana kızmasın die uğraşıyorum.kzıdığı zamanda pişkinliğe veriyorum..en kolay bunu buldum şimdilik malesef...canım senin şimdilik hedefin 65 ama bu takımdan kaç kilo ile ayrılmak istiyorsunuz onu bana kesin söylemen lazım 65 eulaşınca 60 olmak için devam mı edeceksin yoksa 65 olunca takımdan ayrılacak mısın bunu bilmem lazım
canım inş eşinin istediği gibi olur.hayırdır sorun ne
nş canım planladığın gibi olur herşey. eylül sonu planın ne bakalım
canımcım hoşgeldin...biz tanışmışmıydık hatırlamıyorum ama :78::78::78:ben de fatma.ideal kiloma var bi 19 kilo.ama inş zamanla vereceğiz hep beraber.bakalım uğraşıyoruz.bayrama 70 ya da 68 olsam çok ii olcek ama bu gidişle biraz daha zaman uzayacak sanırım.neyse bakalım.Bence de iyi ki gelmişim kilo vermeye başladığım da ben de katılırım listeye
Ya ramazan da yiyip yatmasam işe nasıl gelcem yesem yatsam kiloyu nasıl engelliycem kaç gündür düşünüyorum iftarı çok hafif geçirip, iyi bir yürüyüş şart vermem lazım hemen aldıklarımı ya verelim hepimiz bu ramazanda böyle bir tokluk hissi gelsin bizeee
aman sorma yaaa.benim de iki ayağım bi pabuca girdi....birazdan kalkıp temizlik yapcam ofiste...çünkü akşam üzeri misafir var onlara temiz çıkmak lazım...canım senin bir tane foton var hanii gözünde gözlük var yaa alkış yapmışsın ellerini ben o saç rengini çok beğenmiştim sende ama bak kremel felan hoşş olurr yahuuu . hem sen güzel hatunsun ne yapsan yakışır kii sana:98::98::98::98::98::98::98:
neyyy 20 dakkamı
hemen konuşakkk fatoşummmm çok özledim seni canım arkadaşım benim diet nasıl iyidir inşallah bende aynıyımm kafam karışıktı ama yeni karralar aldım
inş canım.senin diet maşallah güzel gidiyo inş.ben inanıyorum bu hafta baya toparlandık takımcak.azar azar da olsa gidecek bu kilolar.bu hafta hem paylaşım açısından hem de kio açısından baya ii bi yerdeyiz takımcak zannımca...yaaa ama ben gidecektim neyse canım seni öpüyorumm. inşallah tekrar karşılaşırız.
kızlarrrr hayatımla ilgili yeni kararlar almış bulunuyorum yani resetliyim tekrardan ....
hani damat adayından bahsetmiştim ya size işte ben ona salı günü yaa ben sıkılıyorum dedım hanı sevgili yada evlilik düşüncesi yok henüz kafamda ve bız bu durumdaymışız gibi hissedıncede sıkılıyorum kendimi çok sıkıyorum ve geriliyorum ister istemez sürekli seni eleştiriyorum dedım. ama bence biz senınle sadece normal arkadaş gibi görüşelim ve ben senı öyle tanıyım zamanla belki bişeyler hissederim ve o zman bu tür şeyler düşünürüz dedim. çünki sorun şu an bende ben halaa korkuyorum korkularım var v.s v.s v.s çocukta sana süresiz zamn veriyorum beklerim eğer olmazsada kısmet değilmiş derim dedi. ama inşallah zamnla beni seversin mutsuz olduğun herşeyi unutursun dedi. ve bu işi böylelikle sonuçlandırmış oldum . inanılmaz rahatladımmm
gerçektren bu kadar çabalama ma ragmen halaa geçmişte yaşadığım kötü şeyler aklıma geliyor ve sanırım ben bunları unutmak için dahada çok çaba sarfetmeliyim bu bende bi eksiklikkkk bunu tamamlamam lazım... onlar geçmişte kaldı ve birdaha yaşanacak die bir kaide yok die kendimi telkin edicem.
