- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.681
canımcın yanlız bu diyetten sonra çok dikkat etmelisin pek sağlıklı bişi değil dikkat etmezsen verdiklerin hemen geri gelir riskli biraz
sakın atlama canım şimdi hafif gibi görünen sorunlar ya da kapatılan sorunlar inan evlendikten sonra taptaze önüne çıkıyo.ve bu sefer ahh saf aklım dion.o yüzden belki o sırada dil ama bi süre sonra muhakkak konuş haledin ortaklaşa.ve de hepsini bi arada dil posta posta konuş.erkekler saf oluyho anlamıyolar neden konuştuğunu....bi de bu dönemde neyi nasıl bağlarsan öle gidiyo açıkcası...fatmacım sana bu konuda katılıyorum insanın aklına bişey takılınca onu içine atmamalı o konu konuşulmalı. şuan ben bunu yaşıyorum karşı taraf konu uzamasın diye tamam bu konuyu kapatalım diyor ama farkındayım oda rahatsız bende rahatsız oluyorum daha sonra tekrar açılıyor konu sorunu halletmeye çalışıyoruz bazen sonuçsuz kalıyor
iyidir canım senden naber ???
canımcım dikkat et böbreklere zarar gelmesin.fazla su yerine bi veya 2 şişe soda daha kolay kesiyomuş harareti.bi de kaybedilen tuz oranını dengeliyomuş.iki gündür deniyorum hakikate daha az susuyorum bi de vucüdum su tutmuyo nedense...gizem gitmişşşşşşşşşşşşş
kociş aradı geliyomuş yemeği hazırlamak için bende gidiyorum
bu arada form çayım soğumuş onu içiyorum
ben artık günde 5 litre falan su içiyorum herhalde
sürekli su içme durumundayım çok sıcak çünkü akşam oldu hala sıcak
ben geldim daha geleni yeni oldu sayılır çoook sıcaaak
diyetimide bozmadım
doktora gittik gene film istedi yarın gene gidicez büyük bi ihtimal kapalı ameliyat olucaksın dedi eşime
bide beli ağrıyordu işyerinde sakatlamış doktora gittik gene 5 gün rapor yazdı 5 gün evde
:44:
cezaya kalmazsam iyi
bu gün oğluşla okula giderken arabanın derecesi 42 yi gösteriyodu
allah beterinden saklasın ama hiç normal diil bukadar sıcak
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
sakın atlama canım şimdi hafif gibi görünen sorunlar ya da kapatılan sorunlar inan evlendikten sonra taptaze önüne çıkıyo.ve bu sefer ahh saf aklım dion.o yüzden belki o sırada dil ama bi süre sonra muhakkak konuş haledin ortaklaşa.ve de hepsini bi arada dil posta posta konuş.erkekler saf oluyho anlamıyolar neden konuştuğunu....bi de bu dönemde neyi nasıl bağlarsan öle gidiyo açıkcası...
slm kızlar nasılsınız :80:
ben iyiyim canım sen nasılsın? yarın tartıda çıkacak rakamı merak ediyorum....
HULK DATLUM PROFİLİNDEKİ ÇİZELGE KISMINA ŞUNU YAPIŞTIR BAKALIM OLMUŞMU.http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wbttWlw/weight.png
/QUOTE]
mrb milletttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?