kendimi çok kapatıyorumm herşeye ama ondan da vazgeçicem hayat güzelll çok şükür sağlıklıyım ve daha gencimm. yas tutmamın bi anlamı yokk ki artıkkkk
gelelimmm diet meselesineee bu sıralar belki yediklerimi yazmıyorum ama inanın kızlar asla abur cubur yemiyorum buraya geldiğimden berii gerçekten bıraktımm kendime şaşırıyorum ama evet hiç yemiyorum zaten canımda istemiyor ki. şimdi ramazan ayıda geldi ama ben düşündüm kii iftarda hafif şeyler yiyeyim yine suyumu içeyim ama abartmadan bişeyler yiyeyim...
kilo vermek için azmim düştü yaşadığım olumsuzluklardan dolayıı ama bakıyorumda olumsuz luk yaratan kişilerr ohhh gel keyfimm gel bense burda yass modundayımm olmazzz yapmamam lazım. vee artıkk bende sıfırdan başlamış olucxam diete. dukann diet kitabını alıcam merak edıyorum belki bana göre bişeyler veradır içinde.
ve gerçekten sizi tanıdığım için okadar şanslıyım kiii iyiki hayatımdasınız kızlarr
ben bilmiyorum değiştirmeyi aslı yapmıştı bana bu hafta değiştirirartıkın....
şu sıcaklarda ne yapcaz ya tereyağ gibi şu sıcaklar bizide eritse..............
aslı biliyor sanırım ben hiçbirşey bilmiyorum.........
kızlar ben buraya geldiğimden beri 11 kilo verdim ama nedendir bilinmez kendimi 11 kilo vermiş gibi hissetmiyorum aynada bir türlü kendimi zayıflamış olarak görmüyorum ama uzun zamandan beri görmeyenler ne yaptın sen ne kadar zayıflamışsın diyor mesela doğum öncesi giydiklerimn hepsini giyiyorum.....
çikolata yada karamel sana yakışır ben kızıla boyattım güzel oldu kocam kızıl aşığı bayıldı....
kızlarrrr hayatımla ilgili yeni kararlar almış bulunuyorum yani resetliyim tekrardan ....
hani damat adayından bahsetmiştim ya size işte ben ona salı günü yaa ben sıkılıyorum dedım hanı sevgili yada evlilik düşüncesi yok henüz kafamda ve bız bu durumdaymışız gibi hissedıncede sıkılıyorum kendimi çok sıkıyorum ve geriliyorum ister istemez sürekli seni eleştiriyorum dedım. ama bence biz senınle sadece normal arkadaş gibi görüşelim ve ben senı öyle tanıyım zamanla belki bişeyler hissederim ve o zman bu tür şeyler düşünürüz dedim. çünki sorun şu an bende ben halaa korkuyorum korkularım var v.s v.s v.s çocukta sana süresiz zamn veriyorum beklerim eğer olmazsada kısmet değilmiş derim dedi. ama inşallah zamnla beni seversin mutsuz olduğun herşeyi unutursun dedi. ve bu işi böylelikle sonuçlandırmış oldum . inanılmaz rahatladımmm
gerçektren bu kadar çabalama ma ragmen halaa geçmişte yaşadığım kötü şeyler aklıma geliyor ve sanırım ben bunları unutmak için dahada çok çaba sarfetmeliyim bu bende bi eksiklikkkk bunu tamamlamam lazım... onlar geçmişte kaldı ve birdaha yaşanacak die bir kaide yok die kendimi telkin edicem.
kendimi çok kapatıyorumm herşeye ama ondan da vazgeçicem hayat güzelll çok şükür sağlıklıyım ve daha gencimm. yas tutmamın bi anlamı yokk ki artıkkkk
gelelimmm diet meselesineee bu sıralar belki yediklerimi yazmıyorum ama inanın kızlar asla abur cubur yemiyorum buraya geldiğimden berii gerçekten bıraktımm kendime şaşırıyorum ama evet hiç yemiyorum zaten canımda istemiyor ki. şimdi ramazan ayıda geldi ama ben düşündüm kii iftarda hafif şeyler yiyeyim yine suyumu içeyim ama abartmadan bişeyler yiyeyim...
kilo vermek için azmim düştü yaşadığım olumsuzluklardan dolayıı ama bakıyorumda olumsuz luk yaratan kişilerr ohhh gel keyfimm gel bense burda yass modundayımm olmazzz yapmamam lazım. vee artıkk bende sıfırdan başlamış olucxam diete. dukann diet kitabını alıcam merak edıyorum belki bana göre bişeyler veradır içinde.
ve gerçekten sizi tanıdığım için okadar şanslıyım kiii iyiki hayatımdasınız kızlarr
yaaa fadikim o kadar içten yazmışsın ki inan ben de gaza geliom sen böle yazınca...bize de taze kan lazım.evet ilk dalgada herkes bi 5-6 kilo verdi ve durdu vermemiz.ama şimdi hazır olun kızlar ikinci dalga gelio ve ikinci 5-6 kilolar inş.hep beraber vereceğiz bunları.eş meselesinde de kesnlikle en manntıklı kararı vermişsin.sen çocuğu tanı.bi de aday da hayatını okuma anlamındabi düzene koysun ve arkadaş olarak görüşün.hemen herşey olmamalı.biraz daha telkinli gitmek lazım.yanlız fadikim senden tek ricam en ufak bi olumsuzluk veya kafana yatmayan bi nokta olduğunda hemen o konuya yoğunlaş sakın üstünü kapatma.ben geçmişte bu konuda hata yapmışım onu anladım....ve hala da ara ara yapıyorum...
yaaa fadikim o kadar içten yazmışsın ki inan ben de gaza geliom sen böle yazınca...bize de taze kan lazım.evet ilk dalgada herkes bi 5-6 kilo verdi ve durdu vermemiz.ama şimdi hazır olun kızlar ikinci dalga gelio ve ikinci 5-6 kilolar inş.hep beraber vereceğiz bunları.eş meselesinde de kesnlikle en manntıklı kararı vermişsin.sen çocuğu tanı.bi de aday da hayatını okuma anlamındabi düzene koysun ve arkadaş olarak görüşün.hemen herşey olmamalı.biraz daha telkinli gitmek lazım.yanlız fadikim senden tek ricam en ufak bi olumsuzluk veya kafana yatmayan bi nokta olduğunda hemen o konuya yoğunlaş sakın üstünü kapatma.ben geçmişte bu konuda hata yapmışım onu anladım....ve hala da ara ara yapıyorum...
fadikcimmm nasılsın müsaitsen faceye gelsene
fadikcim albümlerde bakabilirsin
ya aslıcım erkeklerin iş sorunu gerçekten zorluyor insanı...buradan uzağa bir yere gidince çok sıkıntı yaşattığını ve beni gerdiğini anlıyor.fakat geri döndüğümüzde eski stresi geri geliyo..ben de hep sek sek oynuyorum.bana kızmasın die uğraşıyorum.kzıdığı zamanda pişkinliğe veriyorum..en kolay bunu buldum şimdilik malesef...
canımcım hoşgeldin...biz tanışmışmıydık hatırlamıyorum ama :78::78::78:ben de fatma.ideal kiloma var bi 19 kilo.ama inş zamanla vereceğiz hep beraber.bakalım uğraşıyoruz.bayrama 70 ya da 68 olsam çok ii olcek ama bu gidişle biraz daha zaman uzayacak sanırım.neyse bakalım.
Canım şimdi ki kilom : 77 boyum: 170 hedef : 60 tşkkız sen boyunu kilonu hedefini kaçla başladın şimdi kaçsın bunları yaz ben akşama hazır ederim şifresinide sana veririm inşallah.
canım senin şimdilik hedefin 65 ama bu takımdan kaç kilo ile ayrılmak istiyorsunuz onu bana kesin söylemen lazım 65 eulaşınca 60 olmak için devam mı edeceksin yoksa 65 olunca takımdan ayrılacak mısın bunu bilmem lazım
canım aslında 65 e ne zaman ulaşacağımla alakalı bu durum okulların açılmasına daha zaman varsa devam edeceğim tabi ki ama okul açılmışsa devam edemem çünkü okulda pek internet bulma imkanım olmuyor yani ne kadar çabuk kilo verirsem 60 a devam etmek için aranızda olacağım :)))
canım senin şimdilik hedefin 65 ama bu takımdan kaç kilo ile ayrılmak istiyorsunuz onu bana kesin söylemen lazım 65 eulaşınca 60 olmak için devam mı edeceksin yoksa 65 olunca takımdan ayrılacak mısın bunu bilmem lazım
canım aslında 65 e ne zaman ulaşacağımla alakalı bu durum okulların açılmasına daha zaman varsa devam edeceğim tabi ki ama okul açılmışsa devam edemem çünkü okulda pek internet bulma imkanım olmuyor yani ne kadar çabuk kilo verirsem 60 a devam etmek için aranızda olacağım :)))
hoş geldin canımm nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